ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У РУСИЈИ? Путин предузео драстичне мере

ŠTA SE TO DEŠAVA U RUSIJI? Putin preduzeo drastične mere

4 novembra 2019

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je dekret o otpuštanju iz službe više od 10 generala iz Ruskog istražnog komiteta, kao i iz Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva za vanredne situacije.

Kako je prenela agencija TAS, u dekretu se navodi da je među otpuštenim generalima policijski general-major Aleksander Meljnikov, zvaničnik Ministarstva unutrašnjih poslova, koji se nalazi u predistražnom pritvoru zbog optužbi za korupciju.

Predsednik je dekretom otpustio šest generala iz Ministarstva za vanredne situacije, četiri iz Ministarstva unutrašnjih poslova i jednog generala iz Istražnog komiteta, dodaje ruska agencija, bez preciziranja šta je razlog njihovog „razrešenja“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Garo says:

  Svaka cast, sklanja lopove.

 2. Gradjanin Srbin says:

  Ne moze Putin njih dovoljno sklanjati koliko su oni svi korumpirani i spremni na izdaju, a skoro svi su aljkavi i koce svaki progres svojih sluzbi. To je profil likova kao oni gde se Lukasenko derao kad je video izgladnele kostur krave u ranama i balezi. Nesto opasno ne stima u slavenskom mentalitetu gde ti ljudi na rukovodecim pozicijama sve dovode do takvog stanja. Bukvalno im fali jedan bitan nivo svesti. Cimm Putin ode, oni ce ponovo Rusiju spustiti na dno, a vrlo moguce i da ce konacno nestati. Katastrofa.

  • M says:

   Među ljude vođene vlastitim egom,uvesti viši red,tuđeg ega,ili pak Boga,nije lako!Treba sila ili pamet!Što više pameti,to manje treba sile!Drevni establišment,krvno umrežen,pametan,ili netko pametan iznad njega,preselio se s Blistoka i podpuno ovladao nekim zapadnim zemljama gdje mu je baza!Zato su te države iznad svih drugih država,i drugi ih ne mogu stići,nego samo blijedo kopirati i teškom mukom trčati za njima!A svoje pipke pružili su i dalje iz svoje ugodne baze da exploatiraju i druge,onoliko koliko im to ovog trena treba da nahrane svoju ugodu,a trebat će sve više!Donijet će red,tehnologiju,itd.,ali uzet će Slobodu,dušu itd.!Pametni su,iako imaju veliku silu iza sebe,vladat će i bez nje!Radni dan traje 10 sati.A milioni po cijele dane hipnotizirano bulje u mobitele,ništa ih drugo ne zanima,ništa im drugo ne treba,ništa drugo ne traže,ne treba policija da ih nadzire!A i kad dignu glavu s mobitela,biraju Coca-Cola Party,namještaj Ikeu,trku,materijalizam,a Boga se nitko ne sjeti!Ego pleše svoj ples s ljudima!Dok nevolja,bolest,Smrt ne zakuca na vrata!Ego umire,mora umrijeti,i nitko i ništa to ne može spriječiti!Ni masoni najvišeg ranga!I tu počinje jedna druga priča,treba početi!Ako čovjek hoće preživjeti,živjeti!Zato je potreban Putin i Crkva i neki drugi i drugačiji putevi!Da održi nadu,da izravna Put...za onoga koji dolazi!

 3. Dusan says:

  Rusija je pokradena?od samih sebe i ostala bez uticaja na zapad?Samim tim sto je najpre gorbacov pa posle Jelcin Dozvolio da istocnu Nemacku preda pod uticaj Amerike kao i sa varsavkog pakta.A znajuci koloko su podneli zrtava u oslobodjenje evrope od fasizma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *