ШТА НАС ЧЕКА ПОСЛЕ КОРОНЕ? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице…?!

ШТА НАС ЧЕКА ПОСЛЕ КОРОНЕ? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице…?!

15 маја 2020

Несумњиво је да је Мишел Нострадамус најпознатији пророк западног света који је предвидео почетак и крај Првог светског рата, долазак Хитлера на власт и тачан датум и место почетка Другог светског рата, као и појаву авиона, подморница, тенкова и почетак свемирске епохе, и још много тога. С обзиром да је започела 2020, ред је да се осврнемо на тумачења Нострадамусових стихова за ову годину.

Чекају нас, кажу, економска криза, колапс берзе, драматична деградација људског деловања и свести. Потреба да се „очисти“ и поново уравнотежи планета довешће до урагана, поплава, земљотреса и вулканских ерупција.Нострадамус је сматрао да ће 2020. године почети нова ера, и то је, на неки начин, свети тренутак, истовремено повољан и опасан за историју човечанства, а који ће донети и катастрофе и – откровења. Критична 2020. година не значи нужно крај, већ темељну трансформацију света у којем живимо, поновно рођење човечанства на новом духовном нивоу.

Избијање Трећег светског рата

Чини се да већина Нострадамусових шифрованих порука за долазећи период предвиђа смрт и уништење. По њему, 27 година разорног рата избиће између две велике светске суперсиле после успона трећег антихриста. Овако звучи пророчанство: „У граду Божјем биће велика грмљавина. Два брата растргнуће Хаос, док тврђава издржава. Велики вођа ће подлећи. Трећи велики рат почеће када буде горео велики град“.

Опасност за Путина и болест Доналда Трампа

Нострадамус је предвидео врло насилну годину, како за руског, тако и за америчког председника.

Путин ће преживети атентат, али не и неко близак Трампу.

Руски председник Владимир Путин доживеће покушај атентата од стране свог безбедносног тима. Ако се пророчанство испуни, Путина ће издати неко веома близак њему. Што се тиче Доналда Трумпа, пророк је предвидео да ће патити од мистериозне болести и да ће члан породице америчког председника бити жртва саобраћајне несреће.

Велика финансијска криза

Према предвиђањима Нострадамуса за 2020. годину, на ивици смо скорашњег трговинског хаоса. Док неки аналитичари инсистирају на томе да нисмо сведоци још једног „балона“ који ће ускоро пући (као 2008), други стручњаци сматрају да је економски хаос „иза ћошка“.

Енглеска добија краља

Краљичина смрт биће један од највише узнемирујућих догађаја у Великој Британији у последњих 70 година. Од свог крунисања, 1952. године, краљица Елизабета Друга живела је довољно дуго да упозна 13 премијера Велике Британије и 13 председника Сједињених Америчких Држава. Сада су јој 93 године, и многи тумачи Нострадамусових катрена мисле да ће се 2020. њена владавина завршити.

Британија ће добити краља.
Крунисање наследника краљице постаће државни празници. Принц Чарлс преузеће трон Велике Британије, а један од првих потеза биће му да посети Шкотску и Велс.

Нови папа

Верује се да је Нострадамус о папи Фрањи говорио у катренима 2.97 и 5.31, и да је предвидео његову смрт за 2020. годину. Наследник папе Фрање биће „млад човек“ који ће „досећи високу позицију“ 2020. Тумачи катрена тврде да ће нови папа направити скандал у католичкој цркви чим дође на трон, а који ће „тињати“ све до 2029. године.

Нови папа ће бити скандал-мајстор!

Природа против људи

Година ће бити пуна природних катастрофа, али и научних достигнућа. Поплава ће бити у многим земљама Европе (Италија, Чешка, Велика Британија). На Блиском истоку исламски екстремизам ће додатно јачати.

Велики земљотрес погодиће подручје између Калифорније, САД и Ванкувера у Канади. Европљани и Американци ће се суочити са проблемом миграната, а терористичких напада биће све више.

KOMENTARI4 коментара

 1. šiško says:

  Ne znam da li je taj Nostradamus uopšte i postojao. Često sumnjam u to, jer pratim kako se njegova proročanstva za isti period menjaju u skladu sa potrebama zapada i vatikana. Sećam se npr. kad sam kao dete pao u očajanje kad sam čuo kako je nostradamus predvideo da će treći svetski rat početi krajem osamdesetih, a završiti se devedesetih godina. Kao što znamo nikakvog trećeg svetskog nije bilo ni do danas. Otad nostradamusu i njegovim "gazdama" ne verujem ništa. Takodje negde pročitah pre izvesnog vremena kako je u vatikanu pronadjen veći broj originalnih ilustracija po stilu i svemu ostalom vrlo sličnih onim iz nostradamusovih proročanstava, samo bez teksta. Kao da ih je neko spremio za dopisivanje novih proročanstava. Ne bi bilo prvi put da vatikan falsifikuje razna dokumenta, pa mu se ništa ne može verovati. Ipak, kad nam puste nostradamusova proročanstva možemo se zamisliti i ozbiljno ih analizirati, ali samo kao spisak vatikanskih i zapadnih želja ili propagandno štivo. Zato samo pametno i oprezno. Govori tiho i dupe uza zid... ili tako nekako.

 2. M says:

  Nitko još nije dešifrirao Nostradamusova proročanstva,osobito kronološki,a sve izvan toga je naklapanje!I kakve veze ima Vatikan s Nostradamusom,kad je doktrinarno protiv svih"proroka"vankanonskih,čak ih je i mačem progonio,pa i Nostradamusa,koji je zato svoja proroštva i"šifrirao"!

  • šiško says:

   Ne bih znao tačno da ti kažem kakve veze ima Vatikan sa Nostradamusom, ali neke veze ima, bar tako kažu zapadni mediji, što bi se reklo "struka", a i Vatikan sam je priznao, jer je vest o ilustracijama bez teksta procurela otud.

 3. Косовац says:

  Непотписани аутор овог чланка је веома озбиљно протумачио нека пророчанства Нострадамуса. Ђене-ђене, видећемо надам се да ћемо видети како су се његове прогнозе оствариле, али ја ево оно за Енглеску краљицу гарантујем да је погодио. Мада и ту нешто шкрипи, јер се показало да је краљица као наша Ђекна: Не зна се кад ће.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u