ШТА СЕ ДЕШАВА? Америчка војна возила крстаре Републиком Српском (ВИДЕО)

ŠTA SE DEŠAVA? Američka vojna vozila krstare Republikom Srpskom (VIDEO)

14 maja 2021

Konvoj američkih vojnih vozila, prošao je kroz Banju Luku na putu za Manjaču uz pratnju Vojne policije Oružanih snaga BiH i Policije Republike Srpske.

Konvoj vojnih vozila je privukao veliku pažnju Banjalučana koji su se čudili prisustvu američke vojske u centru najvećeg grada Republike Srpske.

Američki vojnici i oficiri učestvovaće na velikoj vojnoj vežbi na Vojnom poligonu bivše JNA na Manjači, zajedno sa pripadnicima Oružanih snaga BiH, prenosi B 92.

KOMENTARI13 komentara

 1. Gardista says:

  Majku im fasisticku

 2. Petar says:

  Banjalucani, jel to niste imali govana pri ruci da ih gadjate?

 3. Milan says:

  Ovim poručuju Rusiji: Mi Amerikanci smo prisutni ovde u BIH i u Srpskoj, mi ovde vladamo, a ne Vi.

  • Željko says:

   Tako je još od prosinca 1995. !! A gdje je sada "veliki Srbin" Dodik(g)? U Grčkoj a nakon Grčke putuje u Sloveniju, sve neki "mali sastanci" da ne bude u RS/BiH jer doživio je debakl jer je obećao prosvjede sa oko cca. 30.000 ljudi oko poligona "Manjača" a sada maca pojela jezik!

   • Miraš says:

    Vežba će se završiti početkom juna, Amerikanci će otići kući. Ali zar ova NATO vežba nije potencijalna epidemiološka bomba? Makar se svi zarazili, ali Rusi ima da vide kako Amerikanci mašituraju po Srpskoj.

 4. uddu says:

  Vučić je svojim zemljacima dao po 3000 dinara da se ne bune protiv prolaska američkih vojnika a ovi pristali.Prodali bi i decu za tih pišljivih 3000.Oj Srbijo,na šta si spala ! Kosti predaka ti se prevrću u svojim grobovima !

  • Dragan says:

   Kakve veze ima 3000 dinara sa američkom vojskom? Da ti malo ne lupetaš?

 5. marko says:

  nemocn i dodik bez vojske nato ti odrzava vonu vezu usled srpke i posle vezbe ce zaposesti brck o i ode srpska

 6. Beli Orao says:

  Pametan ćuti i gleda( snima ) a svi vi koji urličete dođite u Banjaluku pa urličite a ne po portalu ! Kažem ničija nije do zore gorila pa ni ovih što pokazuju mišiće u Banjaluci ! “Oni “ su došli , prošli i otići će !!! Spokoj razum čuva .

  • Željko says:

   Oni su došli još u prosincu 1995. u BiH i oni su ostali u BiH i HQ NATO za jugoistočnu Europu nije u Ateni, nije niti u Zagrebu, a ni u Ankari nego u Sarajevu, a BiH nije u NATO !!

 7. Goldstein says:

  sa moje strane, više su dobro došli nego rusi.

  • Dragan says:

   Reče Antisrbin!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *