ШТА СЕ ДЕШАВА? Бил Гејтс одавно предвидео КОРОНАВИРУС

ŠTA SE DEŠAVA? Bil Gejts odavno predvideo KORONAVIRUS

29 januara 2020

Svetski mediji prenose kako je američki milijarder Bil Gejts unapred predvideo pojavu novog virusa koja bi mogla da izazove pandemiju.

Naime, 28. decembra 2018. godine u časopisu „Sajens alert“ Bil Gejts je objavio rezultate istraživanja njegove fondacije za borbu protiv svetskih pandemija.Naime, Gejts je tada upozorio da bi u narednoj deceniji mogla izbiti megapandemija nekog smrtonosnog virusa, koji bi u prvih 6 meseci odneo 30 milona života i nastavio eksponencijalno da raste. Kako bi sprečio ovaj scenario, Gejts je uložio 12 miliona dolara u centar za istraživanje virusa i izradu vakcina za borbu protiv njih.

Uz prezentaciju je objavljena i video-simulacija pandemije, po kojoj nastanak i inicijalno širenje virusa počinje u centralno-istočnoj Kini, odakle se brzo, u prva 2-3 meseca, širi ka Indiji, Japanu, Nemačkoj i Francuskoj, a potom i po celom svetu.

Pre nekoliko meseci Gejts je objavio novu simulaciju pod imenom „Događaj 201“, kao plan borbe za predstojeću pandemiju. Tom prilikom su „Džon Hopkins centar za zdravlje“, fondacija „Svetskog ekonomskog Foruma“, i „Fondacija Bila i Melinde Gejts“ 18. oktobra 2019. godine u Njujorku održali predavanje i multimedijalnu prezentaciju o globalnoj pandemiji.

KOMENTARI8 komentara

 1. Djoka Brica says:

  Znamo mi to odavno da on predvidja i puno druga deshavanja.

  • Stepa says:

   To je isto kad vam prodavac sigurnosnih sistema prica o porastu kradja pa ako necete da i dalje kupite njegov sistem on vam namesti kradju da bi vam pokazao da je u pravu.

 2. Pera says:

  Pa sta se dogadja ? Pa ta demonska spodoba je dala intervju, ima ga na jutjubu, da voli vakcine, jer treba da se smanji populacija na zemlji. Lepo su te spodobe, cionisti, nalik na ljude, stvorili u americi stounhedz kamenjar i na 26 jezika objavili da ce pobiti covecanstvo i ostaviti samo pola milijarde da im sluze. A svetsko zombirano drustvo se sve nesto cudi sto demoni javno vladaju u svetu. Pa kad dovedu svog mesiju, nama znanog kao antihrist, e onda ce biti malo kasno !

  • Giga says:

   Ili cemo ustati ili cemo nestati. Mi smo na potezu pa sta odaberemo.

 3. Miki says:

  Sta predvideo, odavno pripremio virus i vakcinu kako bi uzeo od sveta jos novca. Ali sve dodje na svoje. Duboka drzava ne bira sredstva.

 4. petrovgrad says:

  Kinezi su mudar narod sa drevnom civilizacijom od 5-6 hiljada godina. Smisliće nešto da adekvatno odgovore trenutnoj situaciji. Koliko mi je poznato ta predviđenja se odnose i na mogućnost da Ameriku zadese katastrofalne nepogode. To što je predvideo ovaj klipan, nije sanjao, već pripremio. Nije on ništa prorekao, već uradio što je isplanirao.

 5. milutin says:

  Od kada svjet postoji,postoji težnja čovečanstva da živi večno što za sada nije moguće.Daleko Istočno i čitavo zapadno carstvo odavno eksperimentiše i plaši narode raznim epidemijama i pandemijama koje su danas moguće,koje čak i mogu da se naruće da po želji nekih velikih koncerna i trustova ovoga svjeta pandemija bude tamo gde nekome odgovara.Ljudi uopšte ne treba ničega da se plaše jer život na Zemlji je prolazno stanje tjela koje malo traje a onda kreće u Novi život koji će trajati u večnosti samo u drgoj dimenziji.Zapravo,neka bude kako biti mora,ko se rodi jednom mrijeti mora,pa kako bude.

 6. The Fuck crazy confusion says:

  Pa da, to je oblast njegovog filantropskog rada, kako svesti ukupnu populaciju sa 7 milijardi na samo 0,5 milijardi. Taj lešinar vreba svoju priliku. A gde su lešine, tu će se okupiti i orlovi. Eto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *