СРПСКИ ВЕТЕРАНИ СЕ ОКУПЉАЈУ И УПОЗОРАВАЈУ: Србијо, следи нам грађански рат! (ВИДЕО)

SRPSKI VETERANI SE OKUPLJAJU I UPOZORAVAJU: Srbijo, sledi nam građanski rat! (VIDEO)

19 aprila 2016

f525928d26841a773893302587c8b9b0_L

Udruženje srpskih veterana i dobrovoljaca odlučilo je da okuplja buduće dobrovoljce a zašto, Slavko Nikić govori za KM Novine. On se takođe osvrnuo i na pokušaj integracije srpskog Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici.

Iako kaže da bi voleo da ovaj put pogreši, Nikić tvrdi da se na prostoru Srbije sprema građanski rat. On kaže da je i 1997. godine pokušavao da upozori na to ali ga nisu poslušali a on nije pogrešio ni kada je upozoravao „zločinačko udruženje DOS“ da će Đinđić biti ubijen.

„Sada sa istom tom odgovornošću kažem, i poručujem svima koji su imale takve planove – ovaj put nećemo dati omladinu“ rekao je Nikić objašnjavajući za KM Novine sistem regrutacije i mobilizacije kojim će životi najmlađih biti zaštićeni.

Nikić je pomenuo i da se nije pojavio na poslednjem mitingu Zavetnika jer su za samo 24 časa izgubili njegovu podršku. Takođe, smatra da poziv na nasilno ruženje vlasti nije dobar jer bi se obnovilo stanje koje smo imali 05. oktobra zajedno sa vršljanjem stranih službe koje bi opet krojile sudbinu srpskog naroda.

Osvrćući se na nedavne pokušaje srpske vlasti da integriše Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici, Nikić je rekao da su veterani spremni da reaguju. Za sada su spremili dopis koji će proslediti Vladi ali da u krajnjem slučaju neće bežati ni od toga da svojim životima brane državnost na okupiranim teritorijama.

(KM Novine)

KOMENTARI49 komentara

 1. Bosnian Warrior says:

  Došlo vrijeme da i vi osjetite što znači "građanski rat", kakav ste izazvali u Bosni od 1992-1995 godine. Svakom po zasluzi, samo mi je žao nevinog naroda, koji nikom ništa nije krivo uradio.

 2. N. says:

  Gluposti.

 3. kosovac says:

  Bosnian Warrior, Baš jesi neki ratnik, umesto da nastaviš da cmizdriš kao Majke Srebrenice nerotkinje, ti si počeo da žališ Srbe. Predahni malo, da se oporaviš što su vas Rusi opleli u Siriji.

 4. Batina says:

  Fuck you Bosnian warrior. Dat ce vam Putin sto trazite.

 5. Bosnian Warrior says:

  Kosovac: A baš si i ti Kosovac, ili tamo neki šiptarski izmet, bolje rečeno... Doduše nisam musliman, i ne "cmizdrim" kako ti napisa, ali bi ti "cmizdrio" da ti neko pobije najmilije + da ti ratom opustoši državu. A Rusi će dobiti svoje, kad-tad, za sav kriminal učinjen u Gruziji, Čečeniji, Ukrajini itd. ali jadni ste budu li došli u Srbiju, ima da osjetite ko je komunjara Putler.

 6. spira says:

  Bosnian Warrior Says: mart 29th, 2016 u 3:36 PM Došlo vrijeme da i vi osjetite što znači „građanski rat“, kakav ste izazvali u Bosni od 1992-1995 godine. Svakom po zasluzi, samo mi je žao nevinog naroda, koji nikom ništa nije krivo uradio. ........................... bosanac ti si na teškim drogama. Srbija nije izazvala građanski rat.Građanski rat ste vi muslimani izazvali. Očito da ti prija islamitirana bosna po modelu Alijene Islamske deklaracije

 7. spira says:

  Bosnian Warrior Says: mart 29th, 2016 u 4:54 PM Kosovac: A baš si i ti Kosovac, ili tamo neki šiptarski izmet, bolje rečeno… Doduše nisam musliman, i ne „cmizdrim“ kako ti napisa, ali bi ti „cmizdrio“ da ti neko pobije najmilije + da ti ratom opustoši državu. A Rusi će dobiti svoje, kad-tad, za sav kriminal učinjen u Gruziji, Čečeniji, Ukrajini itd. ali jadni ste budu li došli u Srbiju, ima da osjetite ko je komunjara Putler. ---------------------------------------------- pokatoličeni Srbine okani se papizna i mržnje koji oni dele. ZAr nisu muslimani ti koji su ubili Srbskog svata. Zar nisu muslimani napravili masakar u Sijekovu. Šta su to Ameri radili u Gruziji i Čečeniji? A što se tiče Ukrajne očito da nemaš pojma. Nisu ruski snajperisti bili na Majdanu. To su bili američki plaćenici. Očito da nikad nisi čuo za Kijevsku Rusiju. Sobzirom da od škole imaš dva velika odmora i 3 kilometra tvoje je znanje vrlo oskudno.

 8. Bosnian Warrior says:

  spira: Nemaš ti pojma, dječak. Srbija jeste ta koja je izazvala građanski rat. Znaš i sam da je u početku to bila Republika BiH, u kojoj su i dalje živjela 3 naroda, kao i danas, bez problema, i postojala je ARBiH u kojoj su vojnici bili od ista ta tri naroda, dok se tamo nisu pojavili neki srbijanski nacionalisti, pa napraviše VRS, i šta si ti mislio? Da će muslimani popuštati? Ama, čovječe, ko je imao za cilj da stvori nešto islamsko u Bosni?! KO?! Da smo ostali ta Republika BiH danas, bili bi razvijeniji od svih država bivše SFRJ.

 9. Bosnian Warrior says:

  spira: muhahaha, i kamen je Srbin! Uh! O tome ti i govorim, nacionalizam je problem, a prvi nacionalizam je se pojavio među Srbima. Nisu Ameri, nego Rusi, pročitaj malo bolje što sam gore napisao. A što se tiče Ukrajne, imam pojma, jer zemlja napadnuta od druge, i otet je dio Ukrajine na silu, i to je za tebe pravedno? A kako ti znaš da su to američki plaćenici? Da nisi možda bio tamo? Kao četnik da ubijaš civile, ili tako nešto? Moraš ti još toga pročitati, prije nego što kreneš diskutovati o nečemu.

  • Boban D says:

   Ti si dečko totalno glup ili i vi u bosni imate pink. Krim niko nije nasilno oteo,nego na referendumu 90% ljudi glasalo za pripajanje rusiji. I vi muslimani kao i hrvati samo pričate o srpskom nacionalizmu. Da nije smesno bilo bi tužno. Markale je zvanično potvrđeno da je muslimansko delo. Prof. Edvard Herman,amerikanac,Portugalski pukovnik Branko,General Rouz itd,itd su javno potvrdili da je Srebrenica prevara Alije Izetbegovića i Klintona. Medijski spin. Kakve su samo zločine činili vaši mudžahedini u Bosni i ustaše! Ali dok ste na američkoj cucli,vama je sve oprošteno. A doći će vreme kada će i muslimani (islamizovani srbi) i hrvati kao i šiptari svojim patronima morati da plate račun. Srbi se nisu slikali i igrali fudbal sa odsečenim glavama kao vi.

 10. SRBIN says:

  LUDILO: Dužni smo Vučiću dati svaki sekund našeg života Pogledajte govor Popovića, kreće od 37. sekunde videa: VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=Iu81qjXauzs

 11. giulio1970 says:

  SRBIN Ma Srbine taj je na teškim drogama ,pogledaj samo oči i kočenje mozga pri razmišljanju.To su sve ludi ,i izdrogirani ,pa kakve može AV da okupi leba ti?

 12. Milan+ says:

  @ warior Ma znamo.. :)) Rusi su ti fasisti sto sa svastikama na slemu i rukavu jurisaju na sopstveno stanovnistvo na istoku Ukrajine, Rusi su bili ti Banderovci sto su u 2.sv.ratu bili saradnici Hitlera i vrsili nevidjeni zulum i masakre nad sopstvenim stanovnistvom...Rusi su u KRASNOARMEJSKU izvrsili pokolj i silovanje nad preko 200 ruskih devojaka.. To si hteo da nam kazes ??? I jos mozda i to kako KRIM nije Rusija, i to sveta RUSKA zemlja??? Uzmi i procitaj Sevastopoljske price Lava Tolstoja pa se onda javi..ovnu jedan zatucani. A sto se Bosne tice, znaj da vam Srbi nikad vise nece dozvoliti da njima punite jame po Hercegovini, kao sto ste to cinili od 41-45. Vasa " armija ", za koju kazes da je pripadala sve trima narodima, jeste jedna dzihadisticka horda koja je samo u Sarajevu izvrsila masakar nad preko 5000 srpskih civila i to IMENOM i PREZIMENOM, a o stravicnim masakrima u okolini Srebrenice, na Ozrenu,u Tuzli da i ne govorimo. Govoris o nekakvim srpskim nacionalistima, a precutkujes Alijinu islamsku deklaraciju i otvorene veze sa Al Kaidom i mudzahedinima iz arapskih zemalja. Posto si verivatno Hrvat ( tj.potomak Srba katolika ), navescu ti i ovo - Ti isti mudzahedini prve masakre u Bosni izvrsili su nad Hrvatima..da im Mladic i Srbi nisu pomogli tada, ne bi nijedan Hrvat u Hercegovini preziveo ( malo procitaj o tome pa onda komentarisi ). Ostalo sto si napisao je takva glupost, da ne zavredjuje komentar..

 13. mudrijaš says:

  @Bosanski Umobolnik i Lažov: - nije bilo ABiH, bila je samo JNA, lažovčino žvalava! - muslimani su izazvali građanski rat insistirajući na referendumu koji nisu prihvatali Srbi, a moralo je, po Ustavu BiH, da se svi slože, šizofrena budalo! - muslimani su izazvali veće sukobe, potpisivanjem Kutiljerovog plana, pa povlačenjem potpisa - od početka rata u BiH su navalili mudžahedini iz Afganistana, S.Arabije, itd. da stvore Islamsku državu, koju je Alija Izetbegović prizivao u svojoj "Islamskoj deklaraciji" narkomane, idi leči se...

 14. Radikal says:

  Udruzenje veterinara.

 15. kosovac says:

  Bosnian Warrior, Kako možeš da budeš bosanski ratnik a da nisi Musliman? Da sam znao da ću čačnuti „nešto“ što nit se tera nit se vodi, ne bih ni napisao taj komentar. Sada ako ispadne da si Srbin a ne Hrvat, tek sam ga tu ugasio. Ti se možeš zloupotrebiti kao primer u dokazivanju kakvi su Srbi loši ljudi.

 16. Bosnian Warrior says:

  Milan+ Ne znaš ti ništa, komentar ti je 0. Dobro je Princ Pavle rekao: "Jadni Srbi, šta će biti sa njima?" Rusi da su bili fašisti, da su nosili svastiku, ne na šljemu, nego na uniformi i zastavi, i da su sarađivali sa Hitlerom bili bi džentlmeni i spasioci Evrope i Bijele rase od židovstva i ostalog zla. Rusi su na kraju rata činili razne zločine i do tada neviđene masakre, koje je istorija sakrila, a samo je okrivila one koji su spašavili tebe da danas ne bi bio cigan (ko će znati, možda i jesi). Rusi kada su upali u Berlin, samo tu su silovali 200.000 Njemica, a ljude okolo su zakopavali žive, ubijali... hej čovječe, znaš li ti koje su to traume i kakve tragove u budućem životu ostavljaju!? Nebih da ti govorim šta su tzv. Boljševici radili u Poljskoj nad etničkim Njemačkim i Poljskim stanovništvom još i prije WW2. A Krim je uvijek bio Ukrajinski, i uvijek će biti! Ako misliš da je ruski, onda i ja mislim da je i Kosovo sveta Albanska zemlja! Sad hoćeš Hrvate da okriviš da su "punili" jame od 1941-1945. E moj moronu, nikad ti nećeš biti kako treba da budeš, kao i većina vas po Srbiji. Prvo saznaj bolje, pa onda komentariši, fuj! Vidi ti, prvo se pojavio nacionalizam, pa onda ta deklaracija, znači, da nije bilo nacionalizma, nebi bilo ni deklaracije! Pa daj molim te, prema vama, svaka situacija se rješava ratom? Pa nije ni čudo što vas više od polovine svijeta mrzi! Nisam baš čisti Hrvat (Otac mi je Bosanski Srbin, a majka mi je Hrvatica iz Hrvatske) ali kada vas vidim kakvi ste, stvarno mi se povraća! Ti bi trebao malo bolje pročitati o svemu što pokušavaš objasniti, pa onda komentariši, Milane. -_-

 17. Harry Neron says:

  Nema večih budala kao što ste vi srbi. Od 1878. godine imate srbi međunarodno priznatu državu sa međunarodno priznatim granicama. Ali vi umesto da se brinete o svojoj teritoriji vi skroz srljate u komšiluk, bili ste u ratu sa svim susjedima u poslednjem veku što dovljno ukazuje na činjenicu ko je problem. Imali ste svoju međunarodno priznatu državu koju ste upropastili radi svojih vekovnih prijateljstva sa rusima i englezima koji su vas uvek, jednom jedni jednom drugi poneki put čak zajedno nagovorili da budete njihovo topovsko meso u ratovima sa germanima ( habzburzima i nemcima). Priča o Bosni kao srbskoj teritoriji je roliko glupa i naivna da ni deca u obdaništima ne veruju u nju. Najstarija međunarodno priznata granica na tlu kontinenta je granica između zapadnog i istočnog rimoskog carstava, današnjih katoličkih i pravoslavnih teritorija. Granica ide po Drini ka Savi i dalje po Dunavu do crnog mora. Tako da je Bosna dio katoličke teritorije. Da je Bosna dio katoličke teritorije potvrdili su i sami otomani kada su u 19. veku za vreme pada svoje imperije sa Vatikanom ugovorili uslove života za svoj narod ( bošnjake) koji živi na vatikanskoj teritoriji. Od tog trenutka dalje bošnjaci u Bosni su zaščičeni od bilo kakve nacionalne ili religiske represije. Prvi koji je bošnjake napao na njihovj teritoriji im pored toga kršio i međureligisku granicu je bio vaš Sloba sa suludom idejom da svi srbi žive u jednoj državi takozvanom Velikom Srbijom ali je bio pročitan od svih strana, nekih prije nekih kasnije. Telefonski prisluhi iz ovog dokumentarnog filma govore sve sami za sebe: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dokumentarni-filmi-in-oddaje-informativni-program/174395576

 18. Bosnian Warrior says:

  mudrijaš: Nisam ja iz Srbije, pa da me zoveš narkomanom i da se idem liječiti! Prvo saznaj malo više o Bosni i šta se zapravo desilo, a ne samo o toj deklaraciji, ili si se opako zaljubio u nju... -_-

 19. Bosnian Warrior says:

  kosovac: a jesi ti, buraz, iskompleksiran! Znači, ako si Bosanac, moraš biti musliman? Pa ti vidi malo bolje Švajcarsku/Švicarsku, u njoj žive Nijemci, Italijani i Francuzi zajedno, i izjašnjavaju se kao Švajcarci! Sine Jovana Deretića, try to get a life, before it's too late for your chance to get one.

 20. Sremac says:

  Milan+ Dao si činjenice ali ne vredi se raspravljati sa budalama. Po komentarima koja daju ovaj neron i bosanski ratnik vidi se da se radi o provokatorima i najgorem šljamu. Nešto su se uzmuvali muslimani i hrvati, valjda se mnogo plaše se Rusa.

 21. UROS says:

  TV KANAL 9, NOVI SAD: OTVORENI EKRAN, 10.03.2016. Dejan Lučić - Dejan Lučić urla na voditelja i političku mafiju u Srbiji. Pre toga je rekao da političare treba pobiti.VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=1vm2OTyg0Ls

 22. UROS says:

  Aleksandar Vučić je nesumnjivo najveća katastrofa koja je mogla da pogodi Srpski narod. Takvog autokratu i ujedno vazala ne pamti skorašnja istorija

 23. UROS says:

  Alo, bre, Srbi! Pa valjda vidite da je kucnuo poslednji čas da ovog izroda Vucica, ako treba čuvenim srpskim gov…im motkama, oteramo sa vlasti! Ili opet čekate, da vam, kao kada ste rušili Slobodana Miloševića, neko plati dolazak u BG i dnevnice da bi sa na ulice Beograda slilo bar 500.000 Srba i da najazad urade nešto za svoju i budućnost svoje dece? Ne silom nego velikim protestom. Ovaj ih prodaje belosvetskim mafijašima, Šipcima i Arapima. On i njegovi pljačkaju i otimaju na sve strane a vi ćutite! Šta ćete sutra reći vašoj deci kada vas budu pitala zašto su gladna, zašto nema nigde posla, zašto je Srbija u rukama stranaca i Arapa, zašto ste postali sirotinja, zašto ste poklonili i Kosovo i uskoro Južnu Srbiju, Sandžak i Vojvodinu? Stidite se, Srbi, ako ste to još uvek!

 24. Laufer says:

  Ovaj lik je prso kao lajisna o kakvom on ratu priča i šta je on to predvideo a da to svi manje ili više nismo znali...neka ne širi paniku i neka ne pali vatru jel rat je poslednje što nam treba kao naciji...zbog ovakvih pajsera i kod nas i kod hrvata i bošnjaka uvek je dolazilo do netrpeljivosti...zato ovakvim mediokritetima ne davati medijskog prostora već ih poslati na lečenje...i o kakvim on treće pozivcima priča i kako zamišlja ljude od 50-60 godina da nose oko 30-40 kg na ledjima i da prelaze i po 10-20 km dnevno i tako mesecima a o kopanju rovova i i da ne govorim...i koga više zanima uniforma i prašina i da se suludo gine!? RATA NEMA I NEĆE GA NI BITI A OVOM BOLESNIKU PREDLAŽEM DA SE JAVI NA VMA IMAJU TAMO NA 14 SPRATU ZA NJEGA IDEALNO MESTO.

 25. vlada says:

  Bosanski ratnice,nesto znas,vise ne znas a ono sto znas kombijunes sa poluinformacijama,dobro,znam kom pokretu pripadas,ne verdi da ti pricam,shvatio bi to kao uvredu a da ti pricam o svom obrazovanju popio bi kompleks!

 26. Voka says:

  @ Bosnian Warrior & Harry Neron ...vaše opservacije i budalaste komentare koji sa istorijom i zdravim razumom nemaju nikakve dodirne tačke neću ni da komentarišem...jer bi bilo kakvo objašnjavanje Vama budalama nilo čisto gubljenje vremena...ima nešto što namerno prećutkujete svi Vi zadojeni mržnjom i glupošću...a to je:...ako ste svi Vi imali legitimno pravo da više ne živite sa Srbima u istoj državi...isto takvo legitimno pravo su Srbi imali da sa Vama više ne žive u istoj državi...prema tome...ko vas j*be !!!...uživajte u svojim nakazama od država...i idite plačite na nekom drugom portalu...s' Vama smo završili sve priče !!!

 27. M says:

  @Voka,hoces reci da vjekovna medjunarodno priznata granica izmedju katolicanstva i pravoslavlja vise ne vrijedi?Pa tko onda jest siledjija,agresor?

 28. Milan+ says:

  @ warior Zanimljivo je kad vi - potomci tzv.Hrvata ( koji govore stokavskim srpskim jezikom i potomci su Srba katolika ) nama kazete da smo Cigani ! :)) Znas, kad ti meni kazes da sam Ciganin, ja mogu samo da umrem od smeha..a kad ja kazem da ti je majka Hrvatica, potomak Srba katolika, onda ti mozes samo da umres od muke jer je to istina od koje necete nikad pobeci..a najradije biste pobegli. Nije ti jasno i negiras da su Hrvati i Muslimani ( zajedno sa Siptarima ) u 2.sv.ratu ubili izmedju milion i milion i po Srba ??? Pa vidis, to sto ti negiras meni ne daje pravo da vam dopustim da tako nesto ponovite..a u ovom ratu ste imali nameru, a i dalje je imate, da poubijate, pounijatite i raselite sve sto je pravoslavno na prostoru avnojevske Hrvatske i avnojevske BiH. I to ste jasno i pokazali na pocetku oba rata..i u Hrvatskoj i u BiH. Pre pocetka rata, po hrvatskim gradovima Srbi su odvodjeni nocu, zatvarani, ubijani, muceni ( u Sisku 500 civila Srba je ubijeno, U Gospicu najmanje 100, u Vukovaru, Osijeku, Pakrackoj poljani preko 180 ..zbog cega?? Bili su nacionalisti ?? Ne, nego su ovi drugi bili ustase kao i njihovi dedovi !! ) U Hrvatsku ste samo u jednom danu u oktobru 1990.uvezli preko granice 28 000 Kalasnjikova !! Pitam te protiv koga to, u jesen 1990 ??? Pa protiv JNA i Srba jer je ustaski pokret u Hrvatskoj pod patronatom Nemacke i istih onih koji danas podrzavaju naciste u Ukrajini, trebalo da zapocne gradjanski rat u kome bi Juge nestalo...i to bas po nalogu cionista i masona koji su tada rukovodili politikom EZ, a danas EU. Ne znas nista o tome..?? Pa moras zeleti da znas da bi i znao. Sve ostale price o barikadama, Marticu, Babicu i sl..samo su posledica svega ovog prethodnog.Taj narod nije zeleo da dozvoli da ga kolju i bacaju u jame i imao je pravo da se brani..i hvala Bogu i branio se i preziveo iako ga je Sloba sramno izdao 95. Kazes kako bi Rusi, da su nosili svastiku i bili uz Hitlera, bili gospoda..mislis kao tvoji preci tzv.Hrvati i njihov vodja Pavelic ??? E vidis, "druze", takvu "gospodu" mi Srbi zajedno sa Rusima u svakom ratu dooobroooo isprasimo i doooobroooo natamburamo...a tako cemo, Boze zdravlja, i sada...samo ako se drznete da isučete svoje smrdljive kame. Sto se ostalog tice, Krima npr..sa tobom se ne isplati raspravljati jer ti od istorije ne znas ni "i". Recimo samo ovo : Krim ne samo sto nije uvek bio ukrajinski, nego ama bas nikad do 194... nije bio ukrajinski. Sevastopolj, ako znas gde je to, najveci je bastion odbrane i ruskog junastva u ruskoj istoriji i ama bas nikad nije bio deo nikakve Ukrajine, kao sto i Kosovo nikad nije bilo deo nikakve Albanije, a nikad nece ni biti. Ponavljam, ako ne zelis da budes zatucani ovan, uzmi i obrazuj se na osnovu istorijskih, jansnih, potvrdjenih i nepobitnih cinjenica i ne mlati previse....

 29. toronto says:

  Kako god, da ne palamudite bez veze vama pomuslimanjenim i pokaolicenim Srbima, mi pravi Srbi i Rusi smo za vas vecita trauma... U svakom smislu... I tako ce i ostati!

 30. Petar says:

  @Bosnian dolszim do zaključka da će ti usta bit puna zemlje (srpske zemlje) ;)

 31. dejan says:

  Mislim da ovaj covek prica gluposti tih 140 000 ljudi je vec predano tzv Drzavi Kosovo kao da se probudio posle zimskog sna. i nitko nije reagovao od naroda u Srbiji.Takoder misljenja sam posle svega ne postoji u Srbiji patriotska opozicija tu ocito svak zeli biti serif i vladati sam. Vecina naroda bila kupljenja ili ne i jedno i drugo je u pitanju ne ide u savez s rUSIJOM evroazijski koncept i ocito da sama Rusija nema interesa toliko u Srbiji da ima smatram da bih novcem u ovim okolnostima kad Rusija ima 1,5 biljardi dolara bih s 1 miljardom kupovala glasace za proruske stranke kao sto to radi zapad ,Ocito Rusiji to nije u interesu ona ima svoju zonu evroazije odkb i briksa s mmf tih zemalja. Iz tog razloga oporba je razbijena u Srbij i nema novca za kAmpanje bez NOVCA NE MOZES NISTA.I oporba je doslovce nebitna. Sto se tice poglavlja 35 mislim da ce ova vlast kad ponovo pobedi Vucic s penzionerima naravno priznati u nekom obliku Kosovo pecat koj i je u poglavlju 35 i tvrditi kao i pre da nije to tvrdi i za 140 000 srba da ih nije izrucila drzavi Kosovo u kojoj su on i sad drzavljani.Jer Vucici i sns nece odustati nakon 12 godina poglavlja potpisivanih da ih kosovo zapreci 200% A I SIGURAN SAM DA SAMI SRBI U SRBIJI SU SVESNI DA JE KOSOVO ZAUVEK IZGUBLJENO

 32. Voka says:

  @ M ...nemate ni istoriju...ni jezik...ni kulturu...osim ako ne računamo Jasenovac kao vaš najveći kulturni domet...onda imate čime da se ponosite !!! ...Po austrijskom popisu iz 1850. godine Srbi su dominirali u Istri, Kvarnerskim ostrvima i tačno se zna da ih je bilo 134.555, dok se u tom popisu Hrvati uopšte ne pominju i vodili su se pod kategorijom Srba rimokatoličke vere. Prema austrougarskom popisu iz 1850. godine u Dalmaciji je bilo 330.000 Srba rimokatolika i 70.000 pravoslavnih Srba, bez pominjanja Hrvata. U Slavoniji je 250.000 Srba pravoslavnih i rimokatoličkih, bez pominjanja Hrvata. ...Evropski naučnici su u 19. veku naciju poistovećivali s jezikom, a istina je da je u Srednjem veku u Dubrovniku, Dalmaciji i ostalim delovima Vojne Krajine bio u upotrebi samo srpski jezik - nikad Hrvatski. Ljudevit Gaj, Nemac poreklom, otvoreno kaže da su Hrvati prisvojili srpski jezik za svoj. I Josip Juraj Štrosmajer to priznaje. Evo šta je Ljudevit Gaj pisao 1846. godine u listu “Danica” br. 31: “Tako, npr. sav svijet zna da smo mi književnost ilirsku podigli; tu nama još iz daleka nije na um palo ikada tvrditi da to nije srpski već ilirski jezik; pače se ponosimo i hvalimo Bogu velikome što mi Hrvati sa braćom Srbljima sada jedan književni jezik imamo”. ...Dubrovački-kalendar iz 1897. godine nije čuo za hrvatski jezik! Od 11.177 stanovnika Dubrovnika njih 9.713 izjasnilo se da govori srpskim jezikom. Italijanski je koristilo 716, nemački 285, mađarski 384 stanovnika grada. Neki su se izjasnili da govore češki, slovenski, poljski i ruski, ali niko, ni jedan jedini stanovnik Dubrovnika, nije rekao da govori hrvatskim jezikom... ...pametnom dovoljno !!!

 33. don says:

  Da se osvrnem na naslov.Ko protiv koga da ratuje?Ja kad malo prosetam vise vidim dobrovoljce i veterane u kladionicama.Mozda je i u ostalim republikama isto?Mesi i Ronaldo,kvote,starlete,najke,dileri,pinkove zvezdice,tablet,ajfon,ajpod.....itd.Ko da ratuje?

 34. UROS says:

  ŠTA VUČIĆ i SNS PLANIRAJU SA VOJVODINOM POGLEDAJTE KAKVI SU PLANOVI ALEKSANDRA VUČIĆA I SNS PO PITANJU OTCEPLJENJA VOJVODINE OD SRBIJE - (VIDEO) https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/981732895236673/

 35. don says:

  Urose,Moze on da planira sta hoce,ali ne moze Vojvodinu da otcepi od Srbije iz prostog razloga sto vecinu cine Srbi.Inace stalno se potencira da ce Vojvodina da se otcepi?Vojvodina nije Kosovo.Moze da se desi samo u jednom slucaju.Da vlast u BG-u pocne da davi toliko,da ni mi Srbi ne mozemo vise da podnesemo.

 36. Uf says:

  ...Bosnian Warrior, Puši k.rac, majku ti .ebem. Marš odavde, idi tamo i jedi govna !!!

 37. kosovac says:

  Bosnian Warrior, Otac ti je Bosanski Srbin, majka Hrvatska Srpkinja, a kakav si ti proizvod? Ti si Bosansko-Hrvatski Srbin. Nije to ništa strašno, ali sudeći po tvojim komentarima, tvoja vrsta Srbina i nije neka za pohvalu.

 38. Bosnian Warrior says:

  Milan+ Milane, nema nikakvog srpskog jezika u hrvatskom, zapamti to. Ne vjeruj sve što Jovan Deretić kaže, jer on je umnobolni bolesnik, koji bi i konja proglasio da je Srbin. Znaš ti veoma dobro kad je napisan prvi srpski rječnik, a znam i ja veoma dobro kad je napisan prvi hrvatski i prvi bosanski rječnik. Zaboli me dali si cigan ili nisi, a moja majka nije nikakav potomak katoličkih srba, i hvala Bogu da je tako, i veoma sam ponosan na nju! I ne znam, od čega bih to bježao? Od korijena? Ne ne, ja samo govorim ono što je realno, a ne neke izmišljotine. Muslimani možda i jesu ubijali stanovništvo, ali ne samo pravoslavno, nego i katoličko, a da je ubijeno, kako ti napisa, milion ili milion i po Srba, Srbi danas u Bosni nebi ni postojali, a u Srbiji bih vas bilo nešto više od 2 miliona. Pravi Hrvati su se borili protiv četnika i partizana koji su bili zlikovci i ubice, a ustaše su, kao i četnici, izrod koji obmamljuje narod u rat nacionalizmom. U ovom ratu niko nije imao namjeru da vas pobije, jesi ti normalan?! Ko je htio stvoriti nešto veliko, npr. "Velika Srbija"? Da zauzme čitavu Bosnu, dio Hrvatske, Crnu Goru, Makedoniju idr? Opet Hrvati? Ili možda Milošević i njegovi, koji su vas na kraju prevarili, i Milošević otišao tajanstveno u Rusiju, poslije njegove "smrti" u Haagu. A rat u Hrvatskoj je bio odbrambeni rat, i nebih se složio da su ti Srbi bili civili, jer je skoro svaki imao pušku kod sebe. Pa zamisli ti, evo ti primjer, da ti neko dođe u kuću, i kaže: "Ovo više nije tvoja dnevna soba, nego moja, i odjebi!" Šta bi ti uradio? Istjerao bih ga napolje, naravno, jer niko nema pravo da upravlja tvojom državom (u ovom primjeru, kućom). A što se ti malo ne hvališ kako ste vi napadali goloruki narod, a samo znate blamirati one kojima je pomoć stizala iz stranih zemalja! Objasnio sam ti sve u drugom redu teksta, zbog čega je tih 28.000 AK-47 došlo u Hrvatsku. I sad bi opet da blamiraš i Njemačku za svoje neuspjehe, i da uzvišavaš Rusiju. Pa ništa, pokupi svojih 500.000 Srba iz Njemačke, i nosi ih u Rusiju, i tamo živite život, jer je tamo9 život kao iz bajke, svi lete u Rusiju. Hahaha, šta kaže, po nalogu cionista? Da ti bar znaš ko su oni, i protiv koga se Hitler borio, promijenio bi ti svoje mišljenje. Cionisti su ti koji su napravili komunizam, sjećaš se ko je bio Karl Marx, pa Friedrich Engels, Pa Lenjin, Staljin... Svi cionisti i židovi, koji su oborili pravu, carsku vlast u Rusiji. Ova današnja Rusija je samo kopija od komunističke, pod maskom pravoslavlja, da bi budale kao vi padale na tu foru. Zna se ko je ruinirao Vukovar, ko je htio da pravi veliku Srbiju i ko je koga htio da baca u jame, i sa tim smo završili. Haha, baš me nasmija sa ovim "mi Srbi zajedno sa Rusima u svakom ratu dooobroooo isprasimo i doooobroooo natamburamo", a i niko od mojih predaka nije bio ustaša, niti ja gotivim ustaše, kako ti navodiš. Razlika između ustaša i Fašista je ogromna, a da bi to shvatio, morao bih malo više o tome pročitati. Nemoj samo partizanske filmove gledati, to je propaganda koja ih opisuje kao "oslobodioce." I da nebih došlo do zabune, pogledaj da je Kraljevina Jugoslavija potpisala savez sa Trojnim paktom, i da je Hitler čak i prihvatio zahtjev od Princa Pavla da se Njemačke i Italijanske trupe ne moraju kretati po teritoriji Jugoslavije, i šta je tu falilo? Da se nisu izdajnici kao ti pojavili, država bi danas bila, ma bila bi bolja i od Švice!!! A Rusi vam nikad ništa nisu pomogli, jedino kad je bila carska vlast, onda jesu, ali ih je to puno koštalo. Trebalo bi vama uvesti sankcije kao i današnjoj Rusiji, ali vi bi umrli od gladi, i onako nemate ništa, jedete po kontejnerima, a druge blamirate za svoje krivice. Nestat ćete vi kao narod, jer bolest nije ni kod kog poželjna. ---> Živjela ti Rusija: http://www.blic.rs/vesti/politika/rusija-je-podrzavala-sve-sankcije-protiv-jugoslavije/02m180r

  • Milovanovic says:

   i bez Deretica se zna da je 980-te godine na celu Bosne bio SRPSKI KNEZ CHASLAV. OVO ZNACI DA JE CIJELA BOSNA SRPSKA PRCIJA. KAO STO SONZEON SA SORBONE KAZE U SVOM SEMINALNOM RADU IZ 1913-TE 'HISTORIE DE LA BULGARIE': ...A NA ISTOKU JE BILA SRBIJA SA SVOJIM OBLASTIMA BOSNOM, HRVATSKOM I DALMACIJOM"

 39. Bosnian Warrior says:

  kosovac: Majka mi je Hrvatica, shvati to! Znam da ti je krivo što te istina pogađa kroz moje komentare, ali evo, neću više komentarisati ništa, jer ne vrijedi praznim umovima nešto govoriti...

 40. Bosnian Warrior says:

  Uf: Da da, super ti je rječnik, susjedu. I idem, ne pada mi napamet da dolazim na ovakve portale više. -_-

 41. Dule says:

  Dragi ljudi sve tri vjere neka vam dragi Bog pamet prosvjetli jer ste odavno svi poludjeli ,a crni zapad likuje dok se vi prepucavate i svadjate danima.godinama ,vjekovima uzas a crni zapad likuje i zavadja nas vjekovma i bice tako do kraja svjeta ,dok svi ali bas svi progledaju ili se poubijaju sve do jednoga .Nko nevidi obicnog malog covjeka gladnog koji visi na kanti za smece to je samo Srbin,Musliman i Hrvat to je COVJEK NAS

 42. milorad says:

  ALEKSANDAR VUČIĆ – Borba protiv korupcije, tajkuna, medijskih moćnika i stranaca – VIDEO https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/980973555312607/

 43. Milan+ says:

  @ warior/falsifikator u pokusaju Kao prvo, Jovan Deretic i nije nikakav istoricar jezika...tako da me i ne zanima preterano. Vama kad neko pomene dve jasne cinjenice iz istorije naroda ili istorije jezika, istog trenutka se izgubite ko guska u magli. Nista cudno. Kazes da ste imali recnik pre nas, a ja te pitam govorite li vi jezikom i narecjem koji se pominje u tom ili tim vasim recnicima ??? Odgovor-Ne, jer je taj jezik bio zaista hrvatski ( cakavski ) , a vi koristite u posl. 150 godina stokavicu kao svoje knjizevno narecje. Problem u tome je SAMO to sto Hrvati nikad nisu bili stokavci vec su JEDINO i SAMO Srbi bili stokavci. Svi Hrvati koji izvorno koriste stokavsko narecje ( Slavonija, Lika, Banija, Kordun, Bosna, Hercegovina itd..itd..jesu samo potomci pokatolicenih Srba, koje su austro-ugarske vlasti, nakon Beckog knjizevnog dogovora iz 1850-kada su Ilirci sa Vukom dogovorili da se stokavsko narecje moze zvati srpski ili hrvatski jezik, po automatizmu proglasili Hrvatima ). Mene isto tako nije briga ko su preci tvoje majke Hrvatice...ali sam duzan da ti strucno objasnim da su preci tvoje majke, u proteklim vekovima, bili Srbi ukoliko im je maternji jezik bio stokavsko narecje ijekavskog izgovora. Odstupanja su moguca u veoma malom procentu i ne bih o tome..Moja ujna je Hrvatica sa Banije i jako dobro zna iz prica svoje majke da je njen rodjeni deda bio Srbin koji je primio katolicku veru. Mi o tome pricamo otvoreno i ja je cenim i volim kao coveka iako je katolicke vere. Kod nekih ta promena vere seže vise vekova unazad i nije moguce da ljudi to pamte..a priznaces, neki i ne zele. Ja ljude po tome ne delim i jednaki su mi, ali predavanja o hrvatskom i bosanskom jeziku nemoj da mi drzis. Podseticu te da do 1709. god ni u jednom pisanom dokumentu u Bosni ne postoji rec "Hrvat", vec naziv " Srbin zapadnog zakona " ili " Srbin katololik ". Sto se Vukovara tice..tamo su Merčepovci pravili masakre nad civilima, odvodili ljude na razgovore i pucali im u potiljak ili ih preklane bacali u reku. Isto tako i u Osijeku, Sisku, Gospicu...ako hoces da znas jesu li ti Srbi bili naoruzani, ukucaj ime vaseg bojovnika MIRE BAJRAMOVICA, koji je lepo objasnio koliko je ubijao, kada, po cijem naredjenju ( iz "vrhovnistva" ) i na koji nacin ( noz, struja, kiselina ). Ne brini, nisu ga Srbi naterali da prica...sam je odlucio, zbog savesti..i to u sred Hrvatske. Da ne pominjem to da su takvi bojovnici zapoceli rat u Vukovaru tako sto su blokirali kasarnu JNA, a gardijska jedinica sa Sljivancaninom dosla da ih oslobadja. Tada mi je poginuo blizak rodjak, vojnik JNA od 19 godina. Vasa vlast bila je i ostala ustaska..podrzali su je Nemci, Britanija, EU i Nato, dakle, masoni i cionisti i koliko god se oni tebi ne svidjali...njihovu zastitu i balije i ustase i šiptari obilato su koristili i koristite je i dalje. Slobodno prosetaj do nekog drugog portala gde ce slusati tvoja predavanja o izmisljenom hrvatskom i bosanskom jeziku i uglavnom izmisljenim partizanima Hrvatima, kojih na pocetku 2.sv.rata nije bilo ni da ponesu jedan partizanski barjak. Za nas i sankcije ne brini :))) ziveli smo mi pod masonskim i cionistickim sankcijama jako dugo, dok su ti isti ustase u hrvatskoj naoruzavali, politicki i novcano podrzavali..zajedno sa ustaskom emigracijom ( mozda ti mislis kako se ustaski i cionisticki planovi ne poklapaju...ali kad su Srbi i Rusi u pitanju, kao i ostali pravoslavci kao njihovi vekovni protivnici i trn u oku, planovi im se itekako poklapaju ). O cetnicima cemo drugi put, kad se vratis na ovaj forum pod nekim drugim imenom. Da li sam izdajnik, o tome mora sud da da moj narod a ne nikakav pokatoliceni isprdak koji je dosao da me pljuje na mom jeziku jer svoga nema. Pozdrav !

 44. SRBIN says:

  LUDILO: Dužni smo Vučiću dati svaki sekund našeg života Pogledajte govor Popovića, kreće od 37. sekunde videa: VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=Iu81qjXauzs

 45. ZA SRBIJU says:

  DEJAN LUČIĆ: PORUKA ZA BIRAČE https://www.youtube.com/watch?v=TMmemfnm0FA

 46. sony says:

  braćo i sestre, ne gubite dragoceno vreme na ovu polupismenu budalu i novokomponovanog mladoturčina....učite decu pravoj istoriji i činjenicama, a ne na katoličko-sektaškom viđenju istorije....a teški dani i godine tek predstoje, kako za nas pravoslavne tako i za sve one čiji preci su se odrekli sopstvene vere...eto šta sad čitamo i od koga....taj će prodati i decu i sve svoje kako bi se okitio šahovnicom ili ljiljanima...zavisi ko plati više....jadan li si "bosnian ratniče", hahahahaha!!!!!!!!

 47. pav*jane poturčeni says:

  Ko je naseo na strane službe i ubio svatove u Sarajevu, bošnjaku ili da ti prevedem na turski NIŠTA, PRAZNINO. E tako turci zovu one koji promene veru a vi umislili da ste narod xa,xa,xa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *