ШТА СЕ ДЕШАВА? – Папа позива на успостављање Новог светског поретка (ВИДЕО)

ŠTA SE DEŠAVA? – Papa poziva na uspostavljanje Novog svetskog poretka (VIDEO)

12 jula 2015

pope-francis 768Papa Franja je krenuo da obilazi svet i da strastveno poziva na uspostavljanje „Novog ekonomskog i ekološkog poretka gde svi međusobno dele dobra ove planete“.

U snimku sa YouTuba-a, objavljenom na kanalu Redsilverj, objašnjava se ono što je po autoru ovog snimka suština koja se krije iza papinog poziva.

U snimku se, pre svega, ističe uticaj koji papa ima, uzimajući u obzir činjenicu da Katolička crkva ima preko milijardu sledbenika širom sveta.

Iako papin poziv kaže da svi međusobno treba da dele dobra ove planete, komentator u snimku ocenjuje da je takva izjava ništa više od neslane šale, i ističe da su prema Novom svetskom poretku bogataši ti koji imaju mogućnost da eksploatišu dobra ove planeta. Takođe, kometator pravi osvrt i na vest posvećenu papinoj izjavi da je neophodna „revolucija“ kako bi se klimatske promene stavile po kontrolu, i predlaže da se papin govor ignorše.

Pozivajući se na krizu u Grčkoj i Portoriku, komentator ukazuje na globalne planove da se slomi Amerika, i to kroz slom dolara, i ističe da su papini govori održani pre kolapsa u Americi. Isto tako, komentator napominje da je globalni kolaps ono što sledi, i da se prava finansijska kriza ne dešava u Grčkoj, već u Kini.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Apis says:

    Šta bi to papa Fanja podelio i globalizovao ? Da li će predložiti da se podele dobra, izbalansira standard i ekonomski nivo Amerike Afrike i Azije. Ili će sveti otac, samoproglašeni Hristov zamenik da podeli samo što je naše jer njihovo je uvek bilo njihovo i nedodirljivo. Sotona i mafijaš ne deli nego krade vara i otima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *