ШТА ОВАЈ ЧОВЕК РАДИ на протестима у Београду?

ŠTA OVAJ ČOVEK RADI na protestima u Beogradu?

9 aprila 2017

albanac-slika_1000x0 (1)

I Hašim Tači ima svoje predstavnike na protestima u Beogradu!

Na demonstracije studenata protiv diktature, koji se danima odvijaju u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije, jedan od učesnika stigao je direktno iz Prištine, kao izaslanik samoproglašene države Kosovo.

Prema saznanjima, reč je o Albancu Gentritu Behramaju, koji je najveći pobornik nezavisnog Kosova i član Centra za nenasilnu akciju (CNA), poznatog po plasiranju strašnih neistina o srpskim zločinima u ratovima devedesetih, a koji, kako se spekuliše, indirektno finasira kosovski predsednik Hašim Tači. Organizacija kojoj pripada je inače sestrinska organizacija nemačkog Centra za nenasilnu akciju „KURVE Wustrow“ koji sarađuje sa čuvenim centrom za primenjene nenasilne akcije i strategije CANVAS.

Behramaj, koji sudeći po objavma na Fejsbuku ne podnosi činjenicu da je Kosovo i dalje sastavni deo Srbije, svojim prijateljima na društvenim mrežama se hvalio da je na protestima u Beogradu, a Vučića je nazvao diktatorom kome je vreme da „ide kući“.

– Videli smo Slobodana Miloševića, a ovo sada je isto, tako da izgleda kao na početku klasične diktature. Samo Vučić je bio na TV-u tokom kampanje – napisao je on na svom Fejsbuk profilu uz objavljene slike sa protesta. On je, međutim, potpuno promenio priču kada smo kontaktirali s njim i zamolili da nam objasni zbog čega je prisustvovao protestima i u kojem svojstvu je bio tamo.

– Ja sam u Beogradu ovih dana i bilo mi je interesantno da se pridružim protestu. To je sve! Molim vas, nemojte objavljivati nešto o tome. Veliki pozdrav – bilo je sve što nam je rekao.

albanac_1000x0

 

KOMENTARI5 komentara

 1. kuka says:

  Došao da vidi šta se dešava i da zasmeta ako uzmogne.

 2. Za Srbiju says:

  Obavezno pogledajte. Prof. Milan Brdar https://www.youtube.com/watch?v=zrMPlaiqIFI

 3. Pastrovic says:

  Strucno da pojasnim: sva ova mularija sto protestvuje je kudikamo gora od onog najtvrdokornijeg Sipca koji se bori protiv Skije i Skijastana!

 4. Miloš says:

  Ne mogu da razumem, pa što ga ne prebijete. Dođite vi tako među šiptariju pa će te videti šta će vam se desiti..

 5. slobodanka says:

  Pa on je stanovnik Kosova a kosovo je jes uvek Srbija zar ne?? A to sto on radi protiv Srbije, tu treba da reaguju nase bezbedne sluzbe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *