ШТА РАДИ ДРЖАВА СРБИЈА? „Ципеле ‘маде ин Косово’ за војску и полицију Србије“

ŠTA RADI DRŽAVA SRBIJA? „Cipele ‘made in Kosovo’ za vojsku i policiju Srbije“

22 oktobra 2016

12910645_10207785947240885_1317469423_n-620x330

Direktor fabrike „Obuća“ iz Beograda došao je u Suvu Reku kako bi kupio cipele i čizme koje su proizvedene u šiptarskoj fabrici „Solid“. Iako Mišinović nije želeo da potvrdi da je obuća za policiju i vojsku Srbije, on priznaje da je namenjena za Ministarstvo unutrašnjih poslova njegove države.

„Roba iz Solida se dobro prodaje na našem tržištu. Nemam želju da se ovo pitanje politizuje, ali vam mogu reći da je roba koju ćemo kupiti namenjena za Ministarstvo unutrašnjih poslova,“ rekao je Mišinović za javnu televiziju.

Takođe, direktor fabrike obuće u Vranju, Radir Novković, često naručuje cipele u ovoj fabrici na Kosovu.
„Odmah nakon rata započeli smo saradnju sa fabrikom Solid. U početku smo imali malo problema zbog okolnosti rata, ali od tada do sada imamo godišnji promet od 500.000 evra i veoma smo zadovoljni robom sa Kosova,“ rekao je Novković za RTK.

Vlasnik kompanije „Solid“, Šefćet Kući, rekao je da je saradnje bilo i pre rata, ali i da je ona zaustavljena zbog okolnosti.

„Sarađivali smo i pre rata, ali zbog rata nismo sarađivali sve do sada. Do sada je cipele preuzimao jedan Italijan, on je posredovao i obaveštavao nas,“ rekao je vlasnik kompanije „Solid“.

(Gazeta ekspres / RTK)

KOMENTARI6 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Ovde upadamo u kontradikciju. Ako KiM smatramo svojom teritorijom moramo i Albance rodjene na KiM smatrati gradjanima Srbije. Prema tome i cipele za vojsku i policiju su izradjene u Srbiji. S toga sta je tu sporno? Cipele proizvedene u Srbiji nosi vojska i policija Srbije. Ovoga vlasnika bar znamo ko je. Mnoge off shore companije i neznamo ko je stvarni vlasnik. Zato ili je NAS ili nije? Ili je NASE ili nije.Moramo biti realni

  • Egoista says:

   "ŠTA RADI DRŽAVA SRBIJA?" Kako šta radi? Pa kupuje cipele made in kosova(Grozni, nisu cipele made in srbija, nego lepo piše "made in kosova republjik" a to je već drugačije)

  • Željko says:

   Vi ne znate što zapravo hoćete , pa zar po vašem zemljopisu Kosovo nije Srbija?

 2. Egoista says:

  Plivaj, bre Bajurina. Hebem ti sve koze po spisku.(namerno koze, jer one su ti najmilije na svetu. Više voliš njih nego intermagazin)

 3. Vojislav Pajovic says:

  Nece me iznenaditi da je i ova kupovina pod pritiskom EU i MMF-a ili ovo je ulaganje i podrska svojim neprijateljima jer prijatelje nemozemo sami da biramo.

 4. Becki konjusar says:

  Zeljko mamu sam ti mrko!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *