ШТА СЕ ДЕШАВА? ПАНИКА И СТРАХ У ПРЕШЕВУ И НА КОСОВУ! Српски борбени авиони лете над Прешевом и око административне границе! (ВИДЕО)

ŠTA SE DEŠAVA? PANIKA I STRAH U PREŠEVU I NA KOSOVU! Srpski borbeni avioni lete nad Preševom i oko administrativne granice! (VIDEO)

28 marta 2018

Na društvenim mrežama danas su objavljeni snimci srpskih borbenih aviona na nebu nad Preševom.

Prelet na maloj visini, kako navode pojedini portali na albanskom, uznemirio je lokalno stanovništvo.

U Ministarstvu odbrane Srbije navode da se radi o redovnoj obuci i pripremama za taktičku vežbu sa bojevim gađanjem Sadejstvo 2018, koja se održava sutra na poligonu Pasuljanske livade.

Da li je to priprema za vojnu vežbu ili Srbija pokazuje teroristima šta mogu da očekuju, videćemo u narednim danima.

Ova velika vojna vežba je, kažu u Vojsci Srbije, najavljena preko sredstava javnog informisanja prethodnih dana upravo da građani ne bi bili uzemireni zbog letova aviona.

(Vesti-online, Intermagazin)

KOMENTARI15 komentara

 1. goran says:

  Tresla se mecka, rodio se mis.

 2. Dean says:

  👍

 3. Strateg says:

  Koji crni migovi lete kada su u hangarima rastureni u delove i izgledaju kao “majistorska radionica” Leteli galebovi i orlovi iz Ladjevaca. Krševi.

  • goran says:

   Znaci, ruski Migovi su cisto djubre, molim nekoga da ovo pojasni. Da ili ne. Zasto se vise nigde ne pominju, prosla Vuckova kampanja?

 4. hristina says:

  Srpska vojna avijacija se OPET dize, kao Feniks iz pepela, i OPET leti iznad srpskog Jerusalima, koji se zove Kosovo i Metohija! Kosovi i Metohija je NASE! Kosovo i Metohija je Srbija!!!

  • hristina says:

   I neka pocrkaju dusmani!

  • goran says:

   Moze da leti, ali ne sme da sleti, jer su se tako dogovorili Ameri i Rusi.

  • Goran says:

   Bravo Hristina

 5. M says:

  Pasuljanska livada-nisu li i Tarabići govorili o njoj,o velikoj zračnoj bitci tamo,između ruskih i zapadnih aviona?!?Il' sam ja to pobrkao?

 6. slobo says:

  Pa jel tebi ovi lice na Galebove I Jastrebove .Pogledaj ponovo snimke.

  • goran says:

   Otkuda znas da snimci nisu podmetnuti?

 7. opet ja says:

  Pa naravno da su se uznemirili kad ti krševi svaki čas mogu da im se sruše na glave. A što nisu preletali preko Kosovske Mitrovice ili Prištine?

  • goran says:

   E, pa nisu dozvolili Irinej i Nik Ducic.

 8. goran says:

  Imamo ruske Migove, ali njima komanduje Gaspar Ducic. Koja komendija.

 9. Milutin says:

  Propaganda trulog nacističkog zapada je svuda prisutna tako da ova šiptarska pisanja nemaju nikakav značaj ni u SRBIJI a ni na KiM-u. A ŠTO SE LETENJA NAŠIH AVIONA TIČE PA SIGURNO DA ĆEMO DA LETIMA NAD SRBIJOM KAD MOGU PUTNIČKI AVIONI UZ DOZVOLU VUČIĆA DA PRELEĆU NAŠE NEBO I DA NAS TRUJU OPASNIM AVIO GORIVOM KOJE UBIJA LJUDE O ČEMU POSTOJI I VIDEO SNIMAK GDE LIČNO MERKELOVA AMINUJE DA SE TAKVO GORIVO KORISTI IZNAD SRBIJE ONDA MOGU I NAŠI AVIONI DA LETE I ČUVAJU NAŠE NEBO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *