ШТА СЕ ДЕШАВА? Русија оставља гомилу оружја у Белорусији!?

ŠTA SE DEŠAVA? Rusija ostavlja gomilu oružja u Belorusiji!?

21 jula 2017

Optužbe SAD da bi Rusija mogla da ostavi veliku količinu oružja u Belorusiji nakon što tu održi velike vojne vežbe u septembru, su „gluposti“.

To je izjavio Grigorij Karasin, zamenik šefa ruske diplomatije, izvestila je agencija Interfaks, a prenosi Rojters.

Američki general Ben Hodžis, komandant američke vojske u Evropi, rekao je u intervjuu za Rojters da će zvaničnici NATO-a pomno motriti na vojnu opremu dopremljenu u Belorusiju za vojne vežbe „Zapad 2017“, kao i da li će posle toga biti odneta.

Američki saveznici u istočnoj Evropi i Ukrajini zabrinuti su da bi te planirane vojne vežbe mogle da budu „trojanski konj“ sa ciljem da Rusija iza sebe ostavi donetu vojnu opremu u Belorusiji, rekao je Hodžis.

KOMENTARI3 komentara

  1. slobo says:

    Svasta .Pa neka ostave jel to moraju pitat ujka Sema sta da rade .A jesu se umislili pa stvarno samo da I'm se covjek smije oni dovlace gdje hoce razno razne stitove I ostalu skalameriju koja im ne treba I koja ne vrijedi nicemu .ma nosite se bre vise smradovi jedni.

  2. Za Srbiju says:

    Trebao bi ostali deo sveta da im napiše zahtev da uz njihovu dozvolu prdne.

  3. Beli Orao says:

    Baš su glupende ti amisi ,naravno da će da ostave to sve i još programirano sa ciljevima u baltičkim ,engleskoj , danskoj,Norveškoj ,Njemačkoj ,Poljskoj ,Rumuniji i Bugarskoj , usa , Francuskoj , za početak te države a dalje ćemo vidjeti!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *