СРПСКИ ВОЈНИЦИ се сукобили са побуњеницима!

SRPSKI VOJNICI se sukobili sa pobunjenicima!

8 aprila 2018

U Centralnofričkoj Republici došlo je do sukoba mirovnih snaga Ujedinjenih nacija i pobunjenika – povređenih ima, ali među njima nema Srba, kaže ministar Vulin.

Svi srpski vojnici koji se nalaze u mirovnoj misiji u Centralnoafričkoj Republici su dobro nakon sukoba sa pobunjenicima, istakao je ministar odbrane.

„U Centralnoafričkoj Republici, u rejonu grada Bangija, došlo je do sukoba između trupa Ujedinjenih nacija i pobunjeničkih grupacija. Povređeno je deset pripadnika Ujedinjenih nacija i ni jedan od njih nije pripadnik naše mirovne misije“, kazao je Vulin, a saopštilo Ministarstvo odbrane.

Dodao je da su svi srpski vojnici u toj mirovnoj misiji dobro, da su zbrinuti i sigurni, te da njihove porodice na Uskrs mogu da budu „mirne i sigurne“.

„Vojska Srbije ispunjava sve svoje misije i uvek je tamo gde je najteže. Želim da poručim i našim mirovnjacima da mislimo na njih i da smo ponosni na njih, a njihovim porodicama da mogu biti sigurni i mirni – svi su dobro i svi su zbrinuti“, kazao je ministar odrane Srbije.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Koji to bolesnici poslaše srbske vojnike u tuđe domove? Imate vi potrebe da prvo kod kuće sređujete stvari,pa onda tek po drugim državama ukoliko vas naravno pozovu!

 2. Trifun says:

  POVUCI NASE MLADICE POD HITNO!!! Niti ijedan nas mladic NE SMIJE BITI ZRTVOVAN SA UN kojom manipulisu SAD i VB i Francuska 100%!! UN nije mrdnuo prstom da KAZNI AGRESIJU I OKUPACIJU NASE ZEMLJE, niti ih je verbalno osudio niti pozvao na odogovrnost. Jer ih oni placaju najvise i nece da sijeku granu na kojoj sjede. POVUCI IH ODMAH IZ TE MISIJE!! Nema nazad.

  • Pastrovic says:

   U pravu si, samo si zaboravio da smo okupirani! Malo nam je bilo 300 i kusur godina pod otomanskom okupacijom, pa se izgleda uzeljesmo. Turci nam naturili Islam, a vlasnici UN satanizam. Pitam sve da mi kazu koje je zlo vece. Ja sam vec poodavno prelomio.

 3. Za Srbiju says:

  Šta će oni tamo? Što ih ministre ne pošalješ na Kosovo u mirovnu misiju da Srbi u miru dočekaju Vaskrs?

 4. Rale says:

  Svoje ne brane ,ali tuđe brane za pare....

  • Mali Vuk says:

   Ako neznas da ti kazem da te nase vojnike placa Srbija a ne neko drugi!!!

 5. Ilija Krneta says:

  vracaj te se na kosovo ostavite glavu a ne kod vulina i kumunjara da das dzaba SRBINE glavu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *