Šta će ostati od Srbije?

Šta će ostati od Srbije?

30 januara 2014

iskenderovPiše: Petar Iskenderov

Prva runda pregovora EU i Srbije po pitanju evropskih integracija ponovo je posvedočila protivurečnost i složenost problema. Po najskromnijim procenama pregovarački proces će trajati 6 godina (do 2020. godine). I po isteku ovog roka politički, ekonomski pa čak i administrativni pejzaž Srbije može se promeniti do neprepoznatljivosti.

Zaista, iza fraze koju je izrekao Štefan File, Komesar EU za proširenje i politiku susedstva – “početi pregovore – znači ući u veoma zahtevnu fazu. Potreban je naporan rad. Mnogo izazova je pred nama” – ne skriva se samo zahtev za “normalizacijom” odnosa Beograda i Prištine. Sudeći po informacijama kojima raspolažemo, u skorije vreme Brisel će od srpske vlade zahtevati stvaran napredak Srbije po pitanju programa “regionalizacije” zemlje. Taj program ne samo da konačno odbacuje Kosmet od Srbije, nego i druge oblasti u Srbiji čini maksimalno samostalnim u ekonomskim, finansijskim i političkim poslovima – posebno imamo u vidu Vojvodinu i Rašku oblast (Sandžak). Sprovođenje ovog programa očigledno će pripasti ovoj istoj vladajućoj koaliciji na čelu sa Srpskom Naprednom Strankom čiji se rejting uoči vanrednih izbora procenjuje na 45% + 11% rejting Socijalističke Partije Srbije.

Akako bi posledice tog procesa bolje predstavili, korisno je pažljivo pogledati na sve ovo što se danas događa u Ukrajini.

Poslednjih nekoliko dana na talasu zaoštravanja unutarpolitičkih sukoba u Kijevu, u mađarskim i rumunskim medijima pojavile su se praktično istovremeno, kao po narudžbi, publikacije koje je teško drugačije kvalifikovati nego kao stvaranje propagandne osnove za čerečenje suverene države. Iz Bukurešta, sa stranica vodećeg rumunskog časopisa Adevarul,praktično je stigao poziv na vojnu intervenciju radi zaštite Severne Bukovine, Hercevskog okruga i Južne Besarabije, koji su pre Drugog svetskog rata ulazili u sastav Kraljevine Rumunije. “Zar rumunska država u ovakvoj situaciji ne bi trebalo da interveniše, između ostalog i vojno?” – novine su postavile retoričko pitanje.

Dok rumunske pretenzije na Bukovinu i Južnu Besarabiju još uvek ne izlaze izvan okvira novinskih diskusija, to rumunski sused – Mađarska – sličnu aktivnost već projavljuje na partijskom nivou. Nacionalistički krugovi u Budimpešti ne samo da procenjuju mogućnost prisajedinjenja svojoj zemlji Zakarpatja sa 150 hiljada sunarodnika, već ostvaruju i bliske veze po partijskoj liniji. Ekstremistička partija Jobbiknajaktivnija je po tom pitanju i uspostavila je tesne veze sa liderima zakarpatskih Mađara. Još krajem oktobra 2013. godine kada su dramatični događaji u Ukrajini tek počeli da promaljaju, delegacija te partije je uzela učešće u radu društveno-političkog foruma u zakarpatskom gradu Beregovo. Učesnici foruma, između ostalog i lider Jobbik(za bolju Mađarsku”) Gabor Vona i mađarski poslanik u Evropskom parlamentu Bela Kovač, istakli su da je proces evrointegracija Ukrajine nemoguć bez “regionalizacije” zemlje, zapravo bez izdvajanja u Zakarpatsku oblast Pritisnjenskog okruga sa mađarskim stanovništvom. Pravni osnov za takav korak bi trebalo da postanu zakoni EU o regionalizaciji koje Brisel već praktično nameće kandidatima za EU – u prvom redu Srbiji.

Začuli su se i glasovi o mogućem uvođenju mađarske vojske u Zakarpatje.

Jasno je da su zapadno-ukrajinske nacionalističke snage navikle da u zaključivanju sporazuma sa EU vide način da se Ukrajina “otme” od Rusije. Međutim, pretnja da se od same Ukrajine zbog toga mogu oteti zapadne oblasti – izgleda može za njih postati neprijatno otkriće.

Koliko je realan sličan razvoj događaja? Kada bi se radilo o izolovanim zahtevima i pokretima, tada bi se sve moglo pripisati “šačici nacionalista” i prikriti se iza opšteprihvaćene pravne teze o “nepovredivosti granica”. Ali problem je u tome što se gromko izgovorene reči u Bukureštu i Budimpešti, kao i zahtevi za prekomponovanjem Ukrajine baziraju na široj državnoj ideologiji koja potiče iz potrebe da se u ovom ili onom vidu “sabiraju” odgovarajuće teritorije oko Mađarske i Rumunije.

U slučaju Mađarske radi se o realizaciji ambicioznog programa vlade Mađarske od pre pet godina, o pomoći Mađarima koji žive u granicama srednjevekovne “Krune Svetog Stefana”. Mađarska istoriografija smatra Ištvana Ikoji je vladao početkom XIveka, za “sabirača mađarskih zemalja”. Teritorija “Krune Svetog Ištvana” prostirala se u srednjem veku od Jadrana do Bukovine (opet ta Bukovina!) i od Beča do Transilvanije. Kao sredstvo za današnje “sabiranje” ne služi samo uticaj novca pod plaštom kulturno-humanitarnih parola, nego i distribuiranje mađarskih “etničkih” pasoša.

Što se tiče Rumunije, tamo nacionalističke ideje gaji lično Predsednik Trajan Basesku i jaka umešanost u problem Pridnjestrovlja. Basesku je u svom novogodišnjem obraćanju već obećao da će učiniti sve da 2014. godina bude godina ujedinjenja Moldavije i Rumunije. A mesec ranije, uoči novembarskog samita po programu “Istočnog partnerstva” u Viljnusu, on je nazvao Sporazum o pridruživanju sa EU koji je potpisao Kišinjev, prvim korakom Moldavije na putu evrointegracija, što može predstavljati ugodan preduslov za mogući savez sa Rumunijom. “Mi želimo da napravimo jednu državu” – podvukao je Predsednik Rumunije.

Nije moguće da Trajan Basesku ne shvata da se slične parole ne mogu realizovati bez rešenja pitanja Pridnjestrovlja. Kao što je poznato taj region je ušao u sastav Moldavije u okviru šire “razmene teritorija” prilikom koje su Ukrajini pripale Severna Bukovina i Južna Besarabija. Shodno tome, u slučaju dalje destabilizacije situacije u Ukrajini, Bukurešt i njegove pristalice u Kišinjevu mogu se kladiti na obrnutu “razmenu” – povratak Pridnjestrovlja Ukrajini u zamenu za teritorije naseljene Rumunima. U sličnom scenariju se pojavljuje i lukava nada da će se dobiti blagonaklonost Rusije koja ima ključnu ulogu po pitanju regulisanja problema u Pridnjestrovlju.

Prilikom razmatranja ovog problema postoji još i širi aspekt – opšteregionalni. Pokušavajući danas da igraju na “ukrajinsku kartu”, rumunski i mađarski nacionalisti kao da potcenjuju pretnju konflikta širokih razmera, pa tako i sa učešćem njihovih zemalja. Na primer, već pominjana mađarska partija Jobik aktivna je ne samo u mađarskom nego i u rumunskom pravcu delovanja. Vođa partije Gabor Vona je na leto 2013. godine boravio u gradu Žosen u Transilvaniji koji je naseljen mađarskim stanovništvom i u ime svoje partije koja je ušla u parlament Mađarske, obećao je da će se boriti za stvaranje mađarske autonomije u Transilvaniji. Čak je izrazio spremnost da na sebe preuzme odgovornost za mogući oružani konflikt između Bukurešta i Budimpešte. On je pozvao Premijera Mađarske Viktora Orbana da uspostavi protektorat Budimpešte nad Mađarima u Transilvaniji u cilju stvaranja “autonomije Mađara u Rumuniji”. Sa analognim pozivom istupio je i Laslo Tekeš, dobro poznati u svetu predsednik samoproglašenog Saveta mađarske autonomije Transilvanije, bivši potpredsednik Evropskog parlamenta i aktivni učesnik rumunske revolucije iz 1989. godine. Tako da, deleći međusobno delove zapadne Ukrajine, poznati politički krugovi Mađarske i Rumunije mogu “dogurati” i do konflikta ne samo zbog te Bukovine, nego i zbog Transilvanije. A ako se uzme u obzir i složeni kompleks “istorijsko-teritorijalnih” pitanja i uzajamnih odnosa Mađarske i Slovačke – onda klupko uzajamnih teritorijalnih pretenzija koji su gusto isprepletani u “istorijskom sećanju” može da zahvati celokupno istočno krilo EU i NATO pakta.

U nastaloj situaciji mnogo zavisi od Evropske Unije. Jer je upravo uporna želja EU da što pre veže Kijev bilateralnim ugovorom i poslužila kao katalizator današnje nestabilnosti u Ukrajini – i ne samo tamo. “Regionalizacija” Srbije bi zasigurno mogla biti sledeća.

(Fondsk.ru)

KOMENTARI40 komentara

 1. Slavko Jakovljevic says:

  PRAZAN EKSPOZE!!! Vučić u svojem ekspozeu nije uopste izneo ISTINU. A to da sve probleme koje (samo Srbija) ima danas on licno (Vucic) i stvorio. I ocekivati od (stvaraoca problema) da ih resi je iluzorno. Probleme je stvarao jureci u Brisel i krijuci od Srba on je potpisivao tamo nesto!?!? UBEDJEN sam da je Vucic stvarao, stvara i stvarace samo probleme. Ti problemi su vec sada neresivi. A sta su problemi: Problem je to sto je Vucic vec potpisao (a krije) predaju Kosova Albancima dana 30. jun 2015. u 22:54h. Nije obecao da će oslobodi medije i sustvo. Nije rekao kako će da se reši problem izbeglica koje je lično primio. Ni reci o lopovluku u Srbiji čiji je lični koordinator. Ni reci o rasprodaji (otudjenju nacionalnog blaga) Srbije kroz takozvane:"STRANE INVESTICIJE". Na taj nacin Vucic kontinuirano slabi i ekonomsku moc Srbije. Vucic ne govori da sumanuto razbija NACIONALNU DRZAVU Srba. Takođe Vučić nije govorio o svojim uspesima (zlu) i radnim rezultatima jer ih i nema.Ponavljam sve ove probleme stvorio licno Vucic uz nagovor EU i diktat Amerike. Inace Vucic jos uvek krije ISTINU od Srba i smatra da Srpski Narod ne treba da odlucuje o svojoj sudbini!!! Kao sto rekoh nijedan od ovih problema nije pomenut u Vucicevom ekspozeu i takav ekspoze vise je nego PRAZAN EKSPOZE. NA KRAJU cela opozicija (ako postoji) u parlamentu treba da se usredsredi na oslobađanju medija i kažnjavanju lopova u Srbiji. Ovo su bolne tačke Vučića. Vučić inače zna da nema nikakva rešenja. I sta preduzima??? Vucic se hvata za slamku i pravi veseli rijaliti od skupštine i Srbije i tako ce nadalje nastaviti da vlada Srbijom. To mu je poslednje i izgleda biće uspešan ali samo kao rijaliti igrac. Toliko.... Za sve sto je ovde napisano i za sve moje tvrdnje ovde spreman sam da odgovaram pred nezavisnim sudom Srbije. Poz.: Slavko Jakovljević Bgd.

  • Slavko Jakovljevic says:

   Jakovljević piše: 29. Jun 2017. u 00:41 IZDAJNIK’CI NA SLOBODI Ova današnja izdajnička i  komunistička vlast sve češće se hvata za slamku spasa i tako stigoše i do Slobodana Jovanovića. Dolaskom komunista 1941 godine vršena je krvava čistka svih umnih i patriotskih ljudi u Srbiji. Iz tih razloga Jovanović je morao da pobegne u London a u odsustvu osuđen je na smrt sa zabranom čitanja njegovih knjiga. I tako ovi danas komunisti-izdanici stalno pokušavaju da nađu bilo kakve sličnosti sa tim čovekom i ako nikakve sličnosti sa njim nemaju. Slobodan Jovanović je nastupao ispred vremena u kojem je živeo. On je bio javan, deklarativan, patriota i što je najvažnije bio je pošten čovek. Pratio je svoj Srpski Narod i bio “Dika” među Srbima. Svojom pameću i svojim savetima vodio je ovaj narod napred. Srpski narod je u to vreme više imao koristi od Slobodana Jovanovića nego danas od cele Srpske akademije nauka. Dalje!  I današnji komunisti ja ih zovem (srbožderi) krvavo se bore da sakriju IZDAJU od Srpskog Naroda. A istina je da si izvršili pljačku i IZDAJU Srbije. Izadaja se desila u Briselu dana 30. juna 2015.g. To se krije od Srba!!! STA JE VUCIC POTPISAO 30. juna 2015 g. u BRISELU???Samo razmišljaju kako da eliminišu svoje politicke neistomišljenike i patriote u Srbiji. Pogledajte parlament! I on pretvoren u cirkus samo da bih se sakrila istina o Briselu… Tu se vode stalno neke tirade besede koje uopšte ne probleme ovog naroda. To radi i pozicija i opozicija. Niko ne govori da su građani obmanuti pre glasanja. Kako??? Pa jos nista ne znaju o Briselskom sporazumu. Dajte to da se prenese preko TV-A pa onda izađite na ulicu!? Pa ja znam sta je Vucic potpisao u Briselu. To je čista izdaja Srbije i Kosova. Pa Djuric je odvojio Kosovo od Srbije!!! On je stvorio carinu Jarinje!!! On je pozvao narod da pređu preko te granice!!! Pa IZDAJNICI to je kao juče bilo!!! Djuric je samo jedan od izdajnika. To ne može  da se zaboravi nikada. Zato izdajnici moraju na sud… Znamo mi da da je to Vucic se tajno potpisao u Briselu. Znamo da vi izvrsavate potpisano u Briselu. Ali ali to se zove IZDAJA!!! Pitam ima li suda u Srbiji??? Ako ga ima šta čeka??? PITAM KADA ĆE : JAVNO TUŽILAŠTVO da pokrene krivično gonjenje protiv ALEKSANDRA VUCICA  za TERITORIJALNO NARUŠAVANJE INTEGRITETA SRBIJE??? Da se utvrdi šta je potpisivao u Briselu i biće dovoljno… Ponavljam izdaja je u pitanju… P: SAJDZO 2017 Reply Slavko Jakovljevic piše: 10. Jul 2017. u 23:52 ISTINA JE CRNA Ova izdajnička vlast uništila je pravnu državu i pretvorila je u anarhiju. Tako danas umesto suda sudi se preko televizije. Ova vlast se krvavo bori da sakrije ISTINU od naroda. Uporno beže od bilo kakve kritike jer odmah bi ISTINA na videlo i svi bi brzo završili na doživotnoj robiji. Sad’ im mnogo smeta “KURIR” jedina opoziciona novina. Kažu “KURIR” laže, kleveta iznosi laži. Pa gospodine Stefanovucu pa zato postoji sud zašto ne podneseš tužbu za klevetu!? Ja lično dugo čitam te novine i sve se obistinilo o čemu su pisali. Vi i vaša vlast samo lažete ovaj jadan narod. Da vas pitam: Šta je Vučić potpisao u Briselu dana 30.juna 2015 u 22h i 54m.? Ko je stvorio carinu i granicu Jarinje!? Ko je pokrao 38 tona zlata iz švajcarskog trezora!? Koliko je milijardi evra ova vlast iznala iz Srbije!?Zašto se ne sudi lopovima koji su ove u Srbiji!? Da li danas Srbija ima jajjevtiniju radnu snagu i najniži standard u Evropi!? Kolika su vam mesečna primanja!? Da li pokloniti nekom poverenje znači da može i da uništi Srbiju!? Da li Stefanovicu znaš da svesno laganje naroda je krivično delo!? ZNAM DA NEMAŠ NIJEDAN ODGOVOR!!! Vi ste na vlasti i dugujete narodu odgovore na bar ovih par pitanja… P: SAJDZO 2017. Reply Slavko Jakovljević piše: 23. Jun 2017. u 16:29 Inauguracija Danas će popodne Vučić proslaviti još jednu inauguraciju jer stupa na visoku državnu funkciju. To će sigurno iskoristiti i pozvati narod na jedno veliko opštenarodno slavlje.  Što se tiče dočeka u Beogradu Vučić je sve uradio da doček bude vrlo bezbedan i sve je stavio pod kontrolu. Gosti stalno pristižu i uskoro će početi i velika proslava i veliko slavlje. Razlozi tog velikog slavlja su dobro prikriveni od naroda jer se radi o velikim kapitalnim i ekonomskim interesima. Sve će to Vučić posuti šarenim lažama i uz njegov osmeh dobro sakriti od Srba. A radiće se o čistoj trgovini odnosno o daljoj rasprodaji Srbije. I svi Vučićevi slavljenici doći će u ne zato što je Vučić lep već iz nekog interesa. Svi ti kupci već su juče stigli u Beograd. Među njima ima dosta šeika Kineza Nemaca i ostalih kupaca Srbije. Njima će Vučić da rasprodaje društvena preduzeća, prirodna bogatstva i naravno zemlju. Sve će to uraditi daleko od očiju javnosti i uz stalno pominjanje foskule “strana ulaganja”. I tako Srbi koji inače ništa ne shvataju neće ni primetiti da je Srbija postala potpuno tuđa zemlja… Kad sve te već prljave poslove Evropske unije obavi, ovaj inaugurat (slavljenik) će pobeći iz Srbije… Na kraju dragi Srbi mnogo mi je žao što živite u jednoj sveopštoj bedi a vaš topli brat ovako suludo troši novac. Možda ste hteli 1 kg pečenja”? Pozdrav od Slavka. Piše: SAJDŽO 2017. Reply Slavko Jakovljević piše: 19. Jun 2017. u 16:46 NAPREDNA PLJAČKA SRBIJE Srbija je pred raspadom!!! Niko ništa ne govori o pljačci Srbije!!! Opljačkano je i zlato iz Švajcarskog Trezora!!! Tridesetosam tona srpskog zlata (kapitala) je nestalo Ej 38 tona… Srbija je na kolenima zbog neviđene pljačke srpskih vlasti… Vučić je zapržio čorbu Srbiji… On je navukao fantomke Srbima na glavu tako da Srbi ništa još ne vide!!! A Vučić se za svaki slučaj sakrio u televizor u koji samo on ulazi niko drugi… Kritici i Istini ulaz je strogo zabranjen. Opozicija koja je takođe dobro omastila brkove mora da ćuti!? Iz tih razloga čak i podržavaju Vučića. I oni dobro znaju šta bi bilo kad bi bilo a to je da sud u Srbiji definitivno proradi. Pa da se sve u detalje ispita ko je gde i kako krao!? Pa ko je i zašto lagao!? Pa umesto putića po Srbiji napraviti jedan veliki zatvor i sve ove srboždere zatvoriti… Inače ja živim za taj dan i ako on ne dođe Srbija će nestati…. Ponavljam:”Srbi pljačka je na delu”… Skinite fantomke, smirite se i dobro pogledajte svojim očima!!! Sve će te videti i ko gde radi i zašto radi i šta radi… Bog Vam pomogao!!! P. “SAJDŽO” 2017.

 2. Slavko Jakovljevic says:

  VUCIC NASA DIKA!!! Samo kako se rodi takav??? NEVEROVATNO kako je Vucic prevario ovaj Srpski Narod i ispunio skoro sve ciljne zahteve EU i NATA oko nestanka Srbije!!! A narod cuti??? A cilj je da Srbija kao pravoslavna zemlja nestane sa Bankana i da se sto pre izbrise sa geografske karte. A o cemu se radi. U pitanju su dve super sile Rusija i Amerika sa EU. I one stalno traze strateski pogodno tlo kako bih se sto vise priblizile jedna drugoj i u slucaju eventualnog rata imale sto ubojitiju poziciju. Da bih to uspele one ne biraju sredstva i postupaju krajnje drsko i opasno. A trn u oku EU i NATA je Balkan tj.Srbija. Mi Srbi po verskoj liniji smo uvek bili skloni da imamo dobre odnose sa Rusijom koja je i uvek racunala na nas. To prijateljstvo Srbije sa Rusijom i sedenje na dve stolice odavno je dosadilo i Evropi i Americi. I oni su dugo birali i samo cekali povoljan trenutak za dejstvo. I taj trenutak je dosaoo…. Na politickoj sceni Srbije pojavio se Nasa Dika i to sa velikom podrskom gradjana a njima je bas takav i trebao. Nije im smetalo sto je ovoliku podrsku ostvario zahvaljujuci uzurpiranim medijima i ako su to znali. Preko tih medija on je patoloski lagao i svasta obecavao (sto i nije neki greh) ovom lakovernom narodu. Da nastavimo. Psiholozi i psihijatri su brzo i lako utvrdili da je to prava osoba sa kojom mogu da ostvare svoj gnusni cilj. Takodje su procenili da sumanuti poseduje samo lose ljudske osobine i da nije dorastao svetskoj politici. Takodje su videli da nije patriota i drzavotvoran politicar. Ali je za kratkorocno vreme vrlo upotrebljiv i da sa njim mogu da obave sve prljave poslove oko potpune islamizacije i unistenja pravoslavne Srbije. Videli su da im se Dika i sam namece. Dobro su razradili strategiju i izasli sa spiskom zadataka koje Dika mora da ispuni. Odmah su mu dali veliku i finansijsku pomoc oko realizacije za njih vrlo vaznih poslova. Nasa Dika kad je video gomilu novca on je jos jednom potvrdio da ce bespogovorno izvrsavati sve njihove zahteve. Uz to su mu obecali da ce mu uvek biti pri ruci i pomoci oko finansija; isplata penzija i oko potrebstina za osnovno funkcionisanje drzave. Dozvolili su mu da sve to radi i skriveno od javnosti a vec su znali ko kontrolise sve medije u Srbiji… I tako je Dika stalno odlazio u Brisel na neke pregovore a mi ni do danasnjeg dana nista neznamo sta se tu desavalo. A desilo se to da je EU prevarila Diku koji je stavio svoje potpise pojedinacno na svaki postavljeni zadatak. I tako je 30. juna 2015. u 22:54 Ludi Dika je stavio svoj potpis o ustupanju Srpske Svete Zemlje KOSOVA Albancima. To jos uvek krije od Srba!!! I jos je obecao da ce izvrsiti sve postavljene zadatke. E tada su ga dobro stegli za uvo i nece ga pustiti sve dok ne ispuni sve potpisano i obecano. Uz to rekose: ”E vidis Diko sa nama nema igranja, nismo ti mi senilni Srbi kod nas moras da ispunis obecanoo”!!!. A zadaci su sledeci: Da potpuno prizna Kosovo kao samostalnu drzavu u granicama koje je vec sam stvorio. Da ne pominje vise da je Kosovo u Srbiji jer tako stvara zabunu. Za svaku eventualnost da iz Srpskog Ustava izbrise Kosovo. Da smesti sve izbeglice u Srbiju a prava najezda muslimana ocekuje se tek na prolece a vec ih ima oko 360000 hiljada. Svakog dana kolonama ulaze u Srbiju. Dika cak i rece: “Nesme da im fali dlaka na glavi”. Svima mora da se izda srpsko drzavljanstvo. Da se postuju njihova nacionalna prava. Da im se omoguci smestaj, zaposljavanje, skolovanje dece, zdravstvena zastiti. DIKA odavno radi na tome... Da bi Srbija postala prava jada Dika mora da rasproda ISKLJUCIVO STRANCIMA svu drustvenu imovinu Srbije . To radi sa poklikom: “Da dovedemo sto vise stranih investitora” a rasprodaje zemlju, sva preduzeca, svo prorodno blago Srbije, rude, mineralne i lekovite i vode, drustvene sume, sve sto se prodati moze… Ostali su jos neprodati: Zeleznica, EPS, Telekom, Surcin za Kolubaru neznam!!!… Nasa Dika ce lako prodati-pokloniti ove jos uvek PRAVE SRPSKE DIKE ali tu je poceo da razvlaci!? Zasto??? Zato sto nesme pred srpskim narodom da prizna Kosovo kao samostalnu drzavuu i tu je napravio sam sebi pauzuu. Narod moze da ga izgazii… Referendum nece procii jer preko 70% Srba neda Kosovoo… Dika upada u panikuu.. Nadao se da to podmesti parlamentu ali i tamo nece svi podrzati sve ono sto je potpisivao (nisu svi ludi) Izbice sukobii… Doduse Dikin parlament je pravi rijaliti ali sugurno ce se pobuniti cak i SNS jer nece javno da podrze sve sta je Nasa Dika potpisala… A potpisao je da ce da ubedi srpsku javnost da i ona pristane na ustupanje Naseg Kosova Albancima i to je bio i striktan zahtev Amerikee… Tako je Dika upao u tezak skripac i problem. Nezna kako dalje… Izgubio je sve navodne prijatelje i ostao je sam. Rusi nece da udju u rat sa celim svetom zbog nas. Putin kad je video sta DIKA radi on je javno zamolio Srpski Narod da spreci ulazak NATA u Srbiju. Ali Dika nije hteo da cuje taj vapaj vec je doveo ZLO koje je preko 80 dana bombardovalo Srbiju u kojoj godisnje umire 21000hilj. od raka. Ali sad je gotovoo. Nato ne izlazi vise iz Srbije cilj je ostvaren, interes postoji (strateski polozaj). I ako bude ikad odlazio pretvorice sve u prasinu i otici. I danas Srbi jos neznaju sta je Nasa Dika sve uradio!!! Krije Dika jos uvek??? Ali Diki su obecali da moze jos i da se zaduzuje i sve te pare moze i da pokrade kao i pare od prodaje drustvene imovine samo ako hoce. Diki je sve to malo pa hoce da se zaduzi jos 1.3 milijarde evra… Zasto??? Gde je toliki novac??? Kako cemo da vracamo te kredite kad Dika prodade sva preduzeca??? Izgleda da je EU i Amerika resile da se dozvoli i kradja svi tih para samo da bih ostvarili svoj cilj. Ali usput dobro prate sta se desava sa tim parama. Pa je Nasa Dika bio zgranut kada su mu Amerikanci (u ambasadi u Beogradu) pokazali spisak od sedam stednih knjizica i spisak banaka u kolima drzi novac u Americi. Vide i EU i Amerika da od vracanja duga nema nista. Jer da je drugacije nebih Diku terali da pasproda sva preduzeca. Ali ce zauzvat od nas Srba stvoriti sirotinju, tesku sirotinju, duznicku naciju i oterati nas u ropstvo, bicemo trajno zigosani i obespravljeni… A sada da predjemo na jos jednu temu. Rec dve o Srpskom Narodu. Srpska nacija (moja nacija) odavno ne zasluzuje ni da postoji na ovoj planeti iz sledecih razloga: Turcizam i komunizam su srpskom narodu potpuno isprali mozak i narod je ostao potpuno praznoglav. Srbi su zajedljiv, zavidan, licemeran i vrlo politicki neprosvecen narod, Srbi ne mogu nista da predvide i da sami kreiraju svoju sudbinu. Srbi nemaju nijednu pozitivnu osobinu. Pitam!!! Koju naprimer???. Srbi ne mogu da pamte. Oni nista iz svoje istorije nisu naucili sem da prastaju i placu. To je vrlo plasljiv narod koji ne voli ni oruzje. On neume (nesme od vlasti) da se samoorganizuje i da se brani od svakog zla i u svako vreme. A ne da ih dva naoruzana i nasmejana siptara isteruju iz bilo kog sela ili da im pred ocem odvode sinove na klanicu. Sramota… Srbi nisu ni drzavotvoran narod, ne vide da nemaju svoju drzavu. Veci su jugosloveni nego Srbi. To je narod koji stalno radi u korist svoje stete. Srbi ne vide kakva im je vlast. Srbi ne vide ni da su KOMUNISTI ostali na vlasti u Srbiji doduse ovi su dobro napunili dzepove para. Komunisti su menjali samo prnje bili su crveni pa zuti pa mesani u sustini to su pravi komunisti. Dokaz je sto u Srbiji NEMA NEZAVISNOG SUDA I SLOBODNIH MEDIJA, A SA VUCICE TOGA SIGURNO NECE BITI. Srbi ne shvataju da je to OSNOVA ZIVOTA!!! Komunisti vlast, sudstvo i medije gube samo ratom. Srbi to neznaju. To je i danas tako. Narod je trebao po svaku cenu da promeni sistem vladanja a ne da vrsi personalne promene. A da recimo postoji nezavisni sud u Srbiji Sumanuti bi bio dozivotno u zatvoru samo zbog toga sto je otisao u Brisel da pregovara o statusu Kosova. Kao da Srbi neznaju cije je Kosovo. Da nije bilo pregovora Kosovo bilo danas Srpsko. I da ga neko otme ono je opet nase. Ali ode Dika i potpisa da je albansko. I Dika se sad pravi lud..Da ima pravog suda danas nebih bio ni Nato ovde, niko dinara nebih ukrao, sve bih funkcionisalo… Ali to su samo moje puste zelje koje se nikada nece ostvariti. Ukoliko se i desi da se narod i samoorganizije Nasa Dika ce pucati u narod bice krvoprolica sto zeli i Nato i EU a odgovara im da se desi samounistenje… Ali jos malo pa cu da zavrsim. Sta nam je ciniti!!! Nasa Dika sve sto je do sada uradio!!! uradio je naopako, i na veliku stetu Srbije… Apsolutno sve!!! Iz svega iznetog proizilazi da Suludom treba pothitno oduzeti putne isprave (pasos) kako bih mu se sudiloo. Sa Natom prekinuti svaki kontakt bilo gde da se nalaze. Ponuditi Kosovo opet kazem “nase” Rusima da otvore baze uz odredjene uslove naravno. Ja nisam rusofil ali ne vidim drugo resenje… ili da pomognemo DIKI da sto pre nestanemo. Ako vas je zabolela glava od ovoga e bogami nece vas prestati…. Pozdrav SAJDZO 2016.

 3. Slavko Jakovljevic says:

  STANI VUCICU!!! Malo prostora mnogo pitanja!? VUCICU STANI !!! DOSTA SA LOPOVLUKOM I IZDAJOM I RASPRODAJOM SRBIJE!!! Samo da se podsetimo!!! Uzja vazal Turcic crnu kobilu po imenu TVestra nametnu nam prostakluk (sirotinjsku zabavu) koja jos traje a on se baci na "posao". On je prvo ukidao slobodne medije, TV emisije, progonio sve novinare koji su mislili svojom glavom. ISTINU kao jedinog i glavnog neprijatelja je likvidirao.Od ostatka stvorio svoju TVeAV naravno uz veliku podrsku mediokriteta i dovedenih mumija. I tako da Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom naprimer!!! Eto Evropa puce a Vucic ustupi srpsku kolevku zarad te Evrope po tome se vidi koliko je turski vazal sulud i nevest politicar?! Pa zna li ovaj narod da Vucic SVE KRIJE od naroda on je patoloski lazov!!! On je oberucke stegao sudstvo i medije kako ne bih izcurela ISTINA jer bih se odmah videlo kako je: upropastio, ojadio, unistio i pokrao Srbiju. Posebno krije predaju i izdaju Kosova i pljacku Srbije!!! Ostavio je lakoverne kosovske Srbe na cedilu koji jos ne vide da ih je Vucic na silu UGURAO u albansku drzavu i ostavio ih. Nisu jos prepoznali Vucicevu izdaju. Vucic NESME da govori ISTINU sto narod kaze (“KRIJE ISTINU k’o zmija noge”). Vucic poistovecuje klevetu i istinu. Vucicu iznosenje istine nije kleveta!!! On se Ipak toliko osilio da se i javno pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. E to je me je izazvalo i dalo povoda da mu postavim samo neka (od 1000) pitanja. S’obzirom da gradjani Srbije po ustavu imaju pravo na istinu i slobodu izjasnjavanja evo prilike da nam Vucic odmah odgovori na moja pitanja!? Ja nisam mediokritet koji dozvoljava Vucicu da prica o cemu god hoce i da laze narod!. I odmah da kazem da Vucic ne moze da odgovori ni na jedno MOJE pitanje. Ali da pokusamo. Vucicu drzise ISTINE i da ubedis NE MENE nego ovaj narod da govoris ISTINU!!! Znaci kratko i jasno!!! Bez demagogije… ja se ne mesam u rad… postoje organi…znate svi misle…ja neznam itd!!! E pa Vucicu stani da vidimo sta ti ustvari radis!?! 1. Vucicu koliko si ti i tvoja bulumenta na vlasti izneli para iz Srbiji jer (ceo Beograd dugo bruji "Vucicu lopove")!? 2. Vucicu znaju li gradjani Srbije sta si trceci potpisivao u Briselu? 3. Vucicu ko kada i kako ce da vrati ovolike kredite (preko 10 milijardi) koji si uzeo i gde je taj novac? 4. Zasto ne objavite imovinske kartice svih politicara da narod vidi koliko ste nakrali ovu sirotinju? 5. Sta ces sa ovolikim imigrantima (doseljena lica) koje je si ti licno primio u Srbiju?. 6. Sta ce imigranti da rade?. Ko ce da ih hrani?. Da li je tacno da koristis i nas novac za smestaj i prehranu islamista? 7. Zasto Vucicu islamiziras Srbiju zar je 520god. bilo malo pod Turcima? Vucicu zasto unistavas nacionalnu drzavu Srba? Vucicu Srbi su pravoslaci ako si zaboravio!?. Ugledaj se Vucicu na Hrvate i nauci nesto od njih. 8. Ko je Vucicu postavio most u Jarinju (danas carina), potpisao 30. juna 2015. u 22:54 predaju Kosova Albancima i priznao pasose i diplome i dao Kosovu pozivni broj i sve ostalo? 9. Znas li Vucicu da je Pristina glavni grad Kosova kao drzave i to od dana 30. jun 2015. u 22:54 kada si potpisao PREDAJU Kosova (avnoj.granice) siptarima. 10. Znas li Vucicu gde su granice Srbije i gde su ti granicari na granicnoj liniji? 11. U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. A gde su gradovi Pec, Djakovica i Prizren? Znaci prikaz Pristine na TV-u cuva Kosovo!? Zar i to nije velika obmana srpskog naroda? 12.Vucicu zasto obmanjujes Srbe da je Kosovo u Srbiji a Albancima si ustupio teritoriju i postupno si stvarao: granicu,drzavu, vladu . Taj dan siptari su zestoko proslavili. 13. Kada ces da oslobodis sudstvo i medije kako bih se uspostavila vladavina prava u Srbiji i kako bih ti se sudilo za izdaju Srbije? 14. Kada ce nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj nevidjen lopovluk u Srbiji. Svi ovi odgovori su pod velom tajne !? Rekli smo kratko i jasno… Dalje!!! Bez obzira na izbore koje je lako dobio nazalost i dalje nema opozicije u parlamentu (sve je isto i vidjeno). U koliko Vucic ne uvede diktaturu on ce brzo pasti sa vlasti jer on nema nikakva resenja. On sumanuto samo rasprodaje, otudjuje i unistava Srbiju. Doduse on nije gadljiv na novac i postao je jedini supervizor u Srbiji. Toliko je razvio osecaj i njuh za novac pa mislim da moze da pronalazi i tartufe. Ali zato nijedno obecanje nije ispunio i samo vice: “Idemo u buducnost ne vracajmo se u proslost. A iza sebe ostavlja pustos i muk. Gde Vucic prodje tu vise trava ne raste!!! Ali kada patoloski lazov ispusti sudstvo i medije iz ruku on ce sigurno pobeci iz Srbije. To mora de se spreci jer je napravio pravi rsum i haos. Vucic je odavno zaradio tesku robiju. Ukoliko Vucic pobegne iz Srbije nadlezni moraju krivicno odgovarati. Odmah ga treba privesti nezavisnom sudu i suditi mu apsolutno za sve sto je radio..Jednostavno Vucic je upropastio Srbiju. Mi ne zmamo nista o Briselu, potpisima, ultimatumima, ustupcima, o novcu, sve je tajna!? Vucicu prst na celo!!! Sustina je u tome sto se iza Vucicevic skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak lopov i prevarant. I uvek je blizu gomili para e to je pravi Vucic. On ce i dalje samo da obmanjuje lakoverne Srbe jer mu to jedino ide od ruke. Formirana je i drumska mafija za izvlacenje ogromnih para iz budzeta ali popravku zeleznice ne pominje kao da nepostoji. Vucic ne postuje ni zakon i o svemu sam odlucuje, ne podnosi apsolutno nikakvu kritiku, veliki je i licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se zasad diktator u pokusaju, stvorio je strahovladu i nazire se prava diktatura. Odavno ponizava Srpski Narod i rece:"Ja necu da molim narod" (ekdpoze,). Vucic je pred svim svetskim glavesinama vrlo ponizan i odlican izvrsilac svih zadataka ali uvek na stetu Srbije. A kada se vrati u Srbiju postaje sasvim drugi covek i nastavlja strahovladu: “TISINA TAMO”, svi se upisaju od straha i bogami sve one njegove ulizice umuknu ni da pisnuuu. Ali Vucic rece “NE PRIZNAJEM ULICU” misleci verovatno na demonstacije koje ce ako ovako nastavi sigurno doci. Poziva se na rezultate izbora i rece:“NAROD JE GLASAO ZA MENE I ZA OVO STO JA RADIM” a on radi sve naopako i Vucic je pretvorio vlast u SVETE KRAVE koje nizasta (ON MISLI) ne odgovaraju!?? E za ovakav rad slede robije...Paradoks je sto narod tolerise politicarima koji se otimaju oko vlasti samo da bih pljackali ovaj glup i naivan narod. Pitanje je kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome? Kada ce da se vrati sva konfiskovana imovina? Komuniste podsetiti na sva zla koja su pocinili Srbima i da se vrati sva imovina koja je oduzeta samo iz ideoloskih razloga. Ovakvu, KOMUNISTICKU AKADEMIJU treba odmah ukinuti jer nikada nije branila srpski interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute!. I njihov stav ne koristi srpskom narodu. Srpski narod potpuno propade!!!. Oni spavaju. Ministru kulture i komunisti-(novinaru-demakontuz) Maricu da se dodele ORDENI za glupost i prostakluk. Promeniti celo sudstvo. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba privesti pravdi i UTVRDITI ISTINU i zestoko ih kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama. Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se TRAJNO zabrani dalji rad i sve ih kazniti jer su svesno na celu sa Vucicem lagali ovaj lakoveran narod. Uvesti prinudnu upravu u sve medije. Opozicija treba zestoko da se suprostavi ovoj medijskoj bagri. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali Vucicu su sudstvo i mediji jedina bolna tacka i on ih nikada, nikada nece osloboditi jer pomocu istih on dopinguje i vlada…Finale svega!!! Moja livada a stranac gazda, moje ovce pasu, moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso odnose stranci a Vucic se zadovoljan hvali kako su cobani primili platice. E to je ta Vuciceva ekonomija. Ili jaka firma gurni je u stecaj, radnike na ulicu, firmu prodaj a pare u dzep. Sramota...Ako nemas ovce ne prodaji livadu vec Vucicu kupi ovce ili neka bude livada prazna. Nadam se neces dugo!!? Pozdrav tudjoj i unistenoj i unesrecenoj i obespravljenoj Srbiji... Slavko pravi patriota.

 4. Slavko Jakovljevic says:

  Slavko Jakovljevic SRPSKE NESRECE!!! Srpski narod je jako nesrećan narod jer je u svojoj istoriji doživeo dve velike moralne kataklizme. Prva nesreća je turcizam koji je u Srbiji trajao 520 godina. Za to vreme Srbi su preživeli najstrašnija moralna poniženja. Druga nesreća su komunisti koji su na vlasti od 1941 godine pa sve do današnjeg dana. I za svo to vreme Srbi su preživljavali strašan teror, progon i poniženja koja i danas traju. Obe ove srpske nesreće ubijale su srpski patriotizam i čast u srpskom narodu i uništavale Srpski Etnos. Sa istim ciljem komunisti su izvršili krvavu čistku u Srbiji i izbrisali praktično postojbinu Srba na svojim vekovnim prostorima. I danas govore da Srbija nije srpska. Njima Srbija služi za velika podkusurivanja sa dokazanim srpskim neprijateljima. Smatraju da svi treba da imaju veća prava u Srbiji od samih Srba. I dalje čine samo zlo Srpskom Narodu. Komunizam je samo Srbima činio zlo i nametnuo bratstvo i jedinstvo. Naučio ih da sve praštaju i zaboravljaju iako su u svim ratovima bili topovsko meso. Srbi još neznaju svoju istoriju. Mnogi Srbi misle da su nastali tamo negde u Jajcu 1941 godine. Ova vlast su prerušeni komunisti. Svi u svetu sem Srba to znaju a ovi se i dalje prave budale. Kad negde odu van granica Srbije samo se smeju (kao lud na brasno) tako da zbunjuju svu svetsku diplomatiju. ZBOG OVAKVOG PONASANJA NAS SVI MRZE NEMAMO PRIJATELJE!!! KO NAS VOLI??? Ovi iz Titovog sinjela slave i iste praznike kao komunisti, vole petrokraku i mrze monarhiju. Takvi su bili i oni pre njih. To je sistem gde nema SLOBODNIH NEDIJA I NEZAVISNOG SUDA, patriotizma, morala, poštenja, časti, pravde i ISTINE. To je rezim koji se istice samo po besčašću i lopovluku. Ovi danas su od skupstine napravili cirkus, pravi “RIJALITI” Oni pre su uništili sve umne i ugledne patriotske srpske porodice koje su bile ponos i dika srpskog naroda. I posle svega dokle smo stigli.!? Dosli smo do toga da danas u Srbiji nemamo lidera, patriotu, nemamo normalnog coveka koli bi poveo Srpski Narod. Ostao je samo talog i iz tog taloga stvorila se i ova izdajnicka vlast. Oni besomucno unistavaju Srbiju. Odabno su napunili pune dzepove para čerupajući ovu sirotinju. Sta sada rade nude azil svim izbeglicama a ima ih preko 360000 hiljada da ostanu ovde u Srbiji. A oni su muslimani iz kojih se regrutuju i borci za “Islamsku drzavu”. Pa ja necu da zivim u pravoslavnoj Srbiji ako se ona islamizira i naprave dzamije!!! Ko ih je primio treba ga obesiti… Ej ovo je Srpska Zemlja… MUKAMIJE!!! DALJE. Ja živim na Voždovcu i odavno sam primetio jedan grafit koji mi je zapao za oko. Neću da kažem gde je ali taj grafit govori sve, a on glasi:”KOMUNIZAM=DEMOKRATIJA=ZLO”. Pa da podjemo redom: Onu prvu fazu komunizma sa Titom mi smo prošli, druga faza komunista pod imenom demokratija sa Mićunovićem mi smo prošli. I sad su Srbi u trećoj fazi koja se zove ZLO. U fazi zla glavni lik je Vucic. Prvo je rasturio državne granice. To već odavno imamo na delu. Nema Kosova otvorene su granice nema nigde karaula. Druga faza je potpuna rasprodaja narodnog blaga i to imamo na delu. To se radi pod plaštom stranih ulaganja. Potpisuje i nosi kesu Vucić. Treca faza je naseljavanje stranih migranata.Opet naš nam dragi Vicić. Migranti su lica koja trajno ostaju da zive u doseljenu drzavu. Ova vlast je stavila i potpis da ce sve izbeglice da smesti u Srbiju. Ovi srbožderi iz EU su ponovo po ko zna koji put ucenili ove nase nasmejane blese koje stalno rade po diktatu. To je na sceni odavno i svi to vidimo. I četvrta (zadnja) faza će tek da se desi uništavanje svih institucija i izazivanje gradjanskog rata…Na kraju bekstvo iz zemlje… Prava je sreca ako ispuste medije i sudstvo i onda bih odmah pobegli… ZAMISLITE DA SRBI POSLE 77god. DOBIJU SLOBODNO SUDSTVO I MEDIJE!!! Pozdrav: SAJDZO 2016.

 5. Slavko Jakovljevic says:

  MOJ VAPAJ!!! Lično nisam mnogo religiozan samo iz tog razloga što odavno primećujem da pravoslavna crkva ne štiti svoje vernike. Ona samo ubira deo svog kolača od vernika koji je sama odredila i posle toga ona prepušta vernike svojoj sudbini.Tako da pravoslavna crkva svojim stavom više šteti pravoslavcima nego što ih pomaže. Postoji i crkvena izreka:" Ko tebe kamenom ti njega hlebom" ili: "Oprosti im bože ne znaju šta rade". Iz ovih izreka koje su prave nebuloze se vidi da crkva ne stiti Srbe. Uz to pravoslavna crkva je potpuno apolitična jer navodno politika je nešto prljavo i neće crkva da se meša u to. Medjutim to uveliko zloupotrebljavaju i koriste političari tako da su svoje birace pretvorili u stado koje samo glasa i ne vrši više nikakvu kontrolu te iste vlasti. To samo u Srbiji postoji i to su samo srpska posla. Iz mazohističkih razloga srpskih gasač glasa uvek za istu vlast iako zna da ona ne valja. Po obavljenom glasanju srpski birač postaje krajnje distanciran od vlasti i čeka sledeće glasanje. Ponašaju se kao da su prazno glavci i kad se doda apolitična pravoslavna crkva vlasti u Srbiji imaju potpuno odrešene ruke i rade šta god hoće. Tako je sadašnja vlast potpuno razorila Srbiju. Stvorila je ZLO. Današnja vlast je prezadužila Srbiju kreditom koji je preko 13 milijardi, predala je Kosovo albancima, dovela je preko 360000 mudžahedina koji islamče Srbiju i ono najgore što se desilo ova vlast je potpuno opljačkala srbiju pod parolom:"dovođenje stranih investitora".Tako da je Srbija potpuno rasprodata strancima i Srbima neće ostati ništaa. A Srpska Crkva i njeni verni praznoglavci još uvek ćute. Smatram to velikom brukom pravoslavne crkve. Iz ovog primera jasno se vidi da se crkva stavila na raspolaganje vlastima koja rovari Srbijom. Oni takođe idu u crkvu, mole se Bogu i ispiraju svoje grehe. Ali takođe se vidi da pravoslavna crkva uopšte ne vodi računa o Srbiji i njenoj teritoriji. O Kosovu naprimer. Ovde sam izneo pravu ISTINU i Pope moje krajnje je vreme da nešto preduzmete i da zaštitite ovaj narod i Srbiju. Inače ostaće velika bruka i sramota. Pozdrav Slavko Jakovljević Bgd.

 6. Slavko Jakovljevic says:

  JOS VANREDNO!!! VUCICU je jedino jos preostalo samo da u Srbiji uvede pravu diktaturu. Razlozi za to su ne mogućnost daljeg skrivanja istine od Srpskog Naroda koje je doveo pred ambis. Ako se otkrije ISTINA ona ce ga UBITI... Vucic krije sve sta je uradio tj. potpisivao u Briselu!!! A istina je frapantna i uzasna!!! Takav sumanuti srbozder se nije rodio od postanka Srbije. Za svo zlo koje je naneo Srbiji zasluzio je dozivotnu robiju. Vučić je inace jos uvek vrlo naivan, jer i dalje misli da će sve to moći da sakrije od naroda.Jadna je Srbija i Srpski Narod... Vi ste vecina...Trazili ste gledajte… SAJDZO 2016.

 7. Slavko Jakovljevic says:

  PRAZAN EKSPOZE!!! Vučić u svojem ekspozeu nije uopste izneo ISTINU. Sve probleme koje (samo Srbija) ima danas stvorio licno Vucic.Probleme je stvarao jureci u Brisel i krijuci od Srba on je potpisivao tamo nesto!?!? TV Bastilja radi i ne govori ISTINU narodu. UBEDJEN sam da je Vucic stvarao, stvara i stvarace samo probleme. Ta SNS to ZLO na celu sa SRBOZDERIMA iz VRHA stranke vec je potpuno unistila Srbiju. Sada se ponasaju kao hijene koje komadaju kozu lesine koju su ubile. Srz problema (paznje malo) je to sto je Vucic patoloski lazov, lopov i obmanjivac. On sve KRIJE ali je vec potpisa predaju Kosova Albancima dana 30. jun 2015. u 22:54h. On nije obecao ni da će oslobodi medije i sustvo. Vucic nije rekao kako će da se reši problem izbeglica koje je lično primio. Ni reci o lopovluku u Srbiji čiji je lični koordinator. Ni reci o rasprodaji (otudjenju nacionalnog blaga) Srbije kroz takozvane:"STRANE INVESTICIJE". Na taj nacin Vucic kontinuirano slabi i ekonomsku moc Srbije. Vucic ne govori da sumanuto razbija NACIONALNU DRZAVU SRBA. Takođe Vučić nije govorio o svojim uspesima (ZLU) i radnim rezultatima jer ih i nema.Ponavljam sve ove probleme stvorio licno Vucic uz nagovor EU i diktat Amerike. Inace Vucic jos uvek krije ISTINU od Srba i smatra da Srpski Narod ne treba da odlucuje o svojoj sudbini!!! Srbi treba da zahtevaju od vlasti da se najzad obelodani STA JE VUCIC POTPISAO u Briselu. Pre toga treba uhapsiti Vucica da ne pobegne. Tada ce sve biti jasno!!! MILA MAJKO!!!? Kao sto rekoh nijedan od ovih problema nije pomenut u Vucicevom ekspozeu i takav ekspoze vise je nego PRAZAN EKSPOZE. NA KRAJU cela opozicija (ako postoji) u parlamentu treba da se usredsredi na oslobađanju medija i kažnjavanju lopova u Srbiji. Ovo su bolne tačke Vučića i cele vlade. Vučić inače zna da nema nikakva rešenja. I sta preduzima??? Vucic se hvata za slamku i pravi veseli rijaliti od skupštine i Srbije i tako ce nadalje nastaviti da vlada Srbijom. To mu je poslednje i izgleda biće uspešan ali samo kao rijaliti igrac. Toliko.... Za sve sto je ovde napisano i za sve moje tvrdnje spreman sam da odgovaram pred nezavisnim sudom Srbije. Poz.: Slavko Jakovljević Bgd.

 8. Slavko Jakovljevic says:

  PRAZAN EKSPOZE!!! Vučić u svojem ekspozeu nije uopste izneo ISTINU. Sve probleme koje ima (samo Srbija) danas stvorio licno Vučić. Oni stalno i izmišljaju probleme samo kako bi obavili neki prljav posao. Vučić je sve probleme stvarao jureci u Brisel i krijuci od Srba šta je to potpisivao tamo nesto!?!? TV Bastilja radi punom parom svoj posao tj. krije ISTINU od naroda. Potpuna medijska blokada u Srbiji! UBEDJEN SAM da je Vucic stvarao, stvara i stvarace probleme samo Srbima. Ta cirkuska stranka ta SNS to ZLO na celu sa SRBOZDERIMA iz VRHA stranke potpuno je unistila Srbiju. Sada se ponasaju kao hijene koje komadaju kožu lešine koju su ubile. Hijene su: Vučić, Djurić, Dačić, Nikolić i Vulin. Srž problema (pažnje malo) je to sto je Vucic patoloski lazov, lopov i obmanjivač nacije. On SVE KRIJE sta radi. Ni reci da je potpisao predaju Kosova Albancima dana 30. jun 2015. u 22:54h. On nije obecao ni da će oslobodi medije i sudstvo a to mu je trn u oku. Vucic nije rekao kako će da se reši problem izbeglica koje je lično on primio. Ni reci o lopovluku u Srbiji čiji je lični koordinator. Ni reči o rasprodaji (otudjenju nacionalnog blaga) Srbije kroz takozvane:"STRANE INVESTICIJE". Na taj nacin Vucic kontinuirano slabi i ekonomsku moć Srbije. Vucic ne govori da SUMANUTO razbija NACIONALNU DRZAVU SRBA. Takođe Vučić nije govorio o svojim uspesima (ZLU) i radnim rezultatima jer ih i nema.Ponavljam sve ove probleme stvorio licno Vucic uz nagovor EU i diktat Amerike. Inace Vucic još uvek krije ISTINU od Srba i smatra da Srpski Narod ne treba da odlucuje o svojoj sudbini!!! Srbi treba da zahtevaju od vlasti da se najzad obelodani STA JE TO VUCIC POTPISAO u Briselu. Pre toga treba uhapsiti Vucica da ne pobegne. Tada ce sve biti JASNO!!! JOJ MILA MAJKO!!!? Kao sto rekoh nijedan od ovih problema nije pomenut u Vucicevom ekspozeu i takav ekspoze vise je nego JADAN I PRAZAN EKSPOZE. Ja sam više izneo srpskih problema u ovom kratkom komentaru nego Vučić u njegovih 300 stranica. Taj ekspoze je samo još jedno čisto zamajavanje srpskog naroda. NA KRAJU cela opozicija (AKO POSTOJI) u parlamentu treba da se usredsredi na oslobađanju medija i kažnjavanju lopova u Srbiji. Nista drugo. Ovo su bolne tačke Vučića i cele vlade. Vučić inače zna da nema nikakva rešenja. I sta preduzima??? Vucic se hvata za slamku i pravi veseli rijaliti od skupštine i Srbije i tako ce nadalje nastaviti da vlada Srbijom. To mu je poslednje i izgleda biće uspešan ali samo kao rijaliti igrac. Toliko.... Za sve sto je ovde napisano i za sve moje tvrdnje spreman sam da odgovaram pred nezavisnim sudom Srbije. Poz.: Slavko Jakovljević Bgd.

 9. Slavko Jakovljevic says:

  PRAZAN EKSPOZE!!! Vučić u svojem ekspozeu nije uopste izneo ISTINU. Sve probleme koje ima (samo Srbija) danas stvorio licno Vučić. Oni stalno i izmišljaju probleme samo kako bi obavili neki prljav posao. Vučić je sve probleme stvorio jureci u Brisel i krijuci od Srba šta je to potpisivao tamo nesto!?!? TV Bastilja radi punom parom svoj posao tj. krije ISTINU od naroda. Potpuna medijska blokada u Srbiji! UBEDJEN SAM da je Vucic stvarao, stvara i stvarace probleme samo Srbima. Ta cirkuska stranka ta SNS to ZLO na celu sa SRBOZDERIMA iz VRHA stranke potpuno je unistila Srbiju. Sada se ponasaju kao hijene koje komadaju kožu lešine koju su ubile. Hijene su: Vučić, Djurić, Dačić, Nikolić i Vulin. Srž problema (pažnje malo) je to sto je Vucic patoloski lazov, lopov i obmanjivač nacije. On SVE KRIJE sta radi. Ni reci da je potpisao predaju Kosova Albancima dana 30. jun 2015. u 22:54h. On nije obecao ni da će oslobodi medije i sudstvo a to mu je trn u oku. Vucic nije rekao kako će da se reši problem izbeglica koje je lično on primio. Ni reci o lopovluku u Srbiji čiji je lični koordinator. Ni reči o rasprodaji (otudjenju nacionalnog blaga) Srbije kroz takozvane:"STRANE INVESTICIJE". Na taj nacin Vucic kontinuirano slabi i ekonomsku moć Srbije. Vucic ne govori da SUMANUTO razbija NACIONALNU DRZAVU SRBA. Takođe Vučić nije govorio o svojim uspesima (ZLU) i radnim rezultatima jer ih i nema.Ponavljam sve ove probleme stvorio licno Vucic uz nagovor EU i diktat Amerike. Inace Vucic još uvek krije ISTINU od Srba i smatra da Srpski Narod ne treba da odlucuje o svojoj sudbini!!! Srbi treba da zahtevaju od vlasti da se najzad obelodani STA JE TO VUCIC POTPISAO u Briselu. Pre toga treba uhapsiti Vucica da ne pobegne. Tada ce sve biti JASNO!!! JOJ MILA MAJKO!!!? Kao sto rekoh nijedan od ovih problema nije pomenut u Vucicevom ekspozeu i takav ekspoze vise je nego JADAN I PRAZAN EKSPOZE. Ja sam više izneo srpskih problema u ovom kratkom komentaru nego Vučić u njegovih 300 stranica. Taj ekspoze je samo još jedno čisto zamajavanje srpskog naroda. NA KRAJU cela opozicija (AKO POSTOJI) u parlamentu treba da se usredsredi na oslobađanju medija i kažnjavanju lopova u Srbiji. Nista drugo. Ovo su bolne tačke Vučića i cele vlade. Vučić inače zna da nema nikakva rešenja. I sta preduzima??? Vucic se hvata za slamku i pravi veseli rijaliti od skupštine i Srbije i tako ce nadalje nastaviti da vlada Srbijom. To mu je poslednje i izgleda biće uspešan ali samo kao rijaliti igrac. Toliko.... Za sve sto je ovde napisano i za sve moje tvrdnje spreman sam da odgovaram pred nezavisnim sudom Srbije. Poz.: Slavko Jakovljević Bgd.

 10. Slavko Jakovljevic says:

  VUCIC DIKTATOR!!! Vučić je najzad postao pravi diktator i tiranin u Srbiji. Sad svaka kritika u Srbiji podrazumeva se kao ugrozavanje mira i bezbednosti Srbije. Ja koliko vidim ovaj narod u Srbiji je izuzetno miran i niko ne priželjkuje nikakve nemire u Srbiji. Ta takozvana briga o miru i stabilnosti u regionu pretvorila se u Vučićevu pretnju i batinu kojom je počeo ozbiljno da maše i preti Srpskom Narodu. Te pretnje su javne i svakodnevne. To je isto kad meni neko zapali kuću ili ubija porodicu a ja ne smem ni da pisnem. Zašto ovo Vucic sve radi!? Pa zato je u velikom vremenskom škripcu jer treba potpuno da uništi Srbiju kao nacionalnu drzavu Srba. Ja molim sve građane koji su dali glas Vučiću da obrate pažnju na njegovo ponašanje i šta on odavno stvara od Srbije. Samo da ih podsetim njegove glasače: Vučić je predao celo Kosovo albancima stvorio je državu Kosovo uskoro će morati da otvori i Ambasadu Kosova u Beogradu. Ali taj isti Vučić reče pre neki dan da je Kosovo po ustavu srpsko. Inače taj isti Vučić je toliko otkačio da on ne koordinira sa onim što govori i što radi. Vučić je vec rasprodao svo Srpsko Blago (društveno imovinu) u bescenje. Cela SNS a posebno Vlada Srbije na čelu sa Vučićem iznela je milijarde evra iz Srbije. Vučić je juče javno stupio u savez sa NATO-om oko zajednicke obuke nekih nadih jadnika iako u Srbiji godišnje umire 21.000 građana od posledica NATO bombardovanja. Ovo je samo mali deo ZLA koje su naprednjaci napravili Srbiji. Dolaskom Vase Nazadne Stranke Srbije na vlast u Srbiji mediji i sudstvo su potpuno blokirani. Mozda tih razloga glasači SNS-a neverovatno ćute. U koliko sve ovo glasači znaju a ne smeju da reaguje onda je narod stvarno lud. Ja u to neverujem. Razmislite da li ste poklonili poverenje Vucicu da potpuno upropasti Srbiju??? Razmislite da li niste obmanuti i prevareni??? Izvolite, volite ga, glasali ste ga pa UZIVAJTE zajedno dok vam Srbija pred ocima nestaje!!?? Na kraju izneo sam u kritici suštu istinu i stojim iza gore napisanog. Poz.SAJDZO 2016. Bgd.

 11. Slavko Jakovljevic says:

  STANI VUCICU!!! Malo prostora a mnogo pitanja!? VUCICU STANI !!! DOSTA SA LOPOVLUKOM I IZDAJOM I RASPRODAJOM SRBIJE!!! Samo da se podsetimo!!! Uzja vazal Turcic crnu kobilu po imenu TVestra nametnu nam prostakluk (sirotinjsku zabavu) koja jos traje a on se baci na "posao". On je prvo ukidao slobodne medije, TV emisije, progonio sve novinare koji su mislili svojom glavom. ISTINU kao jedinog i glavnog neprijatelja je likvidirao. Od ostatka stvorio svoju TVeAV naravno uz veliku podrsku mediokriteta i dovedenih mumija. I tako da Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom naprimer!!! Mi zivimo kod Vucica u medijskom mraku. Mi samo naziremo da Evropa puce a Vucic ustupi srpsku kolevku zarad te Evrope o nemozemo da poverujemo da li je toliko sulud i nevest politicar?! Vucic jeste porastao a da li ima nesto u glavi to niko nezna. Pored toga sto je Vucic apsolutno povrsan i uvek nedorecen on stalno nesto muva, petlja i vidimo krije. Pa zna li ovaj narod da Vucic SVE KRIJE od naroda on je i patoloski lazov??? Vucic umesto da oslobodi sudstvo i medije on je oberucke stegao i sudstvo i medije kako ne bih izcurela ISTINA koja bih ga odmah ubila. Tada bih se odmah videlo kako je: upropastio, ojadio, unistio i pokrao Srbiju. Posebno krije predaju Kosova siptarima i pljacku Srbije!!! Ostavio je te lakoverne kosovske Srbe na cedilu koji jos ne vide da ih je Vucic na silu UGURAO u albansku drzavu i ostavio ih. Ti Kosovski Srbi imaju kasno paljenje i nisu jos prepoznali Vucicevu izdaju. Vucic u principu nikad ne govori istinu i on NESME da govori ISTINU sto narod kaze (“KRIJE ISTINU k’o zmija noge”). To je i razumljivo kakva zla stvara. Ko malo podrobnije analizira sta Vucic radi uvek ce videti zlo. Vucic je poceo i da brlja on poistovecuje istinu sa klevetom. Vucicu!!! Iznosenje istine nije kleveta!!! Zamislite da se Vucic pored svog ovog zla koje je dosad' napravio Srbiji Ipak toliko drznuo da se i javno pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. E to me je licno izazvalo i dalo povoda da mu ja postavim samo neka (od 1000) pitanja na koja treba da odgovori. S’obzirom da gradjani Srbije po ustavu imaju pravo jos uvek na istinu i slobodu izjasnjavanja evo prilike da nam Vucic odmah odgovori na moja pitanja!? Ja nisam tvoj novinar i mediokritet koji dozvoljava Vucicu da prica o cemu god hoce i sta hoce i da laze ovaj narod!. I odmah da kazem da Vucic ne moze da odgovori ni na jedno MOJE pitanje. Ali da pokusamo. Vucicu drzise ISTINE i da ubedis NE MENE nego ovaj narod da govoris ISTINU!!! Znaci kratko i jasno!!! Bez demagogije… ja se ne mesam u rad… postoje organi…znate svi misle…ja neznam itd!!! E pa Vucicu stani da vidimo sta ti ustvari radis!?! 1. Vucicu koliko si ti i tvoja bulumenta na vlasti izneli para iz Srbiji jer (ceo Beograd dugo bruji "Vucicu lopove") a i tvoji Ameri znaju gde si izneo pare!? 2. Vucicu znaju li gradjani Srbije sta si trceci potpisivao u Briselu? 3. Vucicu ko kada i kako ce da vrati ovolike kredite (preko 10 milijardi) koji si uzeo i gde je taj novac? 4. Zasto ne objavite imovinske kartice svih politicara da narod vidi koliko ste pokrali ovu sirotinju? 5. Sta ces sa ovolikim imigrantima (doseljena lica) koje je si ti licno primio u Srbiju?. 6. Sta ce imigranti da rade?. Ko ce da ih hrani?. Da li je tacno da koristis i nas novac za smestaj i prehranu islamista? Da li si ti Vucicu normalan??? 7. Zasto Vucicu islamiziras Srbiju zar je 520god. bilo malo pod Turcima? Vucicu zasto unistavas nacionalnu drzavu Srba? Vucicu Srbi su pravoslaci ako si zaboravio!?. Ugledaj se Vucicu na Hrvate i nauci nesto od njih. 8. Ko je Vucicu postavio most u Jarinju (danas carina), potpisao 30. juna 2015. u 22:54 predaju Kosova Albancima i priznao pasose i diplome i dao Kosovu pozivni broj i sve ostalo? 9. Znas li Vucicu da je Pristina glavni grad Kosova kao drzave i to od dana 30. jun 2015. u 22:54 kada si potpisao PREDAJU Kosova (avnoj.granice) siptarima. 10. Znas li Vucicu gde su granice Srbije i gde su ti granicari na granicnoj liniji? 11. U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. A gde su gradovi Pec, Djakovica i Prizren? Znaci prikaz Pristine na TV-u cuva Kosovo!? Zar i to nije velika obmana srpskog naroda? 12.Vucicu zasto obmanjujes Srbe da je Kosovo u Srbiji a Albancima si ustupio teritoriju i postupno si stvarao: granicu, drzavu, vladu . Taj dan siptari su zestoko proslavili. 13. Kada ces da oslobodis sudstvo i medije kako bih se uspostavila vladavina prava u Srbiji i kako bih ti se sudilo za izdaju Srbije? 14. Kada ce nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj nevidjen lopovluk u Srbiji. Svi ovi odgovori su pod velom tajne !? Rekli smo kratko i jasno… Dalje!!! Bez obzira na izbore koje je uz uzurpirane medije lako dobio i ukoliko ne uvede diktaturu Vucic ce brzo pasti sa vlasti. Bez obzira sto u parlamentu ne postoji opozicija (sve je vec vidjeno) Vucic mora pasti jer nema nikakva resenja. On samo sumanuto rasprodaje, otudjuje i unistava Srbiju. Doduse on nije gadljiv ni na novac i postao je jedini supervizor u Srbiji. Toliko je razvio osecaj i njuh za novac pa mislim da moze da pronalazi i tartufe. Ali zato nijedno obecanje narodu nije ispunio i samo vice: “Idemo u buducnost ne vracajmo se u proslost. A iza sebe ostavlja pustos i muk. Gde Vucic prodje tu vise trava ne nice!!! Ali kada Vucic patoloski lazov ispusti sudstvo i medije iz ruku on ce sigurno pobeci iz Srbije. To mora de se spreci jer je napravio pravi rsum i haos. Vucic je odavno zaradio dozivotnu robiju. Ukoliko Vucic pobegne iz Srbije nadlezni ako ostanu u Srbiji moraju krivicno odgovarati. Vucica odmah treba privesti nezavisnom sudu i suditi mu apsolutno za sve sto je radio..Jednostavno Vucic je upropastio Srbiju. Mi ne zmamo nista o Briselskim potpisima, ultimatumima, ustupcima, o novcu, sve je tajna!? Dalje: Sustina je u tome sto se iza Vucicevic skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak lopov i prevarant. Posmatrajte Vucica on je uvek blizu gomili para koje uglavnom strpa u svoj dzep. To je pravi Vucic. Dok ga TVav stalno prikazuje kao neumornog graditelja Srbije. Rezime svega Vucic je nedna opasna stetocina Srbiji. To je covek bez morala i nema nijednu pozitivnu ljudsku osobinu. To je covek koji je preko lakobernih i (malo glupih) biraca dobio ogromnu funkciju a kojoj nije dorastao. Vucic se u politici uopse ne snalazi on je tu potpuno zalutao. Mnogo je pohlepan, neodgovoran i patoloski laze, verovatno da je one desetke koje stalno pominje dobio bas iz ovih oblasti. Ali vreme prolazi i dolazi i videce se da sam potpuno u pravu. A ja kao da sam pronasao rupu na saksiji. Izvinjavam se!!! A sta ce Vucic dalje raditi? Korisno nista. On ce i dalje samo da obmanjuje lakoverne Srbe jer mu to jedino ide od ruke. Formirana je i drumska mafija za izvlacenje ogromnih para iz budzeta ali popravku zeleznice ne pominje kao da nepostoji, hoce da skine te sine i proda kao staro gvozdje. Za Vucica ne postuje ni zakoni i o svemu sam odlucuje, ne podnosi apsolutno nikakvu kritiku, veliki je i licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se zasad diktator u pokusaju, ali se sprema da postane pravi diktator stvorio je strahovladu i nazire se prava diktatura. Odavno ponizava Srpski Narod i rece:"Ja necu da molim narod" (ekdpoze,). Vucic je pred svim svetskim glavesinama vrlo ponizan i halapljiv izvrsilac svih zadataka ali uvek na stetu Srbije. A kada se vrati u Srbiju postaje sasvim drugi covek i nastavlja strahovladu: “TISINA TAMO”, svi se upisaju od straha i bogami sve one njegove ulizice umuknu ni da pisnuuu. Ali Vucic rece “NE PRIZNAJEM ULICU” misleci verovatno na demonstacije koje ce ako ovako nastavi sigurno doci. Poziva se na rezultate izbora i rece:“NAROD JE GLASAO ZA MENE I ZA OVO STO JA RADIM” a on radi sve naopako i Vucic je pretvorio vlast u SVETE KRAVE koje nizasta (ON MISLI) ne treba da odgovaraju!?? E za ovakav rad slede robije Vucicu. Izvini sto ti laskam. Pa sta drugo da kazem kad' si odveo Srbiju u AMBIS.Mozda Vucic to ne vidi mozda nece nikada videti ali ima i onih koji to dobro vide...No idemo dalje. Paradoks je sto narod tolerise politicarima koji se otimaju oko vlasti samo da bih pljackali ovaj glup i naivan narod. Pitanje je kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome? Kada ce da se vrati sva konfiskovana imovina? Komuniste podsetiti na sva zla koja su pocinili Srbima i da se vrati sva imovina koja je oduzeta samo iz ideoloskih razloga. Ovakvu, KOMUNISTICKU AKADEMIJU treba odmah ukinuti jer nikada nije branila srpski interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute!. I njihov stav ne koristi srpskom narodu. Srpski narod potpuno propade!!!. Oni spavaju. Ministru kulture i komunisti-(novinaru-demakontuz) Maricu da se dodele ORDENI za glupost i prostakluk. Promeniti celo sudstvo. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba privesti pravdi i UTVRDITI ISTINU i zestoko ih kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama. Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se TRAJNO zabrani dalji rad i sve ih kazniti jer su svesno na celu sa Vucicem lagali ovaj lakoveran narod. Uvesti prinudnu upravu u sve medije. Opozicija treba zestoko da se suprostavi ovoj medijskoj bagri. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali Vucicu su sudstvo i mediji jedina bolna tacka i on ih nikada, nikada nece osloboditi jer pomocu istih on dopinguje i vlada. To mu je i stap i volan. Vuciceva ekonomija! Prevod na istinu; Moja livada a stranac gazda, moje ovce pasu, moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso i jagnjad odnose stranci a Vucic se zadovoljan hvali kako su cobani primili platice. E to je ta Vuciceva ekonomija. Ili jaka firma gurni je u stecaj, radnike na ulicu, firmu prodaj a pare u dzep. Sramota...Ako nemas ovce ne prodaji livadu vec Vucicu kupi ovce ili neka bude livada prazna. Vucicu da li razmisljas o resavanju problema ili hoces i dalje da nas smaras sa Kosovom koje si dao Albancima i da nam pricas o putevima??? Nadam se neces dugo!!? Pozdrav tudjoj i unistenoj i unesrecenoj i obespravljenoj Srbiji... Pise: Slavko Jakovljevic Bgd.

 12. Slavko Jakovljevic says:

  Mila majko šta Srbija dočeka!!! Srbija zato što je stalno gresila i što i danas greši ona je i od Boga prokleta i zato Bog Srbiji posla sumanutog prokletnika!!! Takvo stvorenje takav idiot, takav izdajnik, takav lopov, takav lažov, takav srbožder, takav omamljivač u Srbiji se nikada, nikada nije rodio niti će se ikad roditi. On za boga ne zna, on je posrao i popišao ceo ovaj glupi Srpski Narod. On je Kolevku Srpstva Kosovo potpisao i predao Albancima. Taj sumanuti stvor još malo pa je potpuno rasprodao celu Srbiju. On je pokrao sve živo što se moglo pokrasti. On je Srbiju zadužio preko 12 milijardi evra.Taj sumanuti stvor sve ali apsolutno sve što je radio bilo je upereno protiv Sbije i Spskog Naroda... Srbija je danas dočekala da joj takav izdainik i jedan od najvećih (ponavljam) lopova priča o nekom poštenju i moralu.Taj zlotvor gde se god pojavio ostavljao je samo pustoš i ršum. I više se nikad ne vraća na mesto zločina. Nijedan krucijalan problem dosad' nije rešio. On stalno zahteva od srpske nacije da gleda u budućnost a ne u prošlost. Na taj način on je dosta uspešno prikrivao od Srpskog Naroda na kakvom zgarištu ostavlja Srbiju. Zbog tog zla koje je napravio u Srbiji on je svestan da će morati da pobegne. Bekstvo tog zlotvora će se desiti čim izgubi medije i sudstvo. Ali zato ako pobegne jurićemo ga po celom svetu i kada ga nađemo JAOJ mila majko. Neće znati gde su mu ni kapa ni opanci. Neće znati ni gde mu je dupe ni glava. Jao majko kad ga nađemo, samo da ga pitamo što nam je ovoliko ZLO ostavio??? JAOJ kada ga nađemo!!! Poz: Slavko Jakovljević Bgd.

 13. Slavko Jakovljevic says:

  SRBIJA BEZ KARAULA U Srbiji je već odavno ukinuto služenje vojnog roka i nije nikakva tajna da Srbija danas nema uopšte vojsku. To su oni mladi koji se regrutuju i odredi im se rod vojske gde se oni dobro obuče da izvršavaju svoje ratne zadatke. Po završenoj obuci i odsluženju vojnog roka oni se vraćaju svojoj kući. I od tada su dužni da se odazovu na svaki poziv države. U slučaju eventualnog rata oni se mobilišu i odlaze spremni u rat. To se zove vojska i to je obučen i vojnik. Da li to Srbija ima danas?.. NEMA... Danas imamo neku parodiju od vojske. Tu su neke akademije ali ne mora da se nosi ni oružje. Tu su i neke uniforme ali mnogi ne mogu od stomaka da zakopčaju ni bluzu ni košulju. Oni ne znaju da puze niti da trče. Ima tu i nekih devojaka koje nose plave kape. Gledao sam u Beogradu neke (zovu) vojne parade ali tamo nigde nisam video vojnika. Oni mladi, pravi i zdravi nisu bili tamo. Ovde da se razumemo govorim o vojsci a ne o miliciji. Ali da progovorimo malo šta se to zbilo sa našim Srpskim Vojnikom!? Zašto je to tako??? Da se podsetimo!!! Po završetku rata na Balkanu zapadna alijansa je ultimativno naredila Srbiji da smanji vojni arsenal naoružanja i brojno stanje vojnika. To su oberučke prihvatili navodni srpski mirovnjaci koji su jedva čekali da razbucaju i vojsku i pare iz vojnog budžeta. Brzo je nestalo i para i vojske. I tako Srbija tavori godinama bez vojske a vlast nije ni primetila da mi nemamo vojsku. Dolaskom mudžahedina vlast je tek tada saznala da mi nemamo nijednog graničara na graničnoj liniji. Ali vlast u Srbiji i dalje ništa ne preduzima da obnovi vojsku koju je sama uništila. Tako da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nema vojsku. Doduše i narod ne voli vojsku šta će joj ta vojska. Toma diploma ćuti a vUCKo stegao džep razmišlja čovek da ne napravi sam sebi medveđu uslugu jer bi ga ta vojska prva i hapsila. I na kraju jedan prekor Spskom Narodu. Srpski narod je narod sa negativnim egom uz to je i mazohistički narod koji stvara i uživa u svoju nesreću. Zbog te bolesti on ne može nikako da se presabere šta radi. Srbi su prost i lakoveran narod i lak za manipulaciju. I zato Srpski Narod ne shvata da je za sve nesreće u Srbiji sam kriv!!! Zašto??? Zato što je doveo lopove i prevarante na vlast. Zato sada Srbija nema ni vojske. I sa ovakvima na vlasti je nikada, nikada neće ni imatiii. Sta će vam to...idite goli ko pištilj... Na kraju sve lepo vas ja pozdravljam.. Poz. Slavko Jakovljević Bgd.

 14. Slavko Jakovljevic says:

  ZALUTALI DUCI!! Taj Duci je čist plagijat i potpuno štetan za srpsko društvo. Jer se on deklariše kao protivnik kapitalizma iako su sve najbogatije zemlje sveta upravo kapitalističke. Sada imam pitanje za njega? Ako neko imao pretke bogate koji su radili i sticali radom svoj kapital a to isto su nastavili potomci i radom uvećavali još taj kapital da im to treba oduzeti??? To je zdrav kapital i više takvih stvara jedno kapitalističko društvo. U Srbiji bi trebalo da takvi ljudi budu poštovani I uvažavani i da služe kao primer drugima. A ti da si dobronameran ti bi postavio pitanje političkih imovinskih kartica i tražio uvid u njihov kapital koji su stekli lopovlukom. Na kraju dragi moj zvezdašu a niti si moj niti sam ja zvezdaš da ti poručim.!!! Ne baviš se krucijalnim-bitnim pitanjima za srpski narod već baviš perifernim-nebitnim stvarima za ovaj narod iz tih razloga si mnogo štetan. Hvala pozdrav Slavko Jakovljević Bgd.

 15. Slavko Jakovljevic says:

  SUMANUTI IZDAJNIK SRBA!!! RASPRODA SRBIJE!!! Samo da se podsetimo!!! Uzja vazal Turcic crnu kobilu po imenu TVkontuz nametnu nam prostakluk (sirotinjsku zabavu) koja jos traje a on se baci na "posao". On je prvo ukidao sve slobodne medije, TV emisije, progonio sve novinare koji su mislili svojom glavom. ISTINU kao jedinog i glavnog neprijatelja je likvidirao.Od ostatka stvorio svoju TVeAV naravno uz veliku podrsku mediokriteta i dovedenih mumija. I tako da Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom naprimer!!! Eto Evropa puce a Vucic ustupi srpsku kolevku zarad te Evrope po tome se vidi koliko je turski vazal sulud i nevest politicar?! Pa zna li ovaj narod da Vucic SVE KRIJE od naroda on je patoloski lazov!!! On je oberucke stegao sudstvo i medije kako ne bih izcurela ISTINA jer bih se odmah videlo kako je: prvo pokrao, ojadio, unistio, izdao Srbiju. Posebno krije predaju i izdaju Kosova i pljacku Srbije!!! Ostavio je lakoverne kosovske Srbe na cedilu koji jos ne vide da ih je Vucic na silu UGURAO u albansku drzavu i ostavio ih. Nisu jos prepoznali Vucicevu izdaju.Vučić je ostavio i Srbe u Republici Srpskoj. Vucic NESME da govori ISTINU sto narod kaze (“KRIJE ISTINU k’o zmija noge”). Vucic poistovecuje klevetu i istinu. Vucicu iznosenje istine nije kleveta!!! On se Ipak toliko osilio da se i javno pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. E to je me je izazvalo i dalo povoda da mu postavim samo neka (od 1000) pitanja. S’obzirom da gradjani Srbije po ustavu imaju pravo na istinu i slobodu izjasnjavanja evo prilike da nam Vucic odmah odgovori na moja pitanja!? Ja nisam mediokritet koji dozvoljava Vucicu da prica o cemu god hoce i da laze narod!. I odmah da kazem da Vucic ne moze da odgovori ni na jedno MOJE pitanje. Ali da pokusamo. Vucicu drzise ISTINE i da ubedis NE MENE nego ovaj narod da govoris ISTINU!!! Znaci kratko i jasno!!! Bez demagogije… ja se ne mesam u rad… postoje organi…znate svi misle…ja neznam itd!!! E pa Vucicu stani da vidimo sta ti ustvari radis!?! 1. Vucicu koliko si ti i tvoja bulumenta na vlasti izneli para iz Srbiji jer (ceo Beograd dugo bruji "Vucicu lopove")!? 2. Vucicu znaju li gradjani Srbije sta si trceci potpisivao u Briselu. 3. Vucicu ko kada i kako ce da vrati ovolike kredite (preko 10 milijardi) koji si uzeo i gde je taj novac? 4. Zasto ne objavite imovinske kartice svih politicara da narod vidi koliko ste nakrali ovu sirotinju? 5. Sta ces sa ovolikim imigrantima (doseljena lica) koje je si ti licno primio u Srbiju?! 6. Sta ce imigranti da rade?. Ko ce da ih hrani?. Da li je tacno da koristis i nas novac za smestaj i prehranu islamista? 7. Zasto Vucicu islamiziras Srbiju zar je 520god. bilo malo pod Turcima? Vucicu zasto unistavas nacionalnu drzavu Srba? Vucicu Srbi su pravoslaci ako si zaboravio!?. Ugledaj se Vucicu na Hrvate i nauci nesto od njih. 8. Ko je Vucicu postavio most u Jarinju (danas carina), potpisao 30. juna 2015. u 22:54 predaju Kosova Albancima i priznao pasose i diplome i dao Kosovu pozivni broj i sve ostalo? 9. Znas li Vucicu da je Pristina glavni grad Kosova kao drzave i to od dana 30. jun 2015. u 22:54 kada si potpisao PREDAJU Kosova (avnoj.granice) siptarima. 10. Znas li Vucicu gde su granice Srbije i gde su ti granicari na granicnoj liniji? 11. U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. A gde su gradovi Pec, Djakovica i Prizren? Znaci prikaz Pristine na TV-u cuva Kosovo!? Zar i to nije velika obmana srpskog naroda? 12.Vucicu zasto obmanjujes Srbe da je Kosovo u Srbiji a Albancima si ustupio teritoriju i postupno si stvarao: granicu,drzavu, vladu . Taj dan siptari su zestoko proslavili. 13. Kada ces da oslobodis sudstvo i medije kako bih se uspostavila vladavina prava u Srbiji i kako bih ti se sudilo za izdaju Srbije? 14. Kada ce nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj nevidjen lopovluk u Srbiji. Svi ovi odgovori su pod velom tajne !? Rekli smo kratko i jasno… Dalje!!! Bez obzira na izbore koje je lako dobio nazalost i dalje nema opozicije u parlamentu (sve je isto i vidjeno). U koliko Vucic ne uvede diktaturu on ce brzo pasti sa vlasti jer on nema nikakva resenja. On sumanuto samo rasprodaje, otudjuje i unistava Srbiju. Doduse on nije gadljiv na novac i postao je jedini supervizor u Srbiji. Toliko je razvio osecaj i njuh za novac pa mislim da moze da pronalazi i tartufe. Ali zato nijedno obecanje nije ispunio i samo vice: “Idemo u buducnost ne vracajmo se u proslost. A iza sebe ostavlja pustos i muk. Gde Vucic prodje tu vise trava ne raste!!! Ali kada sumanuti patoloski lazov ispusti sudstvo i medije iz ruku on ce sigurno pobeci iz Srbije. To mora de se spreci jer je napravio pravi rsum i haos. Vucic je odavno zaradio tesku robiju. Ukoliko Vucic pobegne iz Srbije nadlezni koji budu na funkcijama moraju krivicno odgovarati. Vucica odmah uhapsiti i privesti nezavisnom sudu i suditi mu apsolutno za sve sto je radio..Jednostavno Vucic je upropastio Srbiju. Mi ne zmamo nista o Briselu, potpisima, ultimatumima, ustupcima, o iznetom novcu, sve je to jos uvek tajna!? Vucic je sarlatan, prst na celo Vucicu!!! Sta stvaraš od nacionalne drzave Srba? Sto izdaješ Srpski Narod??? Sustina je u tome sto se iza Vucicevic skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak lopov, lazov i izdajnik srpskog roda. On je otvoreni SRBOMRZAC. I uvek je blizu gomili para e to je pravi Vucic. On ce i dalje samo da obmanjuje sa njegovom TVav Srbe koji su dobro opičen narod jer ne brane Srbiju od ovakve vlasti. Narod ne vidi da su to obični lopovi i ništa drugo. Sve medije u Srbiji je formirala ova vlast apsolutno sve. I ti mediji lažu godinama gradjane. Oni kriju ISTINU koja je surova. Oni će i dalje samo da lažu lakoverne Srbe jer im to jedino preostaje.. Dalje formirana je i drumska mafija za izvlacenje ogromnih para iz budzeta ali popravku zeleznice ne pominje kao da nepostoji. Vucic ne postuje ni zakon i o svemu sam odlucuje, ne podnosi apsolutno nikakvu kritiku, veliki je i licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se zasad diktator u pokusaju, stvorio je strahovladu i nazire se prava diktatura. Odavno ponizava Srpski Narod i rece:"Ja necu da molim narod" (ekdpoze,). Vucic je pred svim svetskim glavesinama vrlo ponizan i odlican izvrsilac svih zadataka ali uvek na stetu Srbije. A kada se vrati u Srbiju postaje sasvim drugi covek i nastavlja strahovladu: “TISINA TAMO”, svi se upisaju od straha i bogami sve one njegove ulizice umuknu ni da pisnuuu. Ali Vucic rece “NE PRIZNAJEM ULICU” misleci verovatno na demonstacije koje ce ako ovako nastavi sigurno doci. Poziva se na rezultate izbora i rece:“NAROD JE GLASAO ZA MENE I ZA OVO STO JA RADIM” a on radi sve naopako i Vucic je pretvorio vlast u SVETE KRAVE koje nizasta (ON MISLI) ne odgovaraju!?? E za ovakav rad slede robije...Paradoks je sto narod tolerise politicarima koji se otimaju oko vlasti samo da bih pljackali ovaj glup i naivan narod. Pitanje je kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome? Kada ce da se vrati sva konfiskovana imovina? Komuniste podsetiti na sva zla koja su pocinili Srbima i da se vrati sva imovina koja je oduzeta samo iz ideoloskih razloga. Ovakvu, KOMUNISTICKU AKADEMIJU treba odmah ukinuti jer nikada nije branila srpski interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute!. I njihov stav ne koristi srpskom narodu. Srpski narod potpuno propade!!!. Oni spavaju. Ministru kulture i komunisti-(novinaru-demakontuz) Maricu da se dodele ORDENI za glupost i prostakluk. Promeniti celo sudstvo. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba privesti pravdi i UTVRDITI ISTINU i zestoko ih kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama. Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se TRAJNO zabrani dalji rad i sve ih kazniti jer su svesno na celu sa Vucicem lagali ovaj lakoveran narod. Uvesti prinudnu upravu u sve medije. Opozicija treba zestoko da se suprostavi ovoj medijskoj bagri. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali Vucicu su sudstvo i mediji jedina bolna tacka i on ih nikada, nikada nece osloboditi jer pomocu istih on dopinguje i vlada…Finale svega!!! Moja livada a stranac gazda, moje ovce pasu, moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso odnose stranci a Vucic se zadovoljan hvali kako su cobani primili platice. E to je ta Vuciceva ekonomija. Ili jaka firma gurni je u stecaj, radnike na ulicu, firmu prodaj a pare u dzep. Sramota...Ako nemas ovce ne prodaji livadu vec Vucicu kupi ovce ili neka bude livada prazna. Nadam se neces dugo!!? Pozdrav tudjoj i unistenoj i unesrecenoj i obespravljenoj Srbiji!!! SAJDZO 2016

 16. Slavko Jakovljevic says:

  SUMANUTI IZDAJNIK SRBA!!! RASPRODAJA SRBIJE!!! Samo da se podsetimo!!! Uzja vazal Turcic crnu kobilu po imenu TVkontuz nametnu nam prostakluk (sirotinjsku zabavu) koja jos traje a on se baci na "posao". On je prvo ukidao sve slobodne medije, TV emisije, progonio sve novinare koji su mislili svojom glavom. ISTINU kao jedinog i glavnog neprijatelja je likvidirao.Od ostatka stvorio svoju TVeAV naravno uz veliku podrsku mediokriteta i dovedenih mumija. I tako da Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom naprimer!!! Eto Evropa puce a Vucic ustupi srpsku kolevku zarad te Evrope po tome se vidi koliko je turski vazal sulud i nevest politicar?! Pa zna li ovaj narod da Vucic SVE KRIJE od naroda on je patoloski lazov!!! On je oberucke stegao sudstvo i medije kako ne bih izcurela ISTINA jer bih se odmah videlo kako je: prvo pokrao, ojadio, unistio, izdao Srbiju. Posebno krije predaju i izdaju Kosova i pljacku Srbije!!! Ostavio je lakoverne kosovske Srbe na cedilu koji jos ne vide da ih je Vucic na silu UGURAO u albansku drzavu i ostavio ih. Nisu jos prepoznali Vucicevu izdaju.Vučić je ostavio i Srbe u Republici Srpskoj. Vucic NESME da govori ISTINU sto narod kaze (“KRIJE ISTINU k’o zmija noge”). Vucic poistovecuje klevetu i istinu. Vucicu iznosenje istine nije kleveta!!! On se Ipak toliko osilio da se i javno pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. E to je me je izazvalo i dalo povoda da mu postavim samo neka (od 1000) pitanja. S’obzirom da gradjani Srbije po ustavu imaju pravo na istinu i slobodu izjasnjavanja evo prilike da nam Vucic odmah odgovori na moja pitanja!? Ja nisam mediokritet koji dozvoljava Vucicu da prica o cemu god hoce i da laze narod!. I odmah da kazem da Vucic ne moze da odgovori ni na jedno MOJE pitanje. Ali da pokusamo. Vucicu drži se ISTINE i da ubedis NE MENE nego ovaj narod da govoris ISTINU!!! Znaci kratko i jasno!!! Bez demagogije… ja se ne mesam u rad… postoje organi…znate svi misle…ja neznam itd!!! E pa Vucicu stani da vidimo sta ti ustvari radis!?! 1. Vucicu koliko si ti i tvoja bulumenta na vlasti izneli para iz Srbiji jer (ceo Beograd dugo bruji "Vucicu lopove")!? 2. Vucicu znaju li gradjani Srbije sta si trceci potpisivao u Briselu. 3. Vucicu ko kada i kako ce da vrati ovolike kredite (preko 10 milijardi) koji si uzeo i gde je taj novac? 4. Zasto ne objavite imovinske kartice svih politicara da narod vidi koliko ste nakrali ovu sirotinju? 5. Sta ces sa ovolikim imigrantima (doseljena lica) koje je si ti licno primio u Srbiju?! 6. Sta ce imigranti da rade?. Ko ce da ih hrani?. Da li je tacno da koristis i nas novac za smestaj i prehranu islamista? 7. Zasto Vucicu islamiziras Srbiju zar je 520god. bilo malo pod Turcima? Vucicu zasto unistavas nacionalnu drzavu Srba? Vucicu Srbi su pravoslaci ako si zaboravio!?. Ugledaj se Vucicu na Hrvate i nauci nesto od njih. 8. Ko je Vucicu postavio most u Jarinju (danas carina), potpisao 30. juna 2015. u 22:54 predaju Kosova Albancima i priznao pasose i diplome i dao Kosovu pozivni broj i sve ostalo? 9. Znas li Vucicu da je Pristina glavni grad Kosova kao drzave i to od dana 30. jun 2015. u 22:54 kada si potpisao PREDAJU Kosova (avnoj.granice) siptarima. 10. Znas li Vucicu gde su granice Srbije i gde su ti granicari na granicnoj liniji? 11. U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. A gde su gradovi Pec, Djakovica i Prizren? Znaci prikaz Pristine na TV-u cuva Kosovo!? Zar i to nije velika obmana srpskog naroda? 12.Vucicu zasto obmanjujes Srbe da je Kosovo u Srbiji a Albancima si ustupio teritoriju i postupno si stvarao: granicu,drzavu, vladu . Taj dan siptari su zestoko proslavili. 13. Kada ces da oslobodis sudstvo i medije kako bih se uspostavila vladavina prava u Srbiji i kako bih ti se sudilo za izdaju Srbije? 14. Kada ce nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj nevidjen lopovluk u Srbiji. Svi ovi odgovori su pod velom tajne !? Rekli smo kratko i jasno… Dalje!!! Bez obzira na izbore koje je lako dobio nazalost i dalje nema opozicije u parlamentu (sve je isto i vidjeno). U koliko Vucic ne uvede diktaturu on ce brzo pasti sa vlasti jer on nema nikakva resenja. On sumanuto samo rasprodaje, otudjuje i unistava Srbiju. Doduse on nije gadljiv na novac i postao je jedini supervizor u Srbiji. Toliko je razvio osecaj i njuh za novac pa mislim da moze da pronalazi i tartufe. Ali zato nijedno obecanje nije ispunio i samo vice: “Idemo u buducnost ne vracajmo se u proslost. A iza sebe ostavlja pustos i muk. Gde Vucic prodje tu vise trava ne raste!!! Ali kada sumanuti patoloski lazov ispusti sudstvo i medije iz ruku on ce sigurno pobeci iz Srbije. To mora de se spreci jer je napravio pravi rsum i haos. Vucic je odavno zaradio tesku robiju. Ukoliko Vucic pobegne iz Srbije nadlezni koji budu na funkcijama moraju krivicno odgovarati. Vucica odmah uhapsiti i privesti nezavisnom sudu i suditi mu apsolutno za sve sto je radio..Jednostavno Vucic je upropastio Srbiju. Mi ne zmamo nista o Briselu, potpisima, ultimatumima, ustupcima, o iznetom novcu, sve je to jos uvek tajna!? Vucic je sarlatan, prst na celo Vucicu!!! Sta stvaraš od nacionalne drzave Srba? Sto izdaješ Srpski Narod??? Sustina je u tome sto se iza Vucicevic skupih lopatanja po seloj Srbiji krije jedan drzak lopov, lazov i izdajnik srpskog roda. On je otvoreni SRBOMRZAC. I uvek je blizu gomili para e to je pravi Vucic. On ce i dalje samo da obmanjuje sa njegovom TVav Srbe koji su dobro opičen narod jer ne brane Srbiju od ovakve vlasti. Narod ne vidi da su to obični lopovi i ništa drugo. Sve medije u Srbiji je formirala ova vlast apsolutno sve. I ti mediji lažu godinama gradjane. Oni kriju ISTINU koja je surova. Oni će i dalje samo da lažu lakoverne Srbe jer im to jedino preostaje.. Dalje formirana je i drumska mafija za izvlacenje ogromnih para iz budzeta ali popravku zeleznice ne pominje kao da nepostoji. Vucic ne postuje ni zakon i o svemu sam odlucuje, ne podnosi apsolutno nikakvu kritiku, veliki je i licemer. Iza njegovog uvek oblizanog osmeha vidi se zasad diktator u pokusaju, stvorio je strahovladu i nazire se prava diktatura. Odavno ponizava Srpski Narod i rece:"Ja necu da molim narod" (ekdpoze,). Vucic je pred svim svetskim glavesinama vrlo ponizan i odlican izvrsilac svih zadataka ali uvek na stetu Srbije. A kada se vrati u Srbiju postaje sasvim drugi covek i nastavlja strahovladu: “TISINA TAMO”, svi se upisaju od straha i bogami sve one njegove ulizice umuknu ni da pisnuuu. Ali Vucic rece “NE PRIZNAJEM ULICU” misleci verovatno na demonstacije koje ce ako ovako nastavi sigurno doci. Poziva se na rezultate izbora i rece:“NAROD JE GLASAO ZA MENE I ZA OVO STO JA RADIM” a on radi sve naopako i Vucic je pretvorio vlast u SVETE KRAVE koje nizasta (ON MISLI) ne odgovaraju!?? E za ovakav rad slede robije...Paradoks je sto narod tolerise politicarima koji se otimaju oko vlasti samo da bih pljackali ovaj glup i naivan narod. Pitanje je kada ce da se uspostavi vladavina prava? Kada ce da se promovise nasa istorija nasa kultura kada ce da se stvore novi mladi ljudi koji ce da rade na tome? Kada ce da se vrati sva konfiskovana imovina? Komuniste podsetiti na sva zla koja su pocinili Srbima i da se vrati sva imovina koja je oduzeta samo iz ideoloskih razloga. Ovakvu, KOMUNISTICKU AKADEMIJU treba odmah ukinuti jer nikada nije branila srpski interes i nije nas upozorila na nase nesrece pa i na lose vlasti. Evo i sada cute!. I njihov stav ne koristi srpskom narodu. Srpski narod potpuno propade!!!. Oni spavaju. Ministru kulture i komunisti-(novinaru-demakontuz) Maricu da se dodele ORDENI za glupost i prostakluk. Promeniti celo sudstvo. Na kraju, vlast na celu sa Vucicem i svim njegovim poltronima treba privesti pravdi i UTVRDITI ISTINU i zestoko ih kazniti i da im se oduzme sva imovina koju su stekli raznim mahinacijama. Ovo se odnosi i na sve ranije lopove. Mediokritetima da se TRAJNO zabrani dalji rad i sve ih kazniti jer su svesno na celu sa Vucicem lagali ovaj lakoveran narod. Uvesti prinudnu upravu u sve medije. Opozicija treba zestoko da se suprostavi ovoj medijskoj bagri. Bez ovakvog reza Srbija sa nece oporaviti. Ali Vucicu su sudstvo i mediji jedina bolna tacka i on ih nikada, nikada nece osloboditi jer pomocu istih on dopinguje i vlada…Finale svega!!! Moja livada a stranac gazda, moje ovce pasu, moji su i dva cobana ali vunu i mleko i meso odnose stranci a Vucic se zadovoljan hvali kako su cobani primili platice. E to je ta Vuciceva ekonomija. Ili jaka firma gurni je u stecaj, radnike na ulicu, firmu prodaj a pare u dzep. Sramota...Ako nemas ovce ne prodaji livadu vec Vucicu kupi ovce ili neka bude livada prazna. Nadam se neces dugo!!? Pozdrav tudjoj i unistenoj i unesrecenoj i obespravljenoj Srbiji... P. Slavko Jakovljevic Bgd.

 17. Slavko Jakovljevic says:

  APS PRE BEKSTVA!!! Na samom pocetku da prokomentarisemo neke stalne Vuciceve hvalospeve o nekim njegovim desetkama. Ono sto je Vucic do sada jedino uspesno uradio u Srbiji to je: POTPUNA BLOKADA MEDIJA I SUDSTVA U SRBIJI. On je prvi napravio RIJALITI od skupstine i od Vlade Srbije.Tu se mozda kriju i te desetke. Ali ko malo bolje vidi odmah vidi da je Vucic nedorecen, povrsan, drzak i vrlo bezocan a da o vodjenju drzave nema ni pojma. Vucic je kao sto vidite sve upropastio. Evo u Beogradu radi samo GSP i Gradska Cistoca (smecari) i poneka asvaltna mafija i nista vise. Vucicevi pajtosi se zezaju po Vucicevoj BASTILJI setaju i besede tamo vode neke nebitne razgovore, tupe stalno nesto. Inace postenim ljudima i ISTINI je strogo zabranjen ulaz u Bastilju. Odatle se samo lazima vlada narodom. To je sigurno tako i narod to mora da zna!!! Ali rekoh niko u Srbiji ne radi nista. To su rezultati ne moji vec Vucicevog rada. Mi taj sunovrat svi dobro vidimo sem Vucica. Jos ne priznaje svoje krivice jer Vucic zna da nema suda koji bi sve krivice lako dokazao!? Kad smo vec tu da odgovorim kakav je to Vucic??? Vucic je jedan bolesni diktator (izgubljen u prostoru) koji se krece i vlada iskljucivo pomocu stapa i kanapa. Taj stap je napravljen od nekog francuskog drveta (nama poznatog) i zove se BASTILJAns. Vucica taj stap celo vreme dobro sluzi ali kad on pukne znate gde ce se vUCKo naci? U CUZI sigurno u cuzi...Ali da se vratim tamo gde sam stao! Uz to on poseduje sve negativne ljudske osobine on je lazov, lopov, tuta i nema nijednu pozitivnu ljudsku osobinu. Koju pitam?. Dali je posten, iskren, patriota, drag covek? Nista od toga nije! Vucic cak vec nekoliko puta pokazuje otvorenu mrznju prema narodu.Zadnju mrznju pokazao je TV emisiji o zdravstvu gde je rekao:"KO ZAKASNI SA LECENJEM NEMOJ NI DA GA LECIS". Vucic nezna da je duzan da omoguci gradjanima lecenje pa i omima koji zakasne sa lecenjem. Zamislite tu svirepost!? Ali i sve drugo sto je Vucic uradio bilo je upereno protiv Srpskog Naroda i Srbije. Tu se najbolje vidi njegovo sarlatanstvo, pohlepnost i politicka nedozrelost. Dokaz njegove velike pohlepe za vlascu je preuzimanje velikog i odgovornog posla za koji nije dorastao ni kao covek ni kao politicar. Na taj nacin Vucic je uz nagovor svetskih srbozdera od Srbije stvorio pravu OLUPINU. Vucic je Srbiju unistio po svim parametrima. Takodje on je doveo okupatore u Srbiju koji sada sve kontrolisu i odlucuju u Srbiji. Odredjuju cenu kilovata i pitke vode u Srbiji. Lucidni Vucic sada radi cutke i po diktatu. Zbog ovog ZLA koje je napravio Srbiji Vucicu sledi DOZIVOTNA ROBIJA jer kod nas ne postoji SMRTNA KAZNA. Ta kazna bi oslobodila Srbiju od ovog napasnika i pravda bi mozda bila delimicno zadovoljena. Ostaje nam mukotrpan posao da isteramo ove kretene iz Srbije, da ponistimo sve Vuciceve dogovore sa njima i krenemo ispocetka sa nekim novim ljudima. Sta je raditi?: Stvoriti ponovo vojsku Srbije, vratiti sve izbeglice odakle su dosli, Rusima dati Kosovo na 30 godina pod uslovom da otvore vojne baze i da proteraju sve Albance u p.m. preko Prokletija. Samo da se zna ja nisam bio do sada rusofil ali kako se stvari sada odvijaju uskoro cu sigurno postati.Zbog svesrdnog pomaganja Vucicu oko izdaje nacionalne države Srba sadašnja vlast mora krivicno odgovarati. Srbija nije građanska država kako ovi komunistički političari tvrde već je nacionalna država Srba i mi drugu drzavu nemamo. Manjinska prava cemo postovati naravno sve dok se ne ugroze nasa srpska prava. To je potpuno normalno. Ali danas kada Srbija naglo propada sve više likuju manjine u Srbiji jer im odgovara da Srbi nestanu kako bih se oni raširili po Srpskoj Zemlji. Ali manjine dobro znaju da je Srbija nacionalna zemlja Srba za razliku od ovih sarlatana na vlasti koji su i najveci neprijatelji samo Srpskom Narodu. Oni su pravi srbožderi koji do sada nisu zastitili nijedan srpski interes. Oni su IZDAJICE srpskoga roda!!! Majka takve ne radja!!! Izdali su Srbe na Kosovu izdali su i Srbe u Republici Srpskoj. Za svo to vreme oni unistavaju postojanje i same Srbije. Umesto da stite Srpski Narod oni rade ono najcrnje oni ga javno islamiziraju. Vucic javno u Srbiju naseljava mudžahedine s` obecanjem EUi da ih trajno naseli u srpsku državu. Srbozder Vučić to radi bez pardona i pred Srbima islamizira Srbiiu brže nego sto bi to uradili oni borci za islamističku državu. Da li bi to uradili Bugari,Rusi, Hrvati, Madjari ili Slovenci??? NE, NE!!! To nebi niko uradio sto je uradio sarlatan ili izvrsilac zadataka EU. Sto se neugleda na bilo kog`od njih??? Ali Vucic je predvodnik i na listi srbozdera koja nije tako mala. A nju cine uglanom vrhuska SNSa s`izuzecem Cede, Vuka, Canka i Tadica. Dalje: SNSa je skoro svu narodnu imovinu Srbije rasprodala u bescenje strancima. To je bio samo jedan od nacina da se Srbija tesko opljacka. Svirepi lopovi iz vrha vlasti na celu sa Vucicem su odavno izneli gomile para koje su smestili na svoje racune po svetu.Glavni junak u pljacki ko bi bio nego Vucic. Prica se da je nestalo i zlato iz naseg trezora u Svajcarskoj. NECU VISE SRATI. Sve sam lagao!!! UAAAA jel vam sad bolje... Poruka Vucicu i ja igram dobro sah ali ni za k.r.c nisam. SAJDZO 2016

 18. Slavko Jakovljevic says:

  APS PRE BEKSTVA!!! Na samom pocetku da prokomentarisemo neke stalne Vuciceve hvalospeve o nekim njegovim desetkama. Ono sto je Vucic do sada jedino uspesno uradio u Srbiji to je: POTPUNA BLOKADA MEDIJA I SUDSTVA U SRBIJI. On je prvi napravio RIJALITI od skupstine i od Vlade Srbije. Tu se mozda kriju i te Vuciceve desetke. Ali ko malo bolje vidi Vucica odmah vidi da je Vucic nedorecen, povrsan, drzak i vrlo bezocan a da o vodjenju drzave nema ni pojma. Vucic je kao sto vidite sve upropastio. Evo u Beogradu radi samo GSP i Gradska Cistoca (smecari) i poneka asvaltna mafija i nista vise. Vucicevi pajtosi se zezaju po Vucicevoj BASTILJI setaju i besede tamo i vode neke nebitne razgovore, tupe stalno nesto. Tu je i Vucic samo sedi u drugoj sobi. Inace postenim ljudima i ISTINI je strogo zabranjen ulaz u Bastilju. E BASTILJA je Vuciceva kuca zatvorenog tipaa. Tu u dvoristu raste biljka LAZOTEL koja se pegla, mesi, vucka, secka, lepi i dobiju se VESTI. Odatle se vesti pomocu TV repetitora salju u porodicna domacinstva. Tako je Vucic dokazao da pomocu LAZOTELA moze lako da se vlada narodnim masama. Jedini uslov je da narod bude malo udaren kako nebih nista osetio. To je sigurno tako i narod to mora da zna!!! Ali rekoh niko u Srbiji ne radi nista. To su rezultati ne moji vec Vucicevog rada. Mi taj sunovrat svi dobro vidimo sem Vucica. Jos ne priznaje svoje krivice jer Vucic zna da nema suda koji bi sve njegove krivice lako dokazao!? Kad smo vec tu da odgovorim kakav je to Vucic??? Vucic je jedan bolesni diktator (izgubljen u prostoru) koji se krece i vlada iskljucivo pomocu stapa i kanapa. Taj stap je napravljen od nekog francuskog drveta (nama poznatog) i zove se BASTILJAns. Vucica taj stap celo vreme dobro sluzi ali kad on pukne znate gde ce se vUCKo naci? U CUZI sigurno u cuzi…Ali da se vratim tamo gde sam stao! Uz to on poseduje sve negativne ljudske osobine on je lazov, lopov, tuta i nema nijednu pozitivnu ljudsku osobinu. Koju pitam?. Dali je posten, iskren, patriota, drag covek? Nista od toga nije! Vucic cak vec nekoliko puta pokazuje otvorenu mrznju prema narodu. Zadnju mrznju pokazao je u TV emisiji o zdravstvu gde je rekao:”KO ZAKASNI SA LECENJEM NEMOJ NI DA GA LECIS”. Vucic nezna da je duzan da omoguci gradjanima lecenje pa i onima koji zakasne sa lecenjem. Zamislite tu svirepost!? Ali i sve drugo sto je Vucic uradio bilo je upereno protiv Srpskog Naroda i Srbije. Tu se najbolje vidi njegovo sarlatanstvo, pohlepnost i politicka nedozrelost. Dokaz njegove velike pohlepe za vlascu je preuzimanje velikog i odgovornog posla za koji nije dorastao ni kao covek ni kao politicar. Na taj nacin Vucic je uz nagovor svetskih srbozdera od Srbije stvorio pravu OLUPINU. Vucic je Srbiju unistio po svim parametrima. Takodje on je doveo okupatore u Srbiju koji sada sve kontrolisu i odlucuju u Srbiji. Odredjuju cenu kilovata i pitke vode u Srbiji. Lucidni Vucic sada radi cutke i po diktatu. Zbog ovog ZLA koje je napravio Srbiji Vucicu sledi DOZIVOTNA ROBIJA jer kod nas ne postoji SMRTNA KAZNA. Ta kazna bi oslobodila Srbiju od ovog napasnika i pravda bi mozda bila delimicno zadovoljena. Ostaje nam mukotrpan posao da isteramo ove kretene iz Srbije, da ponistimo sve Vuciceve dogovore sa njima i krenemo ispocetka sa nekim novim ljudima. Sta je raditi?: Stvoriti ponovo vojsku Srbije, vratiti sve izbeglice odakle su dosli, Rusima dati Kosovo na 30 godina pod uslovom da otvore vojne baze i da proteraju sve Albance u p.m. preko Prokletija. Samo da se zna ja nisam bio do sada rusofil ali kako se stvari sada odvijaju uskoro cu sigurno postati.Zbog svesrdnog pomaganja Vucicu oko izdaje nacionalne države Srba i sadašnja vlast mora krivicno odgovarati. Srbija nije građanska država kako ovi komunistički političari tvrde već je nacionalna država Srba i mi drugu drzavu nemamo. Manjinska prava cemo postovati naravno sve dok se ne ugroze nasa srpska prava. To je potpuno normalno. Ali danas kada Srbija naglo propada sve više likuju manjine u Srbiji jer im odgovara da Srbi nestanu kako bih se oni raširili po Srpskoj Zemlji. Ali manjine dobro znaju da je Srbija nacionalna zemlja Srba za razliku od ovih sarlatana na vlasti koji su i najveci neprijatelji samo Srpskom Narodu. Oni su pravi srbožderi koji do sada nisu zastitili nijedan srpski interes. Oni su IZDAJICE srpskoga roda!!! Majka takve ne radja!!! Izdali su Srbe na Kosovu izdali su i Srbe u Republici Srpskoj. Za svo to vreme oni unistavaju postojanje i same Srbije. Umesto da stite Srpski Narod oni rade ono najcrnje oni ga javno islamiziraju. Vucic javno u Srbiju naseljava mudžahedine s` obecanjem EUi da ih trajno naseli u srpsku državu. Srbozder Vučić to radi bez pardona i pred Srbima islamizira Srbiiu brže nego sto bi to uradili oni borci za islamističku državu. Da li bi to uradili Bugari,Rusi, Hrvati, Madjari ili Slovenci??? NE, NE!!! To nebi niko uradio sto je uradio sarlatan ili izvrsilac zadataka EU. Sto se neugleda na bilo kog`od njih??? Ali Vucic je predvodnik i na listi srbozdera koja nije tako mala. A nju cine uglanom vrhuska SNSa s`izuzecem Cede, Vuka, Canka i Tadica. Dalje: SNSa je skoro svu narodnu imovinu Srbije rasprodala u bescenje strancima. To je bio samo jedan od nacina da se Srbija tesko opljacka. Svirepi lopovi iz vrha vlasti na celu sa Vucicem su odavno izneli gomile para koje su smestili na svoje racune po svetu.Glavni junak u pljacki ko bi bio nego Vucic. Prica se da je nestalo i zlato iz naseg trezora u Svajcarskoj. NECU VISE SRATI. Sve sam lagao!!! UAAAA jel vam sad bolje… Poruka Vucicu i ja igram dobro sah ali nisam ni za k.r.c. SAJDZO 2016

 19. Slavko Jakovljevic says:

  Vučić je hohštapler!!! Ko je hohštapler ili ništavilo? To je stvor koji poseduje sledeće osobine: Izdajica, neprijatelj, lažov, lopov, prevarant, obmanjivač, cinik, nekulturan i drznik!!! Pa to je Vučić. Vučić je jedno pravo ništavilo (zašto to ne reči) koji je Srbiju na drzak nacin pretvorio u pravi životinjski rezervat. Vučić je medijskom prevarom naroda osvojio i došao na vlast koju je odmah uzurpirao i zloupotrebio. Potom je stvorio potpunu medijsku blokadu i u tom mraku spaljuje Srbiju. On u Briselu seče glavu Srbije i Srpskom Narodu. Vučić stalno krije i laže Srbe šta potpisuje u ime Srpske Nacije u Briselu. Dovoljan je samo taj razlog zasto Vučića treba pod hitno uhapsiti i strpati u pritvor gde bi sačekao jedno ozbiljno suđenje. Na taj način bi ste prekinuli ovi visegodisnji zlotvorni pregovori sa Briselom. Da nisu srpski izdajnici išli u Brisel Kosovo bi bilo sigurno srpsko. Pa i ako je oteto bilo bi opet srpsko. Referenduma nije bilo i USTAV je zakon zakona i po tom osnovu Kosovo je opet srpsko. Moguće je da su srpske izdajice jurile u Brisel i izdale Kosovo. Danas ja još ne znam čije je Kosovo jer je u Srbiji potpuna medijska blokada. Tražim od nadležnih organa Srbije da ispitaju u detalje šta je sve Vučić do sada potpisao u Briselu i to obelodane Srpskom Narodu. Potom da ga dovedu na Trg Republike u Beogradu pa ako preživi da ga strpaju na doživotnu robiju. Takodje tražim da se i meni sudi za sve ovde izrečeno ali na nezavisnom sudu. Sve cu dokazati!!! Toliko... Ps. SAJDZO 2016.

 20. Slavko Jakovljevic says:

  Vučić je hohštapler!!! Ko je hohštapler ili ništavilo? To je stvor koji poseduje sledeće osobine: Izdajica, neprijatelj, lažov, lopov, prevarant, obmanjivač, cinik, nekulturan i drznik!!! Pa to je Vučić!!! Vučić je jedno pravo ništavilo (zašto to ne reči) koji je Srbiju na drzak nacin pretvorio u pravi životinjski rezervat. Vučić je medijskom prevarom naroda osvojio i došao na vlast koju je odmah uzurpirao i zloupotrebio. Potom je stvorio potpunu medijsku blokadu i u tom mraku odavno spaljuje Srbiju. On u Briselu seče glavu Srbije i Srpskom Narodu. Vučić stalno krije i laže Srbe šta potpisuje u ime Srpske Nacije u Briselu. Dovoljan je samo taj razlog zasto Vučića treba pod hitno uhapsiti i strpati u pritvor gde bi sačekao jedno ozbiljno suđenje. Na taj način bi se prekinuli ovi visegodisnji zlotvorni pregovori sa Briselom. Da nisu srpski izdajnici išli u Brisel Kosovo bi bilo sigurno srpsko. Pa i ako je oteto bilo bi opet srpsko. Referenduma nije bilo i USTAV je sine kva non (uslov uslova) i po tom osnovu Kosovo je opet srpsko. Moguće je da su srpske izdajice jurile u Brisel i izdale Kosovo. Danas ja još ne znam čije je Kosovo jer je u Srbiji potpuna medijska blokada. Tražim od nadležnih organa Srbije da ispitaju u detalje šta je sve Vučić do sada potpisao u Briselu i to obelodane Srpskom Narodu. Potom da ga dovedu na Trg Republike u Beogradu pa ako preživi da ga strpaju na doživotnu robiju. Takodje tražim da se i meni sudi za sve ovde izrečeno ali na nezavisnom sudu. Sve cu dokazati!!! Toliko… Ps. SAJDZO 2016.

 21. Slavko Jakovljevic says:

  PESMA O DIKI SLIKI!!! On je Dika lep je ko slika a ja ružan kreten ali nisam sreten pa nesmem u dupe da mu metnem. Ja nisam taj frajer ni motka ali Briselu ne dam da me u bulju bocka. On je Dika sa lopatom se slika čim mu se ukaže prilika. On se svud jadan naguzi voli gej da se jebe priča Brisel i djakuzi. Još jednom da kažem ništa kao on ne lažem. Dika lep je ko’ kriva slika ništa ne radi samo se slika zato Srbija nema vojnika. Ali zato voli kad pederi idu goli. A kad Dika u zatvor ode šta će da rade pederi ovde. Svi će po Ustavu.da se skupe i da jurnu u zatvor da ljube njihovom Diki bulju u dupe. Zato da se muve ne kupe. Diki su pederi jedini ponos i jedino sa njima lako stupa u odnos. Uvek na čelu Dika to je parada od njegovih vojnika. Ali i Dika samo voli da se slika pa i ako Srbija nema vojnika. Pričam što šta štaćemu vojska kad to mnogo košta. Ja nisam Dika ja nisam grešnik već sam pesnik. Ja mislim da u ovoj pesmi nema nekih većih grešaka a možda sam se i USRO!? A i ako sam… Opraće mašina… kad popravim… Ps: SAJDZO 2016.

 22. Slavko Jakovljevic says:

  OTMITE MEDIJE VUCICU!!! Isključivo pomoću medija Vučić je doveo Srbiju do stanja beznadja, propasti i nestanka Srbije.Vučić je od prvog dana dolaska na vlast sčepao i zloupotrebio i stavio pod licnu kontrolu sve medije u Srbiji. A šta Vučić jedino radi u Srbiji? On celo vreme samo strogo kontroliše medije u Srbiji i ništa drugo ne radi. Na taj način Vučić je POTPUNO sakrio istinu od Srpskog Naroda. Tako da narod apsolutno nema uvid u ono što se stvarno dešava i u svetu i u Srbiji. Narod nezna kakvo je VUCIC ZLO napravio Srbiji. Vučić je tako sakrio od naroda da je opljačkao celu Srbiju, izdao Kosovske Srbe i Kosovo predao Albancima. Pristao da ISLAMIZIRA Srbiju mudžahedinima koje licno prima (trpa) i štiti u Srbiji. Rasprodao je i pokrao sa strancima skoro svu narodnu imovinu. Jednostavno Vučić je uništio Srbiju. A narod i dalje nema uvid u ISTINU i neće je imati i sa Vucicem je nece nikada saznati. Zato Vučiću treba pod hitno oduzeti (OTETI) medije jer ovakvim načinom vladanja i sa ovakvom opozicijom (koja mu dobro pomaže) on može vladati još 100 godina. Odavno se vidi da je Vučića potpuno ne moguće skinuti sa vlasti. I vlasti i opoziciji fotelje su potpuno udobne bez obzira što Srbija naglo propada. Zato narodu ništa drugo ne preostaje nego ponovo da krene na TV Srbije i da poplještu te Vučićeve lažove koji tamo rade. Kad se Vučić uveri da gubi i medije u Srbij on će AUTOMATSKI pobeći iz Srbije. Na našu žalost bez ROBIJE. Ali tražićemo ga!!! Srbija samo tako može da se oslobodi napasnika Vučića, nikako drugačije!? Sve ostale krivce duplo kazniti... Srbi će definitivno progledati i krenuti sa drugim poštenim ljudima napred... HVALA... Pise: SAJDZO 2016.

 23. Slavko Jakovljevic says:

  LOPOVI I IZDAJICE VLADAJU!!! Vučić voda pijanu Srbiju!!! Vučić je kormilar i TRECEG piratskog broda koji plovi i pljačka Srbiju. Na palubi tog veselog piratskog broda u krug zveraju pirati ne bi li primetili bilo šta još da opljačkaju u Srbiji. Inače ovaj brod je zahvaljujući raznim kriminalnim veštinama kormilara Vučića odavno je pun opljačkanog Narodnog Blaga. Za ovako ogroman plen pirati javno skidaju kapu pred Vučićem. Bogat plen je već podeljen i ako i dalje brod čantara po Srbiji. Svako od pirata je dobio deo svojeg kolača u zavisnosti od ličnog angažmana. Trud se isplatio. Niko se ništa ne žali što znači da je plen pravilno podeljen. Naravno da je kormilar dobio višestruko više. Svi na brodu sa ovakvim plenom su prezadovoljni i veseli. Zbog ovoga što su uradili pirati ne žale Majku Srbiju već su odlučili da je pljačkaju do smrti. Kad pirati vide da je šerpa potpuno prazna oni će veselo otploviti iz Srbije na razne strane sveta. Po sili zakona za njima će otići i pomagači sa kopna koji su tovarili brod. Tada će Srbija biti potpuno prazna i opljačkana sa još 1000 problema. Ono što je nekad bilo naše nije više. Imali smo sada nemamo itd,itd,itd. Biće što bilo nije...Biće bezvlašća, biće haosa. Dok se mi presaberemo i saznamo šta se desilo tada će kormilar Vučić i pirati sa njim uveliko uživati na najlepšim destinacijama sveta. Zato Srbi ne spavajte više!!! Ustanite već jednom!!! Niste dali glas da se ovo radi!? U protest krenite ali se čuvajte ovog vašeg ludaka... Pise: SAJDZO 2016.

 24. Slavko Jakovljevic says:

  SRBOZDERI BRANE VUCICA!!! KO SE USUDI DA BRANI VUCICA ON MORA DA BUDE DOBRO LUD. POJEDINI SE STALNO PRAVE BLESAVI PA KAO NEVIDE DA JE VUCIC POTPUNO POKRAO, RASPRODAO, RAZORIO I UPROPASTIO SRBIJU!!! ZATO VUCIC MORA DOZIVOTNO DA ROBIJA!!! ON JE TOLIKO ZLA POCINIO SRBIJI DA TA DIJAGNOZA NIJE DOVOLJNA DA GA SPASE... VUCIC NESME I NECE NIKADA DA OSLOBODI (TO ZLO) SUDSTVO I MEDIJE U SRBIJI. KOLIKO JE POSTEN!? VUCIC SE BOJI ISTINE I KRITIKE VISE NEGO OD ZMIJE ZVECARKE... SVA DNEVNA STAMPA I TELEVIZIJA JE POD PATRONATOM VUCICA. TU NEMA KRITIKE VEC SU SAMO HVALOSPEVI O VUCICU... ZA MENE MEDIJI SU UVEK BILI CIRKUS...MEDIJI U SRBIJI KRIJU ISTINU OD SRBA I NEDOTICU NIKAD VAZNE TEME, NEMA KRITIKE, NEMA ANALIZE. "Oni se bave isključivo naučnom nebulozom"... ALI ZATO JOS NEMA ODGOVORA NA PITANJA: 1. STA JE VUCIC POTPISIVAO U BRISELU? 2. CIJE JE KOSOVO POSLE VUCICEVIH POTPISA? 3. KO JE POKRAO SRBIJU? 4. KO JE PRODAO SRBIJU? 5. STA IMA JOS NASE U SRBIJI? 6. KADA CE VUCIC KRIVICNO DA ODGOVARA STO JE DOVEO OVE MUDZAHEDINE I NAJTEZE KRIMINALCE U SRBIJU. UZ TO IH I STITI I SVI CE DA OSTANU OVDE!!! JA SADA IMAM JEDAN OZBILJAN PREDLOG!!! DA SVI MIGRANTI KOJE JE VUCIC PRIMIO U SRBIJU DA PORED SVOG IMENA I PREZIMENA DOBIJU JOS PREFIKS "AV". NE ZATO STO UJEDAJU (a ujedaju) VEC DA SE ZNA DA SU VUCICEVI LJUDI I DELO. I ZA SVAKO TO "AV" VUCIC MORA DA DOBIJE JOS PO DAN ZATVORA. BICE MU DOSTA... STA JOS TREBA DA SE DESI DA BI` NEKO SHVATIO DA JE VUCIC DEFINITIVNO ZLO U SRBIJI ??? IMA LI NEKO ODGOVOR NA OVA PITANJA??? Pise: SAJDZO 2016.

 25. Slavko Jakovljevic says:

  Ovi naši “EVROPEJCI” koji više liče na evrofanatike na čelu sa Vučićem, stalno nam obećavaju kako samo sto nije kucnuo čas i mi ulećemo u tu Evropu. A šta Vučić potpisuje to se stalno krije!? Saznaćemo!? Za nas tamo nije ništa okačeno a i šta će Evropi diplomirani lopovi?. To dobro znaju Vučić i Toma diploma i ostavljaju Srpski Narod na onoj narodnoj “Lipši magarče do zelene trave”. Ali usput nikad’ ne stani; kradi, laži, maži ali samo na vlasti ostani… To je deviza!? Cilj je ostati samo što duže na vlasti. Ništa drugo.Vučić da hoće stvarno u Evropu on bi’ odavno oslobodio sudstvo, medije u Srbiji i izvršio bi’ denacionalizaciju jer je to “Sine qua non” Evrope. To uopšte ne pominje!? Vučić i Toma diploma vole samo banke u Evropi ništa više. Važno je samo da se uzme a nikad ne pominju da mora i da se vrati. Vučić i Toma vrte tamo gde nanjuše veliku lovu, kredite da još omaste brkove. Znači Evropa služi Vučiću samo za zamajavanje, dezavuisanje (smaranje) Srpskog Naroda i ništa više. Ali da zavirimo i pogledamo šta se još dešava ispod Vučićevog jorgana!? Evropa ide ka tome da potpuno uništi Srbiju, Srpski Narod i PRAVOSLAVLJE na Balkanu. Evropa je veliki špiclov i dobro vidi da oko sebe ima budala koji bi za male pare skinuli sami sebi gaće a kamoli Srbiji. Evropa odavno takve eksploatiše i koristi… I najzad stigosmo do još jednog srpskog problema. A radi se o pravoslavnoj crkvi i pravoslavnoj veri. Naime uz veliki blagoslov srpskih vlasti rimokatolička crkva je uspela da RAZBIJE pravoslavnu crkvu tako što joj je nametnula rimokatolički način obavljanja crkvenih obreda. To je lako uradila preko potkupljenih pravoslavnih izdajnika (Jovana). Cilj je da se pravoslavlje u Srbiji potpuno pokatoličiti i nestane kao vera. Ovi plaćenici deluju vrlo drsko i niodčega ne prezaju da pokatoliče pravoslavlje. Tako da odavo u pravoslavnoj crkvi imamo dve jake struje jedni brane pravoslavnu veru dok je drugi sumanuto razbijaju. Sadašnje stanje se zove RASKOL U PRAVOSLAVNOJ CRKVI!? Sto se mene tiče ja bi problem lako rešio obesio bi’ plaćenike. Na kraju ima indicija da plaćenici rade u dosluhu sa Vučićem koji islamizira Srbiju a plaćenici pokatoličavaju. I tako zajedno rade na dva fronta samo da unište pravoslavlje na Balkanu. Proverite govorim istinu!!! P:SAJDZO 2016. Reply

 26. Slavko Jakovljevic says:

  BATALI SUD I LOPOVISI!!! Vlast u Srbiji ne moze da ima opoziciju u parlamentu. Zasto? Zato sto su to lopovi i jedni i drugi i vlast i opozicija. Pogledajte skupštinu (parlament) Srbije to je skup lopova u Srbiji. Oni su toliko daleko otišli da se javno i poimenice čak i prozivaju za milionske pljačke. Pogledajte ih malo i videce te da ti lopovi žive kao grofovi. Narod nema para ni za račune da plati a još malo neće imati ni za hleb. Raspravlja se o svemu ali ne od krucijalnim pitanjima srpskog društva. Za mene to je pitanje sudstva. A to je "Sine qva non zivota". U praksi ni jedan poslanik ne pominje "NEZAVISNO SUDSTO". Vlast umesto da definitivno oslobodi sudstvo oni stalno vrse cistku tj.reizbor sudija. Postavljanjem podobnih sudija i tako stvaraju jos zavisnije sudstvo. I tako iskljucuju mogucnost da neko makar priupitati da li ima lopova u Vlasti Srbije a kamoli jos i da im se sudi!? I tako u krug slobodna pljacka za pljackom ovog naroda. A da su drugaciji (posteni) ukinuli bi imunitet, pretresli bi imovinske kartice, ukinuli bi onoliko obezbedjenje, vozace, automobile!? Ovako popise svu krv narodu. Jednostavno sa ovakvom nekriticnom opozicijom Vucic ce ostati na vlasti jos 100 godina. Opozicija svojim prisustvom u parlamentu samo odrzava i brani lopove na vlasti koji ce i dalje samo da pljackaju Srbiju. Toliko!!! P: SAJDZO 2016

 27. Slavko Jakovljevic says:

  KOMUNISTI SAHRANJUJU SRBIJU!!! Komunisti vladaju Srbijom sve od 1941g. do današnjeg dana. Samo su menjali boju bili su crveni, žuti, ružičasti i sad šareni. Drugi dokaz da komunisti vladaju Srbijom je to što NEMAJU.nezavisno sudstvo i nezavisne medije. Komunisti nisu rodoljubi, patriote nisu drzavotvori. Da još jednom pomenem sve komunističke zemlje koje su odavno propale (i mi ćemo) nisu imale NEZAVISNO sudstvo i medije kao i u Srbiji naravno. Juče je zasedao Srpski Parlamenti gde se na zahtev EU-je raspravljalo o tačkama 23 i 24 to su sudstvo i mediji u Srbiji. Evropa odavno traži od Vučića da stvori nezavisno sudstvo i medije u Srbiji. Jasno se videlo da opozicija i pozicija ne pomišljaju da naprave nezavisno sudstvo. Zašto!? Zato što su to lopovi!!! Zato što su i opozicija i vlast potpuno opljačkali Srbiju. Toliko su nakrali da više ne mogu ni da sakriju šta sve imaju. I zamislite sad još nekome da padne na pamet nekakvo nezavisno sudstvo!?. Baš ne ide, pa ne ide!? Lupetanja…Ma neću da mislim vele… Da bi’ se sve to nekako finaliziralo na scenu stupa Vučićev “glavni sudski pomoćnik” sa sekretaricom koji je vođa već odavno umreženog sistema. I tako “postavljani vođa” poče juče u parlamentu da objašnjava kako je taj ZX komunistički sistem star, mali, sporo radi i da je jedino rešenje da se izvrši re-start. To je ono da se složi sve po ukusu pa će sistem još bolje raditi. I tako Vučićev čovek nastavi priču o reizboru sudija. Dosta je skupštinskog vremena potrošio da nas ubedi kako su sve sudije isprobane da su svi podobni i jestivi i da su svi po ukusu. Onda su KOMUNISTI sa svojim ulizicama u parlamentu usvojili takav predlog. Ali to nije NEZAVISNO SUDSTVO. Setite se kako je Klinton DRHTAO na sudu zbog one njegove Levinski e to je nezavisno sudstvo. Da li će Vučić odgovarati što nije podrzao Dodika? Neće. Znači da nije nezavisno sudstvo. To je sudstvo strogo dirigovano i zavisno od vlasti… Ali lopovi pošto imaju sve podobnosti: sud, imunitet, miliciju,akademiju, medije da udobno vladaju dogovoriše se idemo do kraja!? Uzjašimo dobro svi zajedno!!! I da po svaku cenu ostanemo na vlasti do kraja do potpunog uništenja do nestanka Srbije. Ali oni brižljivo čuvaju svoj “kapital” i svi krenuse da rade na ubrzanom nestajanju Srbije. Zabušanti moraju da ćute. Cilj je da se izbegnu doživotne robije i smrtna kazna koja mora da se uvede. A kad unište Srbiju toga neće biti neće ih niko juriti. Na uništenju Srbije oni već uveliko rade. Oni su uništili vojsku nema graničara, otvorili su granice tako da muslimani slobodno ulaze u Srbiju ima ih više stotina hiljada. Vučić je obećao EU-i da će sve muslimane naseliti u Srbiju. Vučić je tim povodom uputio javno i pretnju “Da nesme ni dlaka da im fali sa glave”. On tako brzo i islamizira Srbiju. Stvorili su Albancima granicu DIURIC-Jarinje (da se ne zaboravi). SNS još stvara drzavu Kosovo. Vučić je stavio potpis o predaji Kosova Albancima. Sve se to krije od Srba. Juce su igrali Hrvati i SNSKosovo verujem da je Toma Diploma bio na utakmici. Ali Vučić uveliko i rasprodaje sve sto se može prodati u Srbiji. Juče se onaj Italian hvalio na TV-u kako je kupio tri jezera i ogromnu površinu zemlje negde oko Negotina.Vulin je juče komunistički lupetao i rekao da u Srbiji niko ne sme ni da bekne. I da u Srbiji može da bude gradonačelnik Beograda i musliman, hrvat pa me čudi što nije pomenuo njegovog prijatelja Tačija. Pa ga pitam da li i taj Tachi može da bude gradonačelnik Beograda. VULINU izdajico, komunisto, budalo nije ti ovo dedovina ovo je Srpska Zemlja… Komunisti namerno urušavaju; zdravstvo, školstvo, sport, kulturu itd. Samo kontrolišu GSP i gradsku čistoću da nebi’ došlo do pobune. Na kralju napraviti potpuno bezvlašce i uvesti Srbiju u gradjanski rat i pobeci iz Srbije. Tako to rade svi komunisti kada gube vlast. Srbi su sada potpuno obespravljeni i obezglavljni i prevareni… Sada zvoni moja žena Rada i moram da prekinem… P: SAJDZO 2016.

 28. Jakovljevic Slavko says:

  POSLEDNJA OPOMENA SRBIMA!!! Pišem i plačem!!! I pored potpune medijske blokade u Srbiji JA dobro vidim sta se dogadja sa Srbijom!!! Da se malo potsetimo!!! Oduvek je Moja Srbija bila strateški veoma važna destinacija u Evropi. Ona se nalazi u centru Balkana i ima Beograd koji je pravo saobraćajno čvorište Srbije i Evrope. Iz Beograda možete lako otputovati na sve četiri strane sveta vazdušnim, kopnenim i rečnim saobraćajem. To malo koja evropska prestonica ima! Dalje...Cela Srbija leži na neverovatnom prirodnom blagu. Srbija poseduje rudnike: zlata, bakra, gvožđa, olova, hroma, mangana, molibdena, kobalta, kadmijuma, antimona i cinka. Srbija poseduje i mnogo ugljenokopa. Sem koksa Srbija poseduje sve druge vrste uglja. Ima i mnogo kamenoloma, granita. Pored svega toga cela Srbija leži na mineralima. Ona ima sijaset lekovitih banja, postoje mnoge termalne, mineralne i izvori pitke vode. Ima rasudjen rečni sliv sa mnogo reka znaci ima veliki i hidro potencijal. Srbija poseduje mnogo četinarske i listopadne šume... Ovakvo prirodno blago nema nijedna zemlja Evrope!? Na kraju sve se ovo zove "SRPSKO NARODNO BLAGO". OVO SAM NAPISAO da bih' upozorio Srbe šta današnja naprednjačka vlast radi!!! Vučić ja ga zovem SUMANUTI SRBOZDER upravo on Vucic javno pred nasim OCIMA rasprodaje to naše SRPSKO, NARODNO BLAGO. RASPRODAJE LAZOV, LOPOV NASE SRPSKO BLAGO. Juce se oblizuje oko Kursumlijske Banje!? To niko u svetu ne radi!!! Ni Hrvati ni bosanci ni Slovenci ni makedonci ni Madjari niko, niko, niko!!! Inače Vučić to radi pod pamfletom "DOVODJENJE STRANOG INVESTITORA" upravo je to velika obmana i manipulacija sa srpskim narodom!!!??? VUCICA TREBA POD HITNO UHAPSITI!? PRODACE SVE I POBECI!!! P:SAJDZO 2016.

 29. Jakovljevic Slavko says:

  *POTSETNIK* PRE VUCICA I BRISELA KOSOVO JE BILO SRPSKO!!! PO DOLASKU VUCICA I BRISELA KOSOVO JE ALBANSKO!!! DO KADA CE TO DA SE KRIJE???? POTPISI, POTPISI, POTPISI SU JOS TAJNA, TAJNA, TAJNA!!!! P:SAJDZO 2016

 30. Jakovljevic Slavko says:

  VUCIC NA AMER LANCU!!! Na pocetku jedna konstatacija!!! Da u Srbiji postoji NEZAVISNO sudstvo Vucic bi`odavno, zasluzeno umro u zatvoru. Ovako suma sumaru on i dalje samo pljačka Srbiju... On tajnim ugovorima (koje niko ne vidi) rasprodaje naše nacionalno BLAGO samo zarad toga da bi` na njegovoj televiziji objavio da je zaposlio 100-200 radnika. Oni će imati najmanje plate u Evropi i neće imati nikakva prava, koja već nemaju!!! TO SE ZOVE ROBOVLASNICKO DRUSTVO. To Vucic stvara od Srbije!!! Ona narodna:"Zivi bili pa videli". No idemo malo dalje!!! Vučić je odavno pokrao Srbiju i pare izneo iz Srbije i deponovao ih na svoje ime u razne banke sveta najviše u Americi. Prošle godine znalo se za 7 njegovih štednih knjižica najmanji ulog 680000 evra. Ali Jameri sve to krišom prate i znaju. A Vučko u tome nije ni znao ni sanjao. Najzad su Jameri krenuli u juriš na naseg jadnog V učk A. Držeći ga kovačkim kleštima za levo uvo rekoše:" Ne budeš li slušao i uništio Srbiju ili je celu rasprodao strancima sve ćemo otkriti i reći tim tvojim budalama". Vide Vučko da je vrag odneo šalu i pritegnu na posao. Stegnu on Srbima opasac da pukne a oni niko da mukne. I resi da nastavi pljacku kud pukne nek`pukne... Zato on već mesecima radi kao singerica. On se njima udvoriči i brekće a Srbija od siromaštva štekće. I srbožder nastavi... Kradi laži maži i reći strani investitori. Kradi laži maži i reći strani investitori. Kradi laži maži i reći strani investitori. I kad sve to vUCKo završi pobeći će "Pun ko brod" u pičku materinu. A mi ćemo raspisati poternicuuu. U pičku materinu... P:SAJDZO 2016.

 31. Jakovljevic Slavko says:

  VUCICU STA TO RADIS!? Vučić pod hitno na raport!!! Postavlja se pitanje? Ko će i kada i dali će bilo ko u Srbiji da izvrši i objavi detaljnu analizu dosadašnjeg Vučićevog rada. Potrebno je do detalja ispitati i saopštiti istinu Srbima šta je Vučić sve do sada stvarno radio. Posebno treba obelodaniti i izneti u javnost šta je Vučić krijući od Srpskog Naroda potpisivao u Briselu. Vrlo je važno da vidimo ko je i da li je predao Kosovo Abancima. Takođe treba obelodaniti Srpskom Narodu sve Vučićeve tajne ugovore i dogovore u rasprodaji Srbije. Na kraju treba obelodaniti sve Vučićeve finansijske malverzacije i transakcije!? Očito da je Vučić jedan običan lažov i lopov. Izvinite što laskam. Naravno da sve ove odgovore možete i dalje da krijete ali ne možete dugo!!! Biće veselo!!! P: SAJDZO 2016.

 32. Jakovljevic Slavko says:

  Slavko Jakovljevic piše: Vaš komentar čeka odobrenje. 27. Oktobar 2016. u 11:59 STIGLI RACUNI ZA NAPLATU!! ZA SENILNE!!! Vucic je u Briselu potpisao nezavisnost Kosova dana 30.juna 2015.godine u 22 casa i 54 minuta. Djurić je postavio carinu i granicu sa Kosovom u Jarinju. Prvi je prešao preko mosta to jest granice i pozvao okupljene Srbe da krenu za njim. Nisu krenuli… Dačić je potpisivao sve oko stvaranja kosovske drzave i vlade. SNS na Kosovu je sve uradila da se oformi kosovska (šiptarska vlada). Ujedno su ubeđivali lakoverne Srbe da što pre uđu u kosovski parlament lažuci ih kako će bolje “zaštitili svoje nacionalne interese”. Znači kosovo je svesno žrtvovano zarad ulaska Srbije u Evropsku Uniju. Za celo to vreme trajali su tajni pregovori o statusu Kosova u Briselu koji traju i do današnjeg dana. Pregovore je započeo Dačić a nastavio TO JE ISTINAA!!! SVE SE TO I DALJE RADI SKRIVENO OD SRPSKOG NARODA. LAGALI SU, KAO I DANAS STO LAZU GOVORE DA JE KOSOVO I SADA SRPSKO. INACE DEFINITIVNO UPALI SU U SOPSVENU ZAMKU IZ KOJE CE SE TESKO IZVUCI. NEKA SE PRIKAZE STA JE vUCKo (SRBOZDER ja ga zovem) potpisao U BRISELU I SVE CE BITI JASNO. Bilo je pitanje samo dana kad će ova nedozrela vlast da doživi krah. Inače ova dezorijentisana vlast celo vreme sedi na dve tri stolice laže Srbe laže i Evropsku Uniju tako da se smučila i Bogu i narodu. Jedinu podršku ima od lopova u Srbiji i lakovernih glasaca. Najverovatnije da će na kraju radikali zaštititi srboždere. Opozicija u parlamentu je nesložna i izgubljena. Za sve lazove, lopove i izdajnike Srbije jedino resenje; ZA (CRNU TROJKU+ NIKOLIC+VULIN) DA SE OSUDE DOZOVOTNOM ROBIJOM BEZ PRAVA ZALBE.. NE RODILI SE NIGDE VISE!!! Pise: SAJDZO 2016

 33. Jakovljevic Slavko says:

  SRBOZDER I DIKTATOR!!! Nema više sumnje da je naš slinavi premijer postao pravi diktator. Tu strogoću on vežba i utrenirava u parlamentu a sprovodi nad Srpskim Narodom i Srbijom . Pošto je najzad uvideo da laži i obmane sve teže prolaze u narodu premijer se odlučio da definitivno postane diktator u pravnom smislu te reči. To mu po karakteru dosta imponuje jer i onako ništa ne misli i ne konta stvari. Možda zbog toga i radi sve ovo naopako. Na pitanje kritičara nikad ne odgovara i odmah počinje da viče i priča o desetoj stvari. Ali on se nije odrekao da i dalje laže i obmanjuje Srbe već je tu aktivnost mnogo pojačao. Počeo je i rukama da nam objašnjava kako su i nebuloze vrlo važna stvar. ISTINU uvek zaobilazi i ona mu je najveći neprijatelj. Uz to ne pominje Brisel i šta je sve tamo potpisao. Suludi premijer je potpisao predaju Kosova Albancima i vidite kako užurbano radi i finalizuje posao. Ostajemu još da prizna granicu i otvori Kosovsku Ambasadu u Beogradu i sve je potpisano ispunio. U svemu tome mu obilato koristi njegovu tv bastilja (tamo i spava) gde šalje izdajnike i mediokritete da mu guraju u leđa. Suludi premijer je obećao daće sve mudzahedine da primi i smesti da žive u Srbiji. Svima ću da izda srpsko državljanstvo, da im omogući školovanje i zapošljavanje. Uz to diktator reče "Nesme ni dlaka ti ne fali s glave". Suludi diktator je takođe potpisao da će rasprodati celu Srbiju isključivo strancima. TO NA SVETU JOS NIJE VIDJENO. To radi pod pamfletom: "Dovođenje stranih investitora". Zarad 100 200 zaposlenih koji rade robovlasnički i bez ikakvih prava za najmanje plate u Evropi. On rasprodaje i celo narodno blago. Sve to radi on lično u četiri oka. Pogledajte kako žuri da rasproda sve. Također je potpisao da uvede Rusiji sankcije, da napusti Republiku Srpsku i Dodika, da iz Ustava Srbije izbriši Kosovo i Metohiju, da Srbija udje u Nato i dozvoli MMF-u da odlučuje o našem budžetu. Zabranili su mu da ne laže više Srbe da je Kosovo u Srbiji, itd, itd, itd... To je samo deo zla koje je sumanuti potpisao u Briselu. Dalje: Pored apsolutne sudske i medijske blokade sumanuti diktator nikada ne govori o krucijalnim problemima Srpskog Naroda. Već apsolutno sve krije i laže srpski naivan narod. Samo se vrzma oko džakova para a kad su ga pitali za iznete pare iz Srbije u Svajcarsku banku on je poludeo i pobegao. Lično mislim da je odavno prevazišao Alkaponea. On je takođe težak patološki lažov i obmanjivač koji ne trpi nikakvu kritiku. Ne mogu da se načudim što nam ovo radi!? Šta će biti kad istina ugleda svetlost dana!??? Za sve ovde iznešeno spreman sam da odgovaram na nezavisnom sudu... P: SAJDZO 2016

 34. Slavko Jakovljevic says:

  Slavko Jakovljevic piše: 3. Oktobar 2016. u 15:29 Moram da obavestim “KORENE” da od danas 03.10.2016.g. Necu vise slati komentare. Razlog:odbijanje komentata gde kritikujem vlast. P: SAJDZO 2016.

 35. Slavko Jakovljevic says:

  ZASTO NE UGASITE OVAJ SAJT??? BRANITE DA SE KRITIKUJE VUCUC!!! TO JE VASA VELIKA SRAMOTA!!! DOZVOLITE COPI MOJIH KOMENTARA PA DA SE POZDRAVIMO....

 36. Slavko Jakovljevic says:

  OKOLO PA NA MALA VRATA!!! Evo Vučić opet sprema još jednu veliku podmuklu podvalu Srpskom Narodu. Radi se o referendumu koji se organizuje da bi se promenile takozvane preambule ustava gde bi se Srpski Narod izjasnio da li je u stvari za predaju Kosova Albancima. Ta podvala će lepo da se upakuje kao u neki novogodišnji paket sa povišicom koji će naprednjaci sa lakovernim Srbima koji budu izašli na izbore lako usvojiti. Na taj način Vučić se oslobađa krivične odgovornosti i skida veliki kamen oko vrata jer je on potpisao predaju Kosova već odavno. Vucic je u Briselu potpisao nezavisnost Kosova dana 30.juna 2015.godine u 22 casa i 54 minuta. Tako ce sumanuti obmanjivac Vučić svo zlo koje je on potpisao u vezi Kosova prebaciti na birace.!? P: SAJDZO 2016

 37. Slavko Jakovljevic says:

  GDE SU KESE TU JE VUCIC!!! U zadnje vreme Vučić obećava da će napraviti duplo više puteva u Srbiji od Josipa Broza Tita. Samo je zaboravio i nije pomenuo da je taj isti Tito gradio i pruge i fabrike i rudnike. I Tito je gradio celu Srbiju sa Srpskim Narodom na "ORUK" (pomoću radnih akcija (ORA)) i zato nije uzimao kredite. Dod Vučić sumanuto uništava, otuđuje i rasprodaje ono što je Tito i narod stvorio. Uz to Vučić je i pokrao i zadužio Srbiju. Više Srbija neće moći nikada da vrati te kredite!!! Vucic to prićuta...Sta se zbi!? Danas ceo dan TV=Vucovizija prikazuje cirkus u Preljini oko otvaranja 40.3 km nekog autoputa. Naravno o trosku grbača ovog ošamućenog naroda. Na TV-u ispade da je to Vucic sve platio u kešu i to iz svog dzepa. No da ga pitam zašto nije uradio i onu deonicu od Preljine do Kraljeva??? Nijednom rečju nije pomenuo grad Kraljevo iako je Kraljevo najveći saobraćajni centar Srbije i u samom je centru Srbije... Cačak ima jednu reku a Kraljevo ima tri reke, Kraljevo ima železnički čvor na sve četiri strane sveta a Cačak nema. Kraljevo ima 3 vredna manastira 4 banje u svojoj blizini a Cacak nema. Da je malo imao pameti Vučić bi izgradio još 30 kilometara spornog puta kod Preljine do Kraljeva i tako spojio Kraljevo sa Ibarskom Magistralom. Ovako Cačak je dobilo autoput "Velja Ilića". Vučko je držao veliku kesu para pa ako je možda malo preteklo da ovo završi. Ako su sve pare nestale onda bi Vučko trebalo da izvuče iz svojeg džepa malo love i tu deonicu Preljina-Kraljevo završi. A i ako nece to je ON. Vučić je pomenuo Jsipa Broza Tita pa je red da odgovori na pitanje ? Koliko je titovih preduzeća do sada upropastio i prodao??? I na kraju da ga pitam kad će i može li da napravi jedan MAGNOHROM u Kraljevu??? Ne može... A šta može??? Vučić može samo i dalje zadužuje zemlju i samo priča o nekim milionima a ne pominje koliko je kredita vratio!? Uzjao je medije i samo laže i jaše ovaj narod. Na kraju podsećam Vučića da Tito nikada nije lagao narod za razliku od njega koji laže sve što progovori. Videćete vi ko je Vučić..Ja lično mrzim Tita i komuniste. Hvala lepo. P:SAJDZO 2016

 38. Slavko Jakovljevic says:

  Slavko Jakovljevic piše: LJUTA CORBA!!! Turčić nam je odavno zapržio čorbu. Ja sam lično znao i osetio po mirisu da je čorba papreno ljuta. Ali narod je odavno gladan pa ne zna ni sta jede a kamoli da osete da li je corba i ljuta. Ima i onih koji traže i repete. Ali narod potpuno izgladneo i traži brate da jede. Sem ovih gore natovljenih svi su drugi gladni. Umesto da nas nahrane oni vrše opit sa nama. Odavno likuju od sreće jer su shvatili da im je experiment potpuno uspeo. Opet sa visine posmatraju kontra metamorfozu tj. pretvaranje čoveka u životinju. Pa ovo se više ne može izdržati!. Narode kako ovoga da se rešimo i gladi i zla koje nas je zadesilo i da živimo kao sav normalan svet? Ja imam odgovor kao iz rukava. Kratko i jasno. Sva nesreća ovog naroda se krije u TELEVIZORU. Ali samo u televizoru… Pa narode onda krenite na Lazoviziju Srbije, vreme je. Udarite na Turcicevu bolnu tacku. Samo budite oprezni jer je Turčin to nekoliko puta zaključao. Tada ce te shvatiti da je to samo njegova kuca Tu je njegov volan sa kojim uspesno vrti po Srbiji. To mu je jedino sredstvo vladanja i on ce ga braniti sve do krvi. Pazite se i velikih pacova. Ali budite vrlo uporni, mirni i strpljivi ali ako ne otvore narode RAZVALJUJ. Verovatno tu ce te zateci kako Turcic montira reportaze za vesti u pola osam. Njemu odmah svezite kablovima noge i ruke i ukljucite struju. Spikere (pacove) novinare ostaviti zive da tesko robijaju. I sada veselje moze da pocne. Nema vise zla, nema vise gladi, nema vise laganja i kradje. Sada krecemo dalje ali istinito i samo istinito i posteno. Kada budemo obecali narodu da krecemo na lopove svi ce oni pobeci. Sto pohvatamo strpacemo na dozivotnu robiju… DOVESTI POSTENE I NASTAVITI NORMALAN ZIVOT… P: SAJDZO 2017. PLACKA NE PRESTAJE!!! O ovom velikom srpskom problemu već sam pisao ranije i vreme me nije demantovalo pa moram ponovo da se vratim na ovu temu. O čemu moram ponovo da pišem? Pa o daljoj pljačci, izdaji i uništenju Srbije i Srpskog Naroda. Pa ko to radi? Pa glavni krivci za svo zlo koje je Srbija preživela i koje sada preživljava su Vucic i njegovi oligarsi oko njega. I to je poveća grupa pravih izdajnika Srpske Države, lopova i lažova koja je vec poodavno na vlasti u Srbiji. Ta raspasana grupa stalno izmišlja i stvara i priziva nove nesreće u Srbiji. Setite se samo državnog udara, pa municije na Banjici, pa municije na Novom Beogradu. Setite se saslušavanja Jeremića u vezi nekakvih ubistava, setite se predstavljanja Saše Jankovića kao opasnog stranog placenika i izdajnika koji radi iz nekog podruma u Beogradu pa kleveta stranke “DVERI” kako su upravo oni sve pokrali u Srbiji. To su sve lično Vučićeve izmišljotine koje imaju samo jedan cilj zastrašivanje Srpskog Naroda. Znajući dobro sve šta je sve uradio lično je i Vučić naredio da se sve to zataška i da se više ne raspravlja o tome. Doduše nijedna ta izmišljotina nije ispitivana niti je dokazana. Znači da je sve te dogadjaje i klevete vlast svesno izmislila… A šta sada rade ovi Srpski Izdajnici na vlasti, lažovi i lopovi. Ovi srpski izdajnici i dalje prizivaju nesreće samo kako bi sakrili zlo koje su napravili sopstvenom narodu. Zašto su oni izdajnici? Prvo zato što su ostavili Srbe na Kosovu pa su potom prisli Albancima i albanskoj državi koju su im sami stvorili. Povukli su srpsku vojsku, miliciju, stvorili im granicu, ugurali Srbe u njihovu vladu, dali poz.broj i sve ostalo. Pa su potom ostavili Srbe u Republici Srpskoj pa su prišli Bosni i Hercegovini kao samostalnoj državi. Celo to vreme oni su uporno radili protiv interesa Srba i na Kosovu i u Republici Srpskoj. Ali najveće zlo su napravili Srbima u samoj Srbiji. A kakvo su to zlo napravili.? Prvo su uništili Vojsku Srbije pa su otvorili granice Srbije pa su je i opljačkali. Pogasili su sve fabrike i preduzeća u Srbiji pa su ih potom rasprodali strancima tako da mi ništa više nemamo srpsko u Srbiji. Zamislite sada rasprodaju i privatne kuće koje su komunisti oteli od rodoljuba i monarhista. Od 1941-1945 god. komunisti izvršili krvavu čistku u Srbiji samo iz ideoloških razloga i stradalo je 300.000 Srba. 150 hiljada Srba je ubijeno 150 hiljada je pobeglo. I sve kuce-vile su im oduzeli i podelili svojim politickim sledbenicima. I sve do današnjeg dana tu žive neki smradovi koji nece da izadju iz tih kuca. Današnja vlast takodje pripada komunističkom pokretu i ne pada na pamet da te kuće vrate bivšim vlasnicima ili njihovim potomcima.To su one najlepše vile na Dedinju, Seljaku, Vračaru i Voždovcu. Sumanuti Vucic najavi da ce da proda samo u Beogradu preko 140 tih vila. Pod izgovorom da ima kupaca za njih. Takođe Vučić pravi zlo Srbima jer je blokirao medije i sudstvo u Srbiji. Napunio je TV mediokriketima a sud njegovim doušnicima. Njegovi najbliži i jedini saradnici su ljudi koji su bombardovali sedamdeset i nešto dana ovaj narod je u Srbiju. Celo vreme Vučić i njegova stranka lažu i obmanjuju ovaj Srpski Narod. Od Srba su stvorili jugoslovene koji su opijeni komunizmom vrlo lako zaboravili da su Srbi. Tako da danas u Srbi nemaju nacionalnu državu i nema patriotskog Srpskog Naroda. Nema zdravih srpskih nacionalista, nema od srpstva ništa. Srbija nema vojsku, nema vojnike na karaulama, Srpska Vlast nezna gde su granice Srbije. Migovi 29 nece spreciti mudzahedine da ulaze u Srbiju. Takodje nece migovi lišiti Vucica od krivične odgovornost za sve što je uradio, krao i lagao ovaj narod. Sta će da uradi sa ovolikim izbeglicama koje je lično primio u ovu opuštenu zemlju??? Dalje: Vlasti u Srbiji imaju stalnu naviku da prozivaju nesto Hrvate. I u tim prozivkama Srpska Vlast uvek ispada glupa i ponižena. Izgleda da je Srpska Vlast mnogo zavidna na uspesima Hrvatske Vlasti i iz tih razloga se tako i ponasa. Srbi do sada nijedan spor sa Hrvatima nisu rešili. Ali su zato stalno nudili oprost, izvinjenje i pomirenje. Glavni problem je u stvari u tome što srpske vlasti ne vide da su svi Hrvati nacionalisti i da imaju nacionalističku vlast. Dok Srbi nisu nacionalisti i imaju izdajničku vlast. Hrvati svoje nacionaliste stavljaju ispred svog naroda i ispred svoje vlasti i oni su vodje i lideri hrvatske drzave. Dok Srpska Vlast takve tamniči. Setite se sta rade Vulin i Stevanovic pre neki dan. Sto pre shatimo to bolje za nas. Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda dok je Srbija alajbegova slama. Zato će Hrvatski Narod ostati čista i etnički i genetski. Uz to imace jaku vojsku (Bljesak i Oluju) i imace jaku i čvrstu granicu. A dušebrižnika i komunistička Srbija će brzo nestati… Nacionalisti nikad ne kradu a komunisti uvek i lazu i kradu!!! NA KRAJU PITANJE? KOJE BOLJI? PATRIOTE I NACIONALISTI ILI IZDAJICE I KOMUNISTI? Bar su ovo trebali Srbi da nauce od Hrvata. P: SAJDZO 2016

  • Slavko Jakovljevic says:

   Slavko Jakovljevic piše: 3. Jun 2017. u 12:37 VUCIC SE LEGITIMISAO KAO SRBOZDER!!! JA VUCICA UVEK TAKO ZOVEM A VI GA VOLITE!!! VEC ODAVNO TVRDIM DA JE VUCIC IZDAJNIK SRPSKOG NARODA KOJI TAJNIM PREGOVORIMA U BRISELU DOVEO SRPSKI NAROD DO SVRSENOG CINA. SADA MORA DA OBAVI ONU ZAVRSU FAZU A TO JE DA PRED SRPSKIM NARODOM JAVNO PRIZNA KOSOVO KAO NEZAVISNU DRZAVU. U BRISELU JE VEC POTPISAO DA CE UBEDITI I SRPSKI NAROD DA PREDA KOSOVO ALBANCIMA. NA TOM PUTU MU SE ISPRECIO I SRPSKI USTAV (U KOJI SE ZAKLEO) I DOK JE SEO NA MESTO PREDSEDNIKA SRBIJE HOCE DA IZBRISE ONU PREAMBULU IZ USTAVA U KOJOJ PISE DA JE KOSOVO SASTAVNI DEO SRBIJE. I TO JE VEC SVE TAJNO POTPISAO I OBECAO U BRISELU DANA 30.juna 2015 u 22h. To je onaj dan kada se valjao po podu! SADA ALBANCI TRAZE DA ISPUNI “SAMO”OBECANO!!! NISTA VISE!!! ALI I NJEGOVI AMERI ZAPRETILI SU MU UKOLIKO NE ISPUNI POTPISANO I OBECANO DA CE OBELODAITI GDE SU NJEGOVE PARE PO SVETSKIM BANKAMA, PRICA SE O SEDAM STEDNIH KNJIZICA. I ZATO SE VUCIC SADA RASTRCAO DA ISPUNI SVE POTPISANO U BRISELU. SADA HOCE DA IZBRISE NASE BORBE I MITOVE O KOSOVU KAO I DA PROMENI NA BRZINU USTAV I ZATO TRAZI JOS I PODRSKU SRPSKOG NARODA. SA OVOM PROMENOM USTAVA VUCIC TAKODJE HOCE DA POKUSA SE ZASTITI OD VELEIZDAJE SRPSKOG NARODA I DOZIVOTNE ROBIJE… PA VUCICU I PRADEDOVINA I DEDOVIMA I OCEVINA SVE JE TO DECIJE!!! PA VUCICU OSTAVI SRPSKOJ DECI KOSOVO A NE ALBANSKOJ DECI. PRST NA CELO VUCICU!!! MOLIM SRBE DA OBRATE SAMO NA MANIPULACIJE OVOG SRBOZDERA I DA NE PRISTANEMO DA NAS PREVARI. NA KRAJU KAKAV JE TO SRBOZDER VIDELI SU I MUSLIMANI KOJI HOCE DA DELE SRBIJU SA SRBIMA I AKO SU ONI MANJINA U SRBIJI. SRBIJA JE SRPSKA I PRAVOSLAVNA DRZAVA I TAKVA MORA DA OSTANE. NIKAKVE DZAMIJE I NIKAKVO TURKELJISANJE PO SRBIJI. DOSTA JE BILO 520 g… NEPOVRATILO SE….. NIKAKVE VUCICEVE TAJNE POTPISE I DOGOVORE NE PRIZNAJEMO. SVE CE MO VRATITI KAKO JE BILO PRE VUCICA!!! P: SAJDZO 2017 Reply Slavko Jakovljevic piše: 31. Maj 2017. u 23:58 INAUGURACIJA PROPASTI! Opet stari pa opet novi Vucic i uvek sve gori i gori! A Srbija je u rasulu u raspadu i pred nestajanjem!!! Ja sam ga prepoznao a to je bio onaj isti Vucic koji do sada nije ispunio (dobro se secam) nijedno dato obecanje. I ako se iza njegovog lika krije jedan svirepi diktator, lazov i veciti obmanjivac pred kamerama njegove televizije predstavio se kao jedan veliki “Dobrica” ali koji nam bas nista nije obecao. Neverujem je resio da ne laze vise. Protokolarno ti OBREDI se javnosti predstavljaju uvek isto. On Vucic je ponovo stajao pred kamerama i onako ponovo zajapuren, obnazen, oblizan i lazno ushicen. Ponovo je lebdeo negde u vazduhu ne spustajuci se na zemlju spreman ponovo da odleti. Rece nam da ide da radi a sta nikad nam ne govori? Taj vec vidjeni svirepi prevrant da bi bio sto uverljiviji neinformisanom narodu nije postedeo ni nasu decu. Ni njima nije pomenuo kredite koje je uzimao i koje jos namerava da uzima. Nije im objasnio nacin na koji ce oni vracati taj do sada procerdani novac. Sve je vec vidjeno!!! Znate tu je oko njega opet bila ogromna bulumenta naprednjaka najblizi Vucicu su uvek oni koji su steki enormno velike imovinske karte. Javnost je mogla jasno da vidi ko su ti “ljudi”. Odmah do njih su stajale izdajice medju kojima je i Marko Djuric videlo se da je najvise i aplauzirao svom pajtosu. A to je onaj isti Djuric koji je stvorio granicu i prelaz “Jarinje”. Tu su bili i Vulin, Nikolic, Dacic, Drecun i ostali izdajnici. Pored njih su bili i skrivaci istine. Jasno se videlo da je ta kasta u vidnoj panici i delirijumu. Da ga ne poznajem i da sve ovo vec nisam vise puta video mogao bih cak i da mu poverujem. Ali Vucicu ne! Nikad vise! On je moje poverenje odavno prokockao! Irekoh nikad vise! I lakoverni Srbi ce to brzo to shatiti. Ali moraju priznati da su oni pruzili Vucicu trazenu batinu sa kojom ce on sigurno tuci ovaj blesavi narod sledecih pet godina. Najvece batine ce dobiti njegovi javni kriticari i politicki neisomisljenici. Inace iz danasnje inauguracije jasno se nazire da nam u buducnosti sugurno slede jos crnji dani i Srbiji i Srpskom Narodu. Proslost nam to govori. Kad je god zagorcilo Srbima tu je bio Vucic. To je taj “covek” koji Srbiju i Srpski Narod tera u grob u nestanak… Naravno sve to radi u dosluhu sa E.U-jom. I ta EU-ja je jedan vec osvedocen Srpski i pravoslavni neprijatelj koju Vucic koristi samo kao postapalicu da obmanjuje Srpski Narod. Jer da misli stvarno o Evropi Vucic bi davno oslobodio medije i sudstvo u Srbiji. To su one famozne tacke 23 i 24. Kada se javi javna kritika na TV-u tada ce Vucic pobeci jer nece inati nijedan argumenat da se odbrani od zala koja je pocinio Srpskom Narodu. Zato on nesme da izadje javno pred kritiku. Vucicu je ISTINA konstantan neprijatelj. I on ce do smrti da se bori da tu istinu sakrije od Srpskog Naroda. Licno mi je mnogo zao sto tu nasu istinu vide svi nasi tradicionalni neprijatelji ali Srbi je jos ne vide. Toliko. P:SAJDZO 2017. Reply Slavko Jakovljevic piše: 25. Maj 2017. u 18:08 VUCIC UBIO DRZAVU!!! Prvo osećam potrebu da upozorim srpsku javnost na jednu stalnu i evidentnu pojavu a radi se o Aleksandru Vučiću. Taj čovek je prigrabio sam svu vlast u Srbiji i tu vlast je potpuno zloupotrebio. Tako da od samog dolaska na vlast Vučić je potpuno blokirao rad sudstva i svih medija u Srbiji. Te dve institucije su paradigma svake pravne države koje je Vučić stavio pod svoje skute. I u takvom stanju te (osakacene) institucije Vučiću služe isključivo samo za obračun protiv neistomišljenika u Srbiji. Samo ukratko da potvrdim ovo moje izlaganje. Ruši se objekat neistomišljenika na Zlatiboru ali se ne ruši islamski objekat u Zemunu koji takođe nema dozvolu za gradnju. Onda po kratkom postupku sudi se svim neistomišljenicima u Srbiji dok se ne sudi Zukorliću, Ugljaninu, Musliju i Haradinaju koji javno prete oduzimanjem dela teritorije Srbije. Uz sve to ako se doda i otvorena tiranija (pogledajte i parlament) znači Vučić je stvorio vlast za terorisanje isključivo njegovih neistomišljenika u Srbiji. Sta je Vučićev cilj? Jedini cilj Vučića je da sakrije istinu odnosno da sakrije zlo koje je priredio Srbiji i Srpskom Narodu. Na prvom mestu je da sakrije svoje potpisivanja u Briselu. Na drugom mestu je da se krije ogromnu pljačku Srbije gde je i sam učestvovao. Iznešene su milijarde evra iz Srbije koje su deponovane na privatne račune. Vučić takođe hoće da sakrije rasprodaju celokupne Srbije. Tu rasprodaju vrši isključivo on a mi ne znamo gde završavaja taj novac. Vučić to sve krije od naroda radi u četiri oka i stalno se poziva na neka strana ulaganja. Što znači i trajna prodaja uz zapošljavanje najjeftinije radne snage u Evropi. To više nisu radnici već su pretvoreni u roblje. Ali eto vidite Vučić se i sa tim hvali. I sve što radi Vučić radi na štetu ove zemlje i ovog naroda. Ko to vidi video je odmah ako ne vidi neće videti nikada. I na kraju moram da pomenem još jednu veliku Vučićevu osobinu. I pored toga obična lažovčina Vučić mnogo voli da se slika i pravi spotove na televiziji. Meni je to lično potpuno lazno, prazno i odvratno. Zaključak: VUCIC KRIJE ISTINU… P:SAJDZO 2017 Reply Slavko Jakovljevic piše: 17. Maj 2017. u 22:05 NEVIDJENA PLJACKA Srbi su jedan potpuno mutav i mrtav narod. A ako ih malo i ima to su one zive kukavice koje su odavno zabole glavu u pesak i uopse ne razmisljaju o buducnosti svoje zemlje. Tu su i oni koji su prodali i veru za veceru. A ova vlast!? Ova vlast je potpuno i neverovatno opljckala, rasprodala i izdala Srbiju. Sve to rade pred nasim ocima. Oni organizovano rasprodaju narodno blago, nase gigante a za uzvrat stimulisu zamislite!? Kucnu radinost!? Sta to rade? Imaju li pameti? Pa sve ce biti tudje!? I svi ti akteri ovog zla su jos na delu, tu su sa nama i pred nama stalno obmanjuju i lazu bez pardona na TV-u. To su sve lopovi, lazovi, izdajice koji zarad podele plena dobro i koordionišu medjusobno, brane se imunitetom, slabom opozicijom i televizijom. Oni su ti koji su doveli Srpski Narod tu gde jeste do prosjackog stapa, teske bede i gladi. Stvorili su robovlasnistvo. Srbija je danas jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi dok je ova vlast jedna od najbogatijih vlasti u svetu. Tu su se dobro smestili i okoristili takozvani intelektualci koji i onako nemaju instikt i potrebu da zastite ovu zemlju. Sud je namenjen samo sirotinji raji. To je ona narodna:”Vrana vrani oci ne vadi”. Ponavljam takvi su Srbi koji ne vidi da je krajnje vreme da se izvuce iz te učmalosti i krenu u zestoku borbu protiv ovih srbozdera, laziva i lopova koji iznose dzakove para iz zemlje i stavljaju ih na svoje racune. Ti srbozderi odavno su pustili duboko korenje u Srbiji i koji je potpuno uništiše. Stiglo je vreme kada moramo da te manipulatore iz korena da istrebimo ili cemo nestati. Na kraju lopivi su vrlo plasljivi i beze uvek od istine. Pokusace da se brane ali medjusobno inace odbranu od naroda nemaju. Pobedice ih gladnI stomaci, beda i robovi. Zato lopovi moraju odmah pobeci kako bi sacuvali živu glavu. Toliko… P:SAJDZO 2017. Reply MILOJKO PANTIC (Skraceno) piše: 18. Maj 2017. u 23:34 MILOJKO PANTIĆ: Premijeru, šta je sa lopovima iz sadašnjosti?Ne dam da se Srbija vrati u prošlost. Ne dam da Srbijom ponovo haraju lopovi iz prošlosti, grmi sa stranačke govornice Vučić uz ovacije „obožavalaca“. Reply Slavko Jakovljevic piše: 21. Maj 2017. u 18:29 GLADNI BEZ GLASA!? Popnu se na tu televiziju i ne zatvaraju vratnicu, laži maži, laži maži i tako godinama. Sad mi se čini da što nas više ubeđuju da nam je dobro mi sve više stežemo kaiš. A ako nas ovaj još odvede u tu budućnost učićemo tamo i bez gaća. Jos ne vidimo a on nece da nam kaže da smo odavno gologuzija! I sve po nama u p.m… P:SAJDZO 2017 Reply Slavko Jakovljevic piše: 9. Maj 2017. u 00:43 IZDAJNICI BESEDESE!!! I veceras Maric na “HEPPY” televiziji skupi druzinu od 4 clana Vucicevih pristasa (Drecun, Lazanjski, Krstic, Scekic) koji su celo vreme govorili o Kosovu. I umesto da predloze prekid daljih pregovira u Briselu kako bi se pokusalo sa vracanjem srpskog Kosova Srbima Sva ova cetvorica dovedenih+Maric su celo vreme tesko i osiono kritikovali sve neistomisljenike i prikrivali zlo koje je Vucic napravio sa Kosovom. Niko nije pomenuo vec su krili Briselski sporazum i dan kada je Vucic predao Kosovo Albancima a to je: 30.jun 2015.g. Nisu pomenuli ni Djurica koji je postavio carinu Jarinje prema Kosovu. Ni pomena o priznavanju kosovskih l.karti, pasosa, diploma, reg.tablica, poz.broja itd,itd. Niko od prisutnih nije govorio o toj vaznoj i gorucoj temi. Neko pokloni preko 400 milijardi evra Albancima i nikom nista!!! Ponasali su se krajnje nonsalantno i izdajnicki i bez trunke savesti i postenja. Iz tih nebuloza i njihove debate veceras jasno se cilja namera da Kosovo treba priznati. Samo da pomenem da je i to Vucic potpisao u Briselu, a ova skupljena druzina dosla je da mu prokrci malo put pred Srbima. Ti Srbi jos nemaju pojma sta je sve izdajnik Vucic potpisao u tom crnom Briselu. Sve izdajice koje jos upravljaju svim medijima u Srbiji koji jos strogo kriju istinu i zlo koje jos pricinjavaju Srbiji. Pljacka, rasprodaja, islamcenje Srba, stalne lazi i stalne obmane to su teme koju muce Srbe. Ali dolazi vreme koje ce osloboditi medije kada ce ljudi izneti istinu pred Srpski Narod. Dolazi vreme kada ce pasti sve maske i tada ce mo da se pogledamo u oci!!! Tada ce i sud proraditi u Srbiji pa ce svi Vucicevi dusebriznici dobiti priliku da pred sudom brane Vucica od mnogih krivicnih dela koja je pocinio. Zao mi je sto ce mnogi od vas pobeci iz Srbije sa punim dzepovima para. Razmislajte da “nicija nije gorela do zore” pa nece ni vasa. Uzas se odavno vidi!!! Toliko… P:SAJDZO 2017. Reply Slavko Jakovljevic piše: 13. Maj 2017. u 01:08 FER POCAST!!! Siptari od izdajnika Vucica a preko tajnih pregovora u Briselu dobise jos jednu nacionalnu drzavu Kosovo. Samo da potsetim Albance da je Vucic preko 50X trcao na tajne pregovore u Brisel. I (30 juna 2015 u 22h) potpisano sada ispunjenooo. Jos jedna drzava je tu… Kosovooo.. I sada je normalno da se te dve drzave ujedine u jednu veliku albansku drzavu “Veliku Albanijuuu”. I sada (zbog toga se i javljam) i ljudski i fer bi bilo od Albanaca da mesto predsednika Velike Albanije ponude bas Aleksandru Vucicu. Jer da njega nije bilo u Briselu na tajnim pregovorima Albanci nebi dobili ovako veliku drzavuuu. Ujedno Albanci bi bar malo nagradili Vucica sa sav taj trud oko Brisela Uz to trebalo je to sve sakriti od coravih Srba. Znaci trebalo je stalno i lagatiiii. Ali uspeo je. Ja mu licno skidam kapu na hrabrosti… Vucicu samo lazi i nastavi pa dokle stignes!? P:SAJDZO 2017. Reply Slavko Jakovljevic piše: 4. Maj 2017. u 23:56 OCIGLEDNA IZDAJA NA DELU! Srpska Vlast je svojom potpunom nebrigom i neulaganjem u srpsku vojsku i policiju katastrofalno oslabila teritorijalnu odbranu Srbije. I to danas kada neprijatelji kao hijene hoce Srbiju da raskomadaju. Ovo nesto malo policije i vojske sto imamo Vucic je stvorio da mu brane supak kad mu zagusti i da siba sirotinju raju po Beogradu ako zatreba. Od toga dalje nije razmisljao i tako slaba vojska i policija nesme da krene u akciju hapsenja Haradinaja, Muslija i Zukorlica. Rece Dacic “Trebalo bi ali moze biti stete” znaci nista. Gde je pravna drzava? Izdajnici samo cute. Izgleda da su se odlucili da sva predstojeca zla koja se spremaju prepuste stihiji koju su i sami stvorili. Pitam! Kada ce izdajice, lazovi, lopovi i svi kolaboranti da se nadju na sudu i posle toga na robiji? Lopovi nigde nisu resili nijedan problem pa nece ni ovde u Srbiji. Inace Vucic je definitivno zavrsio Albancima novu veliku kucu i to na srpskoj teritoriji. Kuca je cak veca i od samog temelja. Ostalo je da jos malo nabaca prasine Srbima u oci koji i onako nista ne vide. Tu ima nekih tehnickih propusta i briselrupa koje ce Vucko premazati zaboravcementom i dobro omalterisati glumom. I kljuc u rukeee… I tako izdajice, izigrani kockari izgubise Srpsko Kosovoo… Vucic ispunjava vec obecanooo. To je to. Na kraju se okupise glavni izvodjaci radova: Vucic, Dacic, Djuric, Vulin i Nikolic i pocese da se cudom cude kako se niko ne javlja iz EU da zastite Vucica jer Haradinaj hoce da mu cupa usi. Narod kaze” Sine mu ga đura”. Sad su izdajnici zapalili svecu i mole se Bogu da im se nesto nesto ne desi posle svih ovih zala sto su stvorili… Toliko.. P:SAJDZO 2017.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *