ШТА ЈЕ ОВО? – Ново руско оружје у Сирији! (ВИДЕО)

ŠTA JE OVO? – Novo rusko oružje u Siriji! (VIDEO)

15 septembra 2015

z65u7uNa jutjubu se pojavio snimak ispod koga se tvrdi da je ovo na video klipu navodno novo rusko oružje koje je dato Sirijskoj arapskoj armiji da ga koristi u borbi protiv Islamske države.

Dalje se tvrdi da ovo oružje ima toliku ubojnu moć da je u stanju da sravni grad za 6 sekundi!; te da je američka vojska bila jako iznenađeni kada je videla dejstvo ovog oružja u Siriji.

Iz navedenog snimka se teško šta može utvrditi; ne može se ni doznati da li je u pitanju Sirija.

Pre bi se reklo da je posredi loša propaganda koja želi da banalizuje hrabru borbu sirijskog naroda, predvođenim sa legitimnim predsednikom Bašarom el Asadom, protiv islamista i zapadnih okupatora.

O čemu se ustvari radi, moraće ponaosob da zaključi svaki čitaoc našeg portala, redakcija je već o svemu ovome donela svoj sud.

(Srbin.info, Skriveni dokumenti)

KOMENTARI8 komentara

 1. miroslav says:

  Protivavionski top.30mm.Noc je pa je efekat jaci.

 2. Eksperimentalno eksteritorijalna guska sa slike "Vučiću pederu" says:

  A štos to trese, uvija, ide na basamke, pa tako zdravo šareni? To moš biti maketa nekog poligona od papira, a ovaj mlaz je iz Rata Zvezda ili iz rata Guzinoida a možda i iz rata Hemoroida. Da stvarno postoji ovako oružje, zar neko stvarno misli da bi Rusija to dala u Sirijske ruke gde gradovi i kasarne i aerodromi preleću levo desno svakih par nedelja? Doduše, ima istine u tome, i to još koliko. A ta istina je da je čovek napravio ovaj snimak. Nisam valda ja? A čovek ko čovek. Nepouzdano, lažljivo, podmitljivo i prevrtljivo biće. Zar takvim kreaturama i njihovim snimcima još neko veruje? (Ne, nisam taj. Samo sam u toku:)

 3. Kuvar inovator domaći says:

  Jeste nekad jeli čokoladne napolitanke sa kiselim krastavcima? Ludo, make mi! Povećava i smanjuje holesterol u isto vreme Privlači i odbija grebatore u isto vreme Tera vas da jedete što više i što manje u isto vreme. Kako da nazovem ovaj izum i gde da ga prijavim?

 4. Vuk Samotnjak says:

  Zivo me zanima sud portala. Voleo bih da ga procitam, a verujem da to cekaju i drugi!

 5. Miticus says:

  http://shop.tacticalshit.com/m145-3-4x-optical-sight-includes-anti-reflection-device

 6. Apis says:

  Kuvar, prvo zastiti izum! Ideja je bez sumnje genijalna. Citav svet je prosto lud na revolcionarne trendove prehrane, ljubavi, oblacenja, kulturnih manira itd. Glupo je robovati zastarelim pravilima. Gaće su nekad skrivale guzu sad guza skriva gaće a jbemo se pravo u glavu itd.

 7. Bosovi uništavaju imidž kapitalista says:

  Apise, sačuvaću tvoj komentar, ali mi moraš dati i dozvolu da ga negde objavim i kažem da nije moj. Inače, zaista si čovek koji ima grande finale direktnio-tačnih misli. Drugo inače, sačuvaću i onaj recept, ali ne mislim da treba neka zaštita. Ja da sam na mestu onog kuvara, javno bih ga objavio, pa šta Bog da.

 8. dejan says:

  miroslav jak o slabo poznajes oruzje svaki top kalibra 30 mm ili 20 mm i nocu ima stanku to se dobro vidi metci svetle i izbacuju se jedan zqa drugim ima rafal OVO NIJE AUTOMATSKI TOP SIGURNO 100% I SPADA U DOMENU NEKOG DRUGOG ORUZJA OCITO RAZVIJA EOMA VELIKU TEMPERATURU I PALI SVE PRED SOBOM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *