ШТА ПЛАЋАМО И ЧЕМУ СЛУЖИ БУС ПЛУС: Жена пропала кроз рупу у тролејбусу

ŠTA PLAĆAMO I ČEMU SLUŽI BUS PLUS: Žena propala kroz rupu u trolejbusu

6 marta 2015

DSC_0766_620x0-620x330Žena srednjih godina povređena je jutros oko sedam sati kada je, ulazeći u trolejbus u Kneza Miloša, propala kroz rupu kod zadnjih vrata vozila! Nesreća se dogodila na autobuskom stajalištu Miloša Pocerca, a putnica je prošla sa lakšim telesnim povredama.

Kako nam je javio Beograđanin koji je prisustvovao incidentu, u trolejbusu koji je saobraćao na liniji 41 pored zadnjih vrata je bio podignut poklopac, koji su putnici ulazeću u vozilo preskakali. Izbegavali su opasnost dok nesrećna žena nije, ulazeći, propala kroz otvor u trenutku kad je vozilo kretalo sa stanice.

„Vikali smo vozaču da stane dok smo je izvlačili i stavljali da sedne na najbliže sedište. Nakon povika trolejbus je zaustavljen 10 -ak metara odstanice. Troje sugrađana je izvuklo gospođu iz rupe pre nego što je vozač došao da vidi o čemu se radi. Žena, kojoj su, srećom, samo lakše povređene noge, kada je sela vidno uzrujana, u šoku i bolovima, kratko je prokomentarisala da nije videla da je poklopac podignut i da svakako nijeočekivala da u vozilu postoji rupa koju nije primetila jer je na stanici nekoliko putnika ušlo pre nje“, napisao nam je Ilija Petrović.

Nakon što su putnici upitali vozača kako vozi sa rupom u vozilu i da li je svestan da neko može da se povredi i nastrada, vozač je rekao: „Nisam video to, idem u garažu sad“.

Vozilo je, prema rečima Petrovića, nastavilo vožnju sa putnicima do stanice Ortopedski zavod na početku Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, kada je vozač, verovatno pošto je primetio da putnici fotografišu vozilo i rupu u vozilu, na stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo.

(Večernje novosti)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *