ШТА СЕ ДЕШАВА са Хилари Клинтон?

ŠTA SE DEŠAVA sa Hilari Klinton?

14 aprila 2017

klinton-640x408

Hilari Klinton obećala da se nikada više neće kandidovati za izbornu fukciju, što je izazvalo slavlje širom zemlje, jer su Amerikanci poželeli realnost o post-Klinton budućnosti.

U svom prvom postizbornom intervjuu, Klintonova je aludirala na bol zbog gubitka izbora za predsednika, nagoveštavajući da je bilo perioda kada nije želela da izađe iz kreveta.

“Posledice izbora su bile tako razorne,“ rekla je Klintonova tokom samita “Njomen in the Njorld“ čiji je domaćin bila Tina Braun iz Linkoln centra u Njujorku. “Morala sam da napravim napor da ustanem iz kreveta, da odem u šetnje po šumi.“

“Kao osoba, ja sam u redu. Kao Amerikanka, prilično sam zabrinuta,“ rekla je Klintonova.

Ovo saopštenje Hilari je došlo nakon mejlova koje je objavio Judicial Njatch, koji su otkrili da Huma Abedin planira njenu sahranu – vojni događaj koji uključuje Vašington D.C. povorku. Od čega tačno boluje Hilari kLinton još uvek se čuva u dubokoj javnosti. Njene pristalice su u dubokom šoku i ne prihvataju vest o planiranju sahrane.

LA Times izveštava: Među svojim brigama, ona je navela politiku predsednika Trampa po pitanju žena i zdravstvene zaštite, rusko mešanje u izbore i pad Sirije.

Međutim, Klintonova odobrava Trampovu odluku da bombadruje aerodrome sirijske vlade.

“Ta vazdušna sila je većinom uzrokovala smrti civila, kao što smo videli tokom prethodnih godina i kao što smo ponovo videli u poslednjih nekoliko dana,“ rekla je Klintonova, misleći na napad hemijskim oružjem u sirijskoj pokrajini Idlib u kom je poginulo više od 70 civila.

“Ja zaista verujem da smo trebali – i da još uvek trebamo – da uništimo njegove aerodrome i sprečimo ga da bude u mogućnosti da ih koristi za bombardovanje nevinih ljudi i ispuštanje gasa sarina na njih.“

Klintonova još uvek ne može da shvati svoj poraz

Nakon što se nekoliko meseci držala blizu svoje kuće u Čapakvi u Njujorku, Klintonova je počela više da se pojavljuje i da govori u javnosti u poslednjih nekoliko nedelja, ali pojavljivanje u četvtak je bio njen prvi intervju.

Pritisnuta od strane kolumniste Nikolasa Kristofa iz Nenj York Times-a, Klintonova je rekla da je imala problem da objasni svoj poraz, uključujući i činjenicu da je 53% belkinja glasalo za Trampa. On je okrivila rusko mešanje u izbore, objavljivanje neprijatnih NjikiLeaks dokumenata, izjave direktora FBI-a Džejmsa Komija o istraživanju njenih mejlova neposredno pre dana izbora i mizoginiju kao faktore koji su tome doprineli. Ona je upozorila mlade žene koje razmišljaju o javnoj karijeri da moraju biti spremne za više zloupotrebe nego što će imati njihove muške kolege.

“Svaka žena koja uđe u javnu arenu treba da razvije kožu debelu kao kod nosoroga. Čoveče, mogu da se poistovetim sa tim,“ rekla je Klintonova, parafrazirajući Elenor Ruzvelt.“

(Vebtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Pero Joksimovic says:

  Kao Amerikanka je zabrinuta Kao osoba će ukoro biti zbrinuta - na Bat Hilu.

 2. kuka says:

  Pročitam naslov i pomislim: "Manjkaće!", pa mi bi nešto žao.

 3. Sasulja says:

  Zar je ova vampirusa jos ziva?

  • Goran NS says:

   Nista bez glogovog kolca.

 4. bato says:

  OVA ZLA ZENA JE BLIZE ROKFELERU NEGO NOVOJ KANDIDATURI

 5. Ojde se says:

  Ako de....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *