ШТА СЕ ДЕШАВА? ЗАШТО ВЛАСТ ЋУТИ? Клинички центар Србије добио распоред дежурстава за случај ванредног или ратног стања!?

ŠTA SE DEŠAVA? ZAŠTO VLAST ĆUTI? Klinički centar Srbije dobio raspored dežurstava za slučaj vanrednog ili ratnog stanja!?

2 septembra 2016

klinicki-centar-srbije2_720

Prema do sada zvanično nepotvrđenim informacijama od strane uprave, zaposleni u Kliničkom centru Srbije su dobili rasporede dežurstava za slučaj vanrednog ili ratnog stanja.

Ovu vest prenelo je nekoliko portala u Srbiji. Ova informacija dolazi od nekih zaposlenih, ali je nemoguće proveriti je kod organa uprave ove medicinske ustanove.

(Katehon)

KOMENTARI12 komentara

 1. Harry Neron says:

  Onaj ko je izneo tu informsciju u medije ozbilasn je mentlni jadnik. Sve slične ustanove diljem celog sveta, gde god, i na zapadu i na istoku, imaju izrađen plan rada takve javne ustanove u bilo kakavim vanrednim stanjima koji je na snazi stalno i aktivira se u slučaju bilo kakave vanredne situacije za tu i Takvu javnu ustanovu.

  • milos says:

   tu si u pravu ali cini mi se da nije bilo nikakvih vremenskih nepogoda ili necemu slicno tome ali je cinjenica da onaj balija prijeti oruzjem misli da mu je babo prepisao cijelu bosnu u privatnu svojinu

 2. Petar says:

  Ali još jači je dio naslova "Zašto vlast ćuti?". Kao, zašto ? A sami imaju upitnik na kraju izmišljenog naslova. Baš mentalni jadnici što kaže ovaj gore. Po njima bi vlast ovu izmišljotinu valjda trebala kao objaviti građanima. Ovdje samo fali "Putin je potvrdio da je klinički centar sastavio dežurstva za slučaj ratnog stanja i Putin je potvrdio da je rat jako blizu".

 3. Egoista says:

  Nemo se uzbuđavate. To je, kako rekoše Neron Zlo Ime i Pera, normalna neaktivna situacija u svakoj bolnici. Kad treba, aktivira se. Ali nije to ono pravo, nego nemo se uzbuđavate, jer vlast zna šta će biti samo malo bolje od Baba Vange i Baba Živane. Ako ih zanima šta će biti, neka pitaju narod, a radi bržeg odgovora mogu i nas komentatore. Daćemo im tri verzije, od kojih je jedna apsolutno tačna. Nema smisla da im kažemo koja verzija je tačna, jer nećemo da vređamo te plitke klizeće mozgove u velikim glavama. Sve što Vučić, Dačić i Nikolić znaju da urade, jeste da vežu konja, ali tek kad im pokažu gde. Oni ostali se dobro lezbejišu, pederišu i imaju skupe aljine.Kad im skineš aljine, ono sve jeftino tamo između. Već davno zloupotrebljeno. Pa vidiš samo ta usta, i šta da pričam dalje.

 4. tinman19 says:

  Tako je, Putin odredio raspored u Kliničkom centru, Putin odredio veličinu kutija sa sendvičima u Kliničkom centru, Putin odredio broj i jačinu sijalica u hodniku Kliničkog centra, šta ima da pitaju bilo koga ili se čude, Putin određuje sve, Putin ovo, Putin ono. Kakav glupi naslov i još gluplji tekst!!! Intermagazin, trećerazredno smeće od internet bloga. Uostalom, uobičajeno za Intermagazin, ništa novo.

 5. Popizitis parazitis says:

  Govance tilmansko, dat pitam nešto? Ideš li u goste ikad? Prima li te neko? Ako ideš, da li sereš na stolu svoga domaćina jer ga ne voliš i sve ti u njegovoj kući smrdi, ili napustiš kuću? Ajde, mrš u tri lepe mamine. Ako ti se ne sviđa, u redu. Moš i govna da jedeš.(kad neko đubre ostavi ovakav komentar iza sebe, onda nemam namere da čistim njegova govna. Najrađe bi mu nabio glavu u njih) E, tako, tilmane. Sad znaš. Da u tebi ima čoveka, ne bi ti sebi dozvolio da čitaš one novine koje ne voliš a najmanje još i da komentarišeš u njima. Ni ja ne volim podosta i to gotovo u svakim novinama. Pa ne zaržavam se na tim delovima i tačka. Mrš, džukelo.

  • Nikanor says:

   Naslov jeste glup i ovaj članak se nije trebao naći na ovom portalu. Šta ima čudno u tome što je bilo koja zdravstvena ustanova dobila raspored dežurstva u slučaju vanrednog ili ratnog stanja. Ako ga nije imao i Klinički centar Srbije to je propust lica odgovornih za poslove planiranja i bezbednosti i zdravlja na radu. Plan rada za vreme vanrednog ili ratnog stanja mora imati svaka ustanova i preduzeće. To zna svako onaj ko je obaljao važnije administrativne poslove u bilo kojoj ustanovi ili preduzeću.

 6. dejan says:

  nece srbija nikad po ovim izdajnicima ici u rat TO JE PRODAN A IZGUBLENA DRZAVA S 280 EVRASOBOVLASNICKE PLATE I ONI KOJI MOGU POBECI CE I VEC IDU. TO JE DRZAVA KOJA JE IXRUCILA 140 000 LJUDI KOSOVSKOJ BANDITSKOJ DRZAVI NITKO U SRBIJI NE MRDA PRSTOM I BRIGA IH ZA NEKIM KOSOVOM .SIGURAN SAM KAD KOSOOV UDEJ U NATO SLUZBENO SIPTARI ISL I OSTALI IZ ALBANIJE CE UZETI JUG SRBIJE PRSTOM NECE MRDNUTI TA PRODANA VOJSKA KOJA JE RAVNA NICEMU DA JE IZVRSILA BIH DRZAVNI UDAR PROTIV OVIH BANDITA KOJ I SVE PRODAJU SRBIJA ONDA NECE REAGIRATI JER NECE MOCI GRANATIRATICALNICU NATO A A SIPTARI CE ODATLE MINOBACACIMA ITPOVIMA KOJE VEC IMAJU TUCI JUG SRBIJE OVO CE POLAKO SIPTARI SPREMATI KAD UDJU U NATO VEC LOBIRAJU PO AMERICI TURCI SU IM VEC SPREMILI TOPNISTVO NARAVNO0 KAD IZBIJE SUKOB SIPTARI CE SE RECI BRSNE SE NA JUGU SRBIJE I OVK PMB CE SE AKTIVIRATI I S LEDAJ SRPSKU VOJSKU STUCI VUCICINECE REAGIRATI

 7. Igor says:

  Sa lica mesta ovde sam zbog operacije, upravo sam procitao ovi i raspitao se. Jos pre mesec dana su dobili da potpisu da ce se javiti ukoliko izbije do vanrednog stanja ili rata, ali kada sam pitao zasto to, rekli su mi kao sto pise tu, vlast cuti. Tako da ovi komentari da to nije istina je laz!

 8. tinman19 says:

  Parazitis, možeš ti meni popušit jedino, a ne nabit nešto na glavu. A ovo što sam napisao nije izmišljotina, sve je dokazano i jasno. Izvor: Intermagazin, poznat po glupostima i nebulozama. Putin kupio nove čarape, Engleska se trese. Putin prelazi cestu, Rodezija u šoku. Vanredno stanje u bolnici, Putin odredio da bude. E moj Parazitis, jebeš takvog srbina koji ovisi o tome što Putin napravi, a nije u stanju brinuti sam o sebi.

 9. Aleksandar says:

  Klinički centar Srbije ne bi dobio takve instrukcije a da to nisu dobile i druge zdravstvene ustanove. Zasad to nije tačno.

 10. Ivan Ilic says:

  U Vojnoj doktrini kazese"SPREMNOST JE 80%POBEDA" Neradise samo o ustanovama!Radise dali T imas dzak brasna u rezervi kantu masti secera soli I osnovne prehrane da prezivis Ti I familija 1-2 meseca!1999g Tada sve ustanove radilesu jersu drzavne bile danas private radnje!Krene rato privatnik zakljuca spusti na izloge roletne I ode u selo I brda u svoj PODRUM napakovani da prezivi!Gdesi Ti u toj prici?Ti staces u red za flasicu vode I konzervu pasulja I dvopek!Budi jednom u zivotu pametan!1941g na Vracaru u Beogradu se kuce prodavale za 2-3 dzaka Brasna!Sto znaci radnje zatvorene REKETA I mafija sa svercom krene!Gdesi Ti tu?Ondase KAJES sto nisi bijo pametan nemoj cekati kada Svi krenu I Ti da krenes kasnoje onda!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *