ШТА ПУТИНОВ ЛЕKАР САВЕТУЈЕ СРБИМА? Ево у чему се крије ТАЈНА ЗДРАВЉА и колико воде да пијете

ШТА ПУТИНОВ ЛЕKАР САВЕТУЈЕ СРБИМА? Ево у чему се крије ТАЈНА ЗДРАВЉА и колико воде да пијете

17 јануара 2020

Чувени имунолог Богдан Владимирович Городиски упозорава на погубан утицај хроничног стреса и штетног електромагнетног зрачења.

Члан медицинског тима председника Русије Владимира Путина, академик Богдан Владимирович Городиски одржао је предавање у Суботици. У препуној Великој већници Градске куће, житељима најсевернијег српског града говорио је о имунитету и узроцима свих болести.Городиски који је на челу научног института при администрацији руског председника, други је лекар из Путиновог медицинског тима који је боравио на северу Србије. Пре њега, почетком новембра, у осам месних заједница општине Врбас, становништво је прегледао др Виктор Белински.

Суботичани су два сата нетремице слушали предавање др Городиског, носиоца највиших руских одликовања, члана Руске и Европске академије природних наука. Говорио им је о последњим научним истраживањима за очување здравља, о превременом старењу и свему ономе, позитивном и негативном, што у здравственом погледу доноси савремени начин живота.

– Пад имунитета за последицу има око 3.000 болести, а хронични стрес и утицај електромагнетних поља из савременог окружења најчешћи су узроци – рекао је др Городиски.

– За снажан и здрав организам неопходно је пити 30 милилитара воде на килограм тежине, последњи оброк треба да буде око 19 часова, а микроталасну пећницу избаците из својих домова – објашњава он.

Постоје физичко и ментално здравље, који су, по мишљењу цењеног доктора, нераскидиво везани.

– Медицина 21. века је пред великим изазовом, јер постојећим методама не може да реши проблем дегенерације ћелија и убрзаног старења организма – казао је др Городиски.

– Потребно је да користимо методе које ће тај процес преокренути у процес регенерације, обнављања организма – додаје.

Осим тога, други велики проблем, како каже руски академик, чине тихе и споре, готово неприметне инфекције, које многи не знају да имају. Баш оне могу да буду узрочник тешких обољења попут хроничног херпеса који временом доводи до мултипле склерозе.

– Велики проблем је утицај електромагнетних поља која нас окружују – нагласио је др Городиски.

– Примера ради, трафостанице би требало да буду бар 1.500 метара од насеља, а оне се често налазе и на 50 метара. Њихов утицај на човека је озбиљан. Kада мобилни приближимо уху штетно зрачење продире у мозак на дубини од шест до осам центиметара и искључује имуни и ендокрини систем организма. Обичан компјутер зрачи осам типова зрачења који уништавају нервни систем и утичу на штитасту жлезду стварајући проблеме у организму. Ту су и станице мобилне телефоније, радио-апарати и телевизори, јер утичу на болести нервног система. Људи не размишљају о томе да често место на коме живе нарушава њихово здравље. Има много геопатогених зона – објашњава он.

Стрес је такође изузетно опасан зато што уништава ендокрини и имуно систем. Нарочито живот у константном стресу.

ЗДРАВЕ НАВИKЕ

Имунолог светског реномеа поручио је и да је тајна доброг здравља у једноставним навикама које би сваки човек могао да примени. То су, на пример, правилно дисање, узимање довољно квалитетне воде, умерена и здрава исхрана, шетња, пливање, ведре и позитивне мисли, и молитве.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u