Шта је Мило поручио онима који су хтели да га сруше

Šta je Milo poručio onima koji su hteli da ga sruše

8 novembra 2016

milo_djukanovic-434

Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović poručio je nakon današnje konstitutivne sednice parlamenta da je politika uzrok planiranog napada 16. oktobra i da je sve to urađeno u dosluhu sa političkim faktorom u Crnoj Gori, kojem će se, kaže Đukanović, stati na put.

On je to izjavio povodom jučerašnjih izjava specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

– Slušao sam prezentaciju tužioca, i ispostavilo se da je tačno ono što smo sumnjali. Sada se to kompletira i stvaraju se uslovi da se dižu optužnice. Sve se ovo događalo zbog politike, i ovo je sve urađeno u dosluhu sa političkim faktorom u Crnoj Gori. Nadam se da će se ovaj proces završiti i da ćemo stati na put onima koji na račun svoga političkog medijskog ili nevladinog delovanja misle da može da se ruši država – rekao je Đukanović.

Katnić je na konferenciji za novinare u nedelju rekao da iza terorističkog plana u Crnoj Gori koji je trebalo da bude sproveden na dan izbora stoje „pojedinci iz nacionalističkih krugova u Rusiji“, a da su „na određen način i u određenom obimu bili involvirani“ i neki politički subjekti u Crnoj Gori, odnosno njihova rukovodstva.

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Neviđena budalaština u izvedbi diktatora Mila.Takozvani državni udar je izmišljotina,običan spin.Kad bi ga Rusija htela rušiti izvela bi to za jedan minut.

  2. Portopranco says:

    Ima li iko normalan da još vjeruje ovom mafijašu,šverceru duvana i opskurnom balkanskom diktatoru na odlasku.Ko je doveo ruske tajkune u Crnu Goru i prodao im pola crnogorske obale nego diktator Milo Đukanović.Kad su mu CIA i Soros ponudili više,okrenuo se njima.Uništio je svu proizvodnju,sve firme koje su nešto valjale u Crnoj Gori otišle su u stečaj i likvidaciju.Uništio je srednji sloj,sada postoje samo bogataši vezani za diktatorov režim i gomila sirotinje.Milo je bio i velikosrbin i antisrbin,bio je i četnik i komunista.Bio je sve i svašta,a zapravo je samo lopov.

  3. Derim says:

    Milo pusi onom ko te ruši. Najveći ljigavci i jajare na Balkanu su Milo i Stipe Mesić. Veći cigani ne postoje. Oni bas nista ljudsko u sebi nemaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *