ШТА СЕ ДЕШАВА? – Папа позива на успостављање Новог светског поретка (ВИДЕО)

ШТА СЕ ДЕШАВА? – Папа позива на успостављање Новог светског поретка (ВИДЕО)

12 јула 2015

pope-francis 768Папа Фрања је кренуо да обилази свет и да страствено позива на успостављање „Новог економског и еколошког поретка где сви међусобно деле добра ове планете“.

У снимку са YоуТуба-а, објављеном на каналу Редсилверј, објашњава се оно што је по аутору овог снимка суштина која се крије иза папиног позива.

У снимку се, пре свега, истиче утицај који папа има, узимајући у обзир чињеницу да Католичка црква има преко милијарду следбеника широм света.

Иако папин позив каже да сви међусобно треба да деле добра ове планете, коментатор у снимку оцењује да је таква изјава ништа више од неслане шале, и истиче да су према Новом светском поретку богаташи ти који имају могућност да експлоатишу добра ове планета. Такође, кометатор прави осврт и на вест посвећену папиној изјави да је неопходна „револуција“ како би се климатске промене ставиле по контролу, и предлаже да се папин говор игнорше.

Позивајући се на кризу у Грчкој и Порторику, коментатор указује на глобалне планове да се сломи Америка, и то кроз слом долара, и истиче да су папини говори одржани пре колапса у Америци. Исто тако, коментатор напомиње да је глобални колапс оно што следи, и да се права финансијска криза не дешава у Грчкој, већ у Кини.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Apis says:

    Šta bi to papa Fanja podelio i globalizovao ? Da li će predložiti da se podele dobra, izbalansira standard i ekonomski nivo Amerike Afrike i Azije. Ili će sveti otac, samoproglašeni Hristov zamenik da podeli samo što je naše jer njihovo je uvek bilo njihovo i nedodirljivo. Sotona i mafijaš ne deli nego krade vara i otima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u