Шта би се десило ако би се на фронту срели ЦРНОГОРЦИ и РУСИ?

Šta bi se desilo ako bi se na frontu sreli CRNOGORCI i RUSI?

4 jula 2015

rusija-vojska-tenkovi-i-crnogorska-vojska-„Nas i Rusa dvesta miliona i dva vagona, Rusa dvesta miliona, a nas dva vagona“, šalili su se sami Crnogorci u sovjetska vremena. Sebe su smatrali našima, a mi u to nismo sumnjali. Čak su neki ruski carevi govorili da Rusi imaju neobično vernog saveznika – Crnu Goru.

A sad, dva vagona su donela odluku da se pripoje NATO. Tvrdoglavo planinsko slovensko pleme ustalo je protiv Turaka, okupivši se u svojim sinjim brdima (ona su bukvalno siva, bio sam tamo 1992. godine), dok je duhovna vlast vladika iz porodice Njegoša vodila ove planinske vitezove.

Monah dvometraš Petar Njegoš prisustvovao je na Puškinovoj sahrani, a stari glavni grad Crne Gore Cetinje ponosio se sa izloženim mračnim, trulim turskim glavama… Sećam se ponekih informacija o njima…

Tokom 20. veka već posle Tita, Crnogorci su se predstavili kao talentovani biznismeni jer su direktori i predsednici opština grada Beograda obavezno bili Crnogorci… Najmanje polovina predsednika opština u gradu Beogradu su Crnogorci.

I evo sada svoje vagone kače za NATO, koji na to pristaje iako ne želi Hahle (pogrdan naziv za Ukrajince; prim. prev.).

Šta će biti ako se kakvim slučajem Rusi na nekom frontu sretnu sa Crnogorcima? Ne nadajte se, momci, ako se to desi, da ćemo vas pomilovati, dva vagona…

Prema podacima popisa stanovništva iz 2014. godine Crnogoraca ima 621.000.

(CARSA – Eduard Limonov)

KOMENTARI13 komentara

 1. Apis says:

  Sta ce biti ako se sretnu sa rusima na frontu. Pa da imaju obraza crkli bi od bruke.

 2. kulak says:

  Eto šta uradi duhanska mafija.Ovo čovjek ne może vjerovati.

 3. Zvezdan says:

  Prema tom popisu STANOVNIKA u Crnoj Gori ima 621.000. Inače u Crnoj Gori se kao Crnogorac izjasnilo 278.865 stanovnika ili 45% stanovnika. Kao Srbi se izjasnilo ukupno 178.110 stanovnika ili 30% stanovnika, što znači da su ostali muslimani i šiptari. Ono što je bitno to je da se 43% stanovnika Crne Gore izjasnilo da govori Srpskim jezikom. U Srbiji kao Crnogorac se izjasnilo oko 38.000 stanovnika.

 4. Radomir says:

  To bi stvarno trebalo videti,Da li bi imali obraza da ih pogledaju u ocii,prevrtljivi montenegrosi

 5. Batina says:

  Ja mislim da bi se Rusi usrali od straha pred tolikom silom.

 6. miroslav says:

  Pa u ratu ako je o tome rec crnogorci bi trajali 1minut.Nemojmo da se salimo mi Srbi da ulazimo u nato.Rusi ne prastaju izdaju!Ko je imao priliku da im upozna narav to zna.Ni svojima ne prastaju,a kamoli tudjima.Ako krenu u rat ,ne bilo ga,prvi stradaju oni koji su ih izdali.I to rade na brutalan nacin.Bez ikakve milosti ili kajanja.Zeznuli ste stvar crnogorci,a njih ne zanima da li ste morali.Briga ih.Gledajte turke i plasite se.

 7. Nada says:

  Ako su u Titovo vrijeme bili biznismeni nastavili su i dalje,do danas.Biznis je uvijek bio prljava igra.No negdje im je intelegencija zakazala.Dalekovidost,patriotizam i ljubav cak i prema svojoj porodici i djeci,izgubila se.Vjerovati u Natovu demokratiju i prijateljske namjere je ravno ubistvu i samoubistvu.Nato se financira privatnim korporacijama,privatne korporacije su vazali banaka,banke pripadaju Rotsildima i Sorosu a njihov cilj je smanjiti populaciju na polovinu.Da li crnogorci shvataju da ce i njihova djeca biti unistena?!Ili im je svejedno,bitno je da oni stari i stariji prezive a i to je pitanje.Na drugoj strani imaju,dokazane,prijatelje koji se lavovski bore za covjeka,porodicu,domovinu,protiv unistenja i krvoprolica.Crnogorci mogu da izaberu slobodu ili koncenrtacione logore.Razmislite kuda vodite svoju djecu jer vi,kao odrasli,snosite odgovornost!!!!!!

 8. putin says:

  ti jebate konj pa vise ima cigana u pozarevcu nego crnogoraca u crc nojgori i to sve junak do junaka aaa sta kazes nezapucalose bilobi beste pete davas ne userem joj jado jadnali im mati sve djaba lebarosi naucili natudj racun da zive ziveli dok imalo od srbije asada racunaju od eu samo toce imse brzo izjalovi pa kadaih nato pkupi i gurne u prve redove brzece izci iz nato nego stosu usli nije im to srbija da je muzu ida opet bude zasve kriva

 9. M.Marko says:

  Crnogorci bi ruse poslaliu u pi. ma.jer im smetaju kad spavaju.sala.

 10. Mitar says:

  Godine 1968 kada je SSSR ušao u Čehoslovačku, u Jugoslaviji su delili oružje, za odbranu ako nas napaadnu Rusi. Tada se pričao ovaj vic. DAJU CRNOGORCU PUŠKU,A ON JE POGLEDA I VRATI, PA TAKO NEKOLIKO PUŠAKA VRATI. ZAPITA GA KAPETAN ,,ŠTA FALI OVIM PUŠKAMA''? NE FALI NIŠTA ALI JA HOĆU NOVU ! ZAŠTO NOVU ? UPITA KAPETAN. PA KAD DOĐU RUSI DA VIDE DA IZ NOVE PUŠKE NISAM PUCAO !

 11. Dušan grešnik says:

  da sam na crnogorskom mestu, nikako ne bih voleo to da saznam

 12. salko says:

  crnoj ce gori biti ko i jugoslaviji tamo u cr, gori nezna se ko koga j..e mora se vratititi vera i koltura u posteni narod

 13. Srbin Cg says:

  Zamoliću da nas Srbe iz CG ne miješate sa crnogorcima. Mi činimo 1/3 stanovništva i protiv smo natoa i diktatora mila đukanovića. Urednik sajta neka se informiše koliko nacija živi u Cg a ne da nas Srbe svrstavaju u crnogorce. Živjelo Srpstvo!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *