ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ОВЕ ОДЛУКЕ? Директорка ЦИА поднела оставку после 36 година рада! (ФОТО)

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ОВЕ ОДЛУКЕ? Директорка ЦИА поднела оставку после 36 година рада! (ФОТО)

20 јануара 2021

ДАН пред инаугурацију новоизабраног председника САД Џоа Бајдена, директорка ЦИА Ђина Хаспел, коју је поставио одлазећи председник Доналд Трамп, поднела је оставку и напустила обавештајну агенцију после 36 година рада у њој.

У саопштењу објављеном на Твитеру ЦИА, Хаспелова је навела да је „веома поносна на заједнички рад, преноси портал Форбс.– Највећа част у моме животу била је то што сам била на челу ове организације – објавила је Хаспелова на Твитеру ЦИА.

Ђина Хаспел је постављена за директорку ЦИА 2018. године, као прва жена на тој позицији и заменила је Мајка Помпеа, који је преузео положај америчког државног секретара.

KOMENTARI3 коментара

  1. test01 says:

    To se na zapadu tako radi sa osobama na polozaju, ne otpustaju ih nego oni sami "daju ostavku" ! Pozovu se u jednu prostoriju (gde su oni zvali druge ljude pre toga) i lepo im se kaze sta da urade ili sta ce da se desi. Ko je pametan podnese ostavku... a ona je bila Trampov covek

  2. milorad 5 says:

    previše je exponirana a nije nikakav expert bez koga se nemože, postaviće neku drugu protuvu iz senke da glumi šefa ali pravi zločinci iz te organizacije nikada neće biti na svetlu javnosti, dokle je u americi vojna hunta na vlasti,ili, možda je preciznije reći OBAVEŠTAJNA HUNTA.Čista diktaura je na delu kako u obaveštajnim organizacijama tako i u politici, to se zove korporativna diktatura a amerika je postala korporativna država bez prave vlasti i poretka.SVE je nedorečeno, fluidno i vrlo podložno "TUMAČENJIMA" od ustava do finansija:) pa tako je i CIA potpuno u trendu sa "tumačenjima" njene uloge koja je potpuno neprecizirana u suštini , mogu sve što nije zabranjeno a njima ništa u stvari i nije izričito zabranjeno.To stavlja tu organizaciju IZNAD SVEGA ŠTO POSTOJI U USA i samim tim predstavlja jedan od centara maglovite i polu sakrivene DIKTATURE.Haspel je NEBITAN šraf u toj priči jedna od mnogih bezimenih kojoj je dato ime i lice iz specifičnih razloga i to je sve.Sa njom ili bez nje ta organizacija će ISTO kao i do sada raditi jer tamo NIKO ne sme i ne može da ostavi LIČNI pečat ili da ima LIČNE atribute vlasti i delovanja, to je bezlična organizacija za bezlična kriminalna delovanja, sistem bezlične i bezimene prisile i subverzije po potrebi.

  3. Риста says:

    Па...пасте о вако. МИ, а јооој, поражени родољуби поражене и поробљене државе би тражили стварање ЦИЈЕ кад не би постојала. Овако, где год се окренеш и шта год ти смета само дрекнеш - ЦИЈА! И...увек си у праву. И увек си родољуб. Ето, од Лазанског па преко менеми па до још неколико преосталих родољуба у Србији. ЦИЈА утеха. Успех ЦИЈЕ се базира на рецимо, незнам тачно, али на 10% ситног планског веза који се никада не завршава. Све остало је импровизација спрам дотичних интереса(како којих дотичних? Па оних). А 50 % од свега што ЦИЈА уради, ни ЦИЈА не зна шта је урађено. Јесте, јесте. То ти зврчка најглавнија. Али увек уради. Гадан деда израсто од те ЦИЈЕ! А кад се родила, била мирна и полумртва све док је бабица није ударила по туру. Е, а од тог момента, многи су проклели бабицу што је ударила. Бабица се иначе зове Америка. А ова девојка и оставка? Шта ја знам. Мени то уопште не личи на њихало страве. Ако је она радила у ЦИЈУ 36 година, неће је никад напустити. Ни ако се пензионише. Они су заклети до смрти и нема назад.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u