Срушио се авион у Француској, нема преживелих

Srušio se avion u Francuskoj, nema preživelih

24 marta 2015

Tan2015-3-24_1215728_1_620x0Putnički avion A320 pao je u Alpima na jugu Francuske. Predsednik Fransoa Oland izjavio je da najverovatnije nema preživelih u udesu aviona nemačke kompanije „German wings“ koji se sa 148 putnika i članova posade srušio danas na jugu Francuske u regionu Barselonet.

„Bilo je 148 ljudi u avionu. Okolnosti nesreće, koje još nisu razjašnjene, navode nas da mislimo da nema preživelih“, rekao je Oland, koji je ujedno izrazio saučešće porodicama nastradalih.

On je kazao da je verovatno da će značajan broj žrtava biti iz Nemačke, preneo je Rojters.

„To je tragedija na našem tlu“, rekao je Oland i dodao da će uskoro razgovarati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

U obraćanju uživo, Oland je rekao da se nesreća dogodila u zoni kojoj je posebno teško pristupiti i da nije poznato da li je neko na zemlji povređen, preneo je AP.

Putnički avion „erbas A-320“ nemačke aviokompanije „German wings“ srušio se danas u oblasti francuskih Alpa dok je leteo iz Barselone ka Dizeldorfu, saopštili su francuski zvaničnici.

KOMENTARI2 komentara

  1. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

    ONAJ ŠUNTAVI GROBISLAV NIKOLIĆ,KOGA NEKI ZOVU PREDSEDNIKOM SRBIJE, REČE DANAS U SVOM MLAKOM,KILAVOM I DEFETISTIČKOM GOVORU DA SMO OPROSTILI, ALI DA NISMO ZABORAVILI. KO JE TEBI, BIZONU, DOZVOLIO DA OPRAŠTAŠ? NEMA OPROSTA. NIKAD I NI OD KOGA. NEMA ZABORAVA. OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB. U TOM SMISLU, PUČE NAM PRAVOSLAVNI ZA PALI AVION KOD BARSELONETE, NA DANAŠNJI DAN, JER IMA BOGA........

  2. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

    Picousti izjavio saučešće Adolfini Merkel zbog strmopizda onog aeroplana na jugu Francuske. Sit se isplakao u telegramu sućuti. A mi mu poručujemo: DABOGDA JOJ SVAKI DAN IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE. P.S. Jebo te nato.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *