ШТА СЕ ДЕШАВА, МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПОKОСИЛА АГЕНТЕ ЦИА! Пентагон сумња да су њихови агенти нападнути енергетским оружјем и да иза свега стоје Русија и Kина!

ШТА СЕ ДЕШАВА, МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПОKОСИЛА АГЕНТЕ ЦИА! Пентагон сумња да су њихови агенти нападнути енергетским оружјем и да иза свега стоје Русија и Kина!

7 маја 2021

Бројни агенти ЦИА који се налазе на задацима у „више прекоморских локација“ вратило се у Сједињене Државе како би потражили помоћ. Они су пријавили симптоме које у САД третирају као „Хавански синдром“.Реч је о мистериозној, исцрпљујућој болести за коју се сматра да је већ погодила велики број америчког особља од 2016. године.

Нови инциденти догодили су се од јануара до марта 2021. године, потврдила су три извора.

У многим случајевима пријављенио је да је болест нападала изненада, као и да је агентима била потребна хитна медицинска евакуација.

Мистериозни напади дигли су на ноге и Демократе и Републиканце, јер је све више напада на америчке званичнике – пре свега на дипломате, обавештајце и војно особље.

Ти напади подстакли су истраге у ЦИА, Стејт департменту и Пентагону.

Бела кућа наводи да је у току „активна истрага“, као и да Савет за националну безбедност (НСЦ) од почетка координира напоре да утврди ко је одговоран за то, као и да осигура да они који су погођени добију одговарајућу негу.

– Тренутно не можемо да се говоримо о детаљима, али то остаје приоритет и Влада САД ће све учинити да ствар истера на чистац.

И републикански и демократски сенатори и конгресмени недавно су изразили фрустрацију због ЦИА, посебно због онога што виде као замагљивање обима и тежине проблема чије је постојање познато годинама.

Сенатори су тражили да службеници ЦИА који су можда ућуткали агенте који су пријавили да им је лоше из „непознатог разлога“ одговарају.

– Готово пет година били смо свесни извештаја о мистериозним нападима на особље владе Сједињених Држава у Хавани, Kуби и широм света. Чини се да се овај образац напада на наше суграђане који служе нашој влади повећава – наводе они .

Појединци који су погођени „Хаванским синдромом“ пријавили су низ неуролошких симптома, укључујући вртоглавицу, болове и пуцање у уху, мучнину и јаке и упорне главобоље.

Утврђено је да неки пате од трауматске повреде мозга (ТБИ). Синдром је добио име по првим познатим случајевима болести, када се 2016. и 2017. године разболело више од десетак америчких дипломата и обавештајних службеника на Kуби.

Процена НАУ, која је на захтев Стејт департмента направила истрагу и резултате објавила крајем прошле године наводи да је највероватнији узрок симптома „усмерена, импулсна, радиофреквентна енергија“.

Иако се сматра да руска влада стоји иза инцидената, америчка влада није дала никакве доказеза те тврдње.

Неки амерички званичници неформално су за то окривили и Kину, где су се 2018. године америчке дипломате разболеле од сличних симптома.

KOMENTARI9 коментара

 1. M says:

  Nije to ništa,neki ključni regionalni političari su umrli od karcinoma ubrzo nakon posjeta USA!

 2. Риста says:

  Мада ја напишем 1" глупавих ствари, али баш овако глупаво ни ја нисам никада ништа написао. А Кинези и Руси имају "тајно енергетско оружје већ 5 година"? И нису ништа урадили Америци? То мало из научне фантазије. Али да потсетим, јесте Путин је из далеке звездане цивилазиције и свима ће вам...да не понављам, није лепо. Путин има мозак који је далеко изнад свих људских мозгова заједно и све земаљске мозгове може таласасто да узталаса, узбурка и доведе до резонанције када ће сви Западни народи пасти мртви намртво. Путин није крив. То му задатак и сада га лагано испуњава. А видео сам ја дас чудно измено у задњих 20 година. А био и у белој кући и све снимио па сада набацује таласе до...да не кажем докле. Па ови западни политичари ни сами себи не верују то што булазне. То бе лудо ко изгубљена ноћ. То више није она добра, стара, лажљива пропаганда Запада. То нека изгубљеност, шта ли? Нећу више ни да читам шта изјављују јер кад сам ово прочитао ја се напросто збунио и питам се "шта бе ово би?"

 3. ko says:

  Ako je ovo istina, svaka cat onome ko ovo radi! Zasto? Pa zato sto cine zlo po svetu jer da su u svojoj zemlji nista im niko nebi tako nesto radio.

 4. uddu says:

  Ovaj vaš Putin izgleda da diriguje i rotaciju zemlje oko sunca !

 5. Milutin says:

  Ajde, diplomate. U redu, zna se ko su. Ali kako Rusko-Kinesko-Kubansko tajno oružje deluje na tajne agente CIA. Oni bi trebalo biti tajni, da se ne zna ko su. A možda je zato njihovo Tajno oružje TAJNO jer deluje na tajne agente.

 6. šiško says:

  Bolje bi im bilo da pritegnu gejtsa da prizna šta im je stavio u drogu.

 7. Риста says:

  Који искричави коментари! Како наши клинци кажу "Поваљо сам се од смеха". И то три пута. (Сигурно сте знали да се коњ радо, мада ретко поваља по трави, слами или само земљи. А ако је то снажан и квалитетан коњ, биће ТРИ пута на леђима док се обрће. Коњ је тежак и троши пуно енергије да се истеже на такав начин и више од три пута није му потребно. Мање квалитетни и слабији коњи биће на леђима једном или два пута највише. Риста:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u