ШТА СЕ ДЕШАВА? ПАНИКА И СТРАХ У ПРЕШЕВУ И НА КОСОВУ! Српски борбени авиони лете над Прешевом и око административне границе! (ВИДЕО)

ШТА СЕ ДЕШАВА? ПАНИКА И СТРАХ У ПРЕШЕВУ И НА КОСОВУ! Српски борбени авиони лете над Прешевом и око административне границе! (ВИДЕО)

28 марта 2018

На друштвеним мрежама данас су објављени снимци српских борбених авиона на небу над Прешевом.

Прелет на малој висини, како наводе поједини портали на албанском, узнемирио је локално становништво.

У Министарству одбране Србије наводе да се ради о редовној обуци и припремама за тактичку вежбу са бојевим гађањем Садејство 2018, која се одржава сутра на полигону Пасуљанске ливаде.

Да ли је то припрема за војну вежбу или Србија показује терористима шта могу да очекују, видећемо у наредним данима.

Ова велика војна вежба је, кажу у Војсци Србије, најављена преко средстава јавног информисања претходних дана управо да грађани не би били уземирени због летова авиона.

(Вести-онлине, Intermagazin)

KOMENTARI15 коментара

 1. goran says:

  Tresla se mecka, rodio se mis.

 2. Strateg says:

  Koji crni migovi lete kada su u hangarima rastureni u delove i izgledaju kao “majistorska radionica” Leteli galebovi i orlovi iz Ladjevaca. Krševi.

  • goran says:

   Znaci, ruski Migovi su cisto djubre, molim nekoga da ovo pojasni. Da ili ne. Zasto se vise nigde ne pominju, prosla Vuckova kampanja?

 3. hristina says:

  Srpska vojna avijacija se OPET dize, kao Feniks iz pepela, i OPET leti iznad srpskog Jerusalima, koji se zove Kosovo i Metohija! Kosovi i Metohija je NASE! Kosovo i Metohija je Srbija!!!

  • goran says:

   Moze da leti, ali ne sme da sleti, jer su se tako dogovorili Ameri i Rusi.

 4. M says:

  Pasuljanska livada-nisu li i Tarabići govorili o njoj,o velikoj zračnoj bitci tamo,između ruskih i zapadnih aviona?!?Il' sam ja to pobrkao?

 5. slobo says:

  Pa jel tebi ovi lice na Galebove I Jastrebove .Pogledaj ponovo snimke.

  • goran says:

   Otkuda znas da snimci nisu podmetnuti?

 6. opet ja says:

  Pa naravno da su se uznemirili kad ti krševi svaki čas mogu da im se sruše na glave. A što nisu preletali preko Kosovske Mitrovice ili Prištine?

  • goran says:

   E, pa nisu dozvolili Irinej i Nik Ducic.

 7. goran says:

  Imamo ruske Migove, ali njima komanduje Gaspar Ducic. Koja komendija.

 8. Milutin says:

  Пропаганда трулог нацистичког запада је свуда присутна тако да ова шиптарска писања немају никакав значај ни у СРБИЈИ а ни на КиМ-у. А ШТО СЕ ЛЕТЕЊА НАШИХ АВИОНА ТИЧЕ ПА СИГУРНО ДА ЋЕМО ДА ЛЕТИМА НАД СРБИЈОМ КАД МОГУ ПУТНИЧКИ АВИОНИ УЗ ДОЗВОЛУ ВУЧИЋА ДА ПРЕЛЕЋУ НАШЕ НЕБО И ДА НАС ТРУЈУ ОПАСНИМ АВИО ГОРИВОМ КОЈЕ УБИЈА ЉУДЕ О ЧЕМУ ПОСТОЈИ И ВИДЕО СНИМАК ГДЕ ЛИЧНО МЕРКЕЛОВА АМИНУЈЕ ДА СЕ ТАКВО ГОРИВО КОРИСТИ ИЗНАД СРБИЈЕ ОНДА МОГУ И НАШИ АВИОНИ ДА ЛЕТЕ И ЧУВАЈУ НАШЕ НЕБО.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u