„ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У СРБИЈИ И НА БАЛКАНУ?“ (ВИДЕО)

„ŠTA SE TO DEŠAVA U SRBIJI I NA BALKANU?“ (VIDEO)

18 januara 2020

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, bio je prof dr Slobodan Reljić.

Gost i autor emisije, komentarisali su stanje u Srbiji, političku scenu, međunarodnu politiku i stanje na Bliskom istoku.

POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI4 komentara

 1. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Pa mi smo vrata na Balkanu, to uvek i pričamo, a neko treba dobro da iz zatvori jer će sav haos da ode gore prema zapadu na koji i mi hoćemo a bome i odlazimo, ponećemo čak i tu jednu šljivu da možemo i tamo da se skupimo pod nju, mada mi više volimo da nas asimiluju ostali narodi, da se pravimo malo i mi nemci i austrijanci, italjani i mađari.

 2. Slobodanka says:

  Mediji i skoro ceo informativni program služe za dezinformisanje, zaglupljivanje i kvarenje naroda. Ne mogu da zaboravim u januaru kad je Putin i to sa velikom delegacijom saradnika i privrednika kad je dolazio u Srbiju na prvoj strani naših medija bila je mala slika V.V. Putina i baš velika slika razgoličene Krleuše. Poruka je bila jedinstvena da važnija je Krleušina čip-ka, nego tolika i takva delagacija iz nemale zemlje. Ne sećam se da su u medijima takav svinjarluk priredili kad je Makron dolazio u Beograd. Imamo mi još uvek pravu i zdravu elitu, ali njeni pripadnici su medijski prilično sakriveni od javnosti. Samo uporni istraživači mogu da ih pronadju, ali za to treba imati vremena. I sad čekam april da vidim koliko izgubljenih duša će potrčati da glasa za lažnog rusofila, sa priglupim opravdanjem da boljeg nemamo. Zemlja nam je okupirana od 05 oktobra 2000 godine, u okupiranoj zemlji nema poštenih izbora. Čemu onda izlazak na izbore služi? Da damo što veću snagu okupatoru da nas još bolje jaše. Ali bojim se da muve će potrčiti na goFno.

  • Sloba says:

   U centar.

 3. Gagi says:

  Trebalo bi svima da bude jasno, Srpski narod se raznim metodama laze i vara od 45-e god. do dana danasnjeg. Bile su price nekih politicara da ce svi ovi koji su nas raskucili i unakazili zavrsiti na robiji. Oni zavrsise kao savetnici i ugledni poslovni ljudi. Skoro svi koji se javno deklarisu protiv Srbije zive lagodno i u blagostanju. U Srbiji se danas stimulise sve sto je kontra i suprotno, kao da nema zdrave pameti. Ima, ima pameti u Srbiji, ta pamet je marginalizovana i sklonjena da "nesmeta" dok se odvija proces pljackanja i razvaljivanja Srbije. Mediji su najgori, tu su usle neke ogromne pare da bi se ovaj osakaceni narod jos dodatno sludeo. Transferi spikera i novinara su "teski" kao fudbalski, danasnje novinarstvo je na nivou izmisljanja i tracarenja seoskih zaludnih baba, ima doduse par izuzetaka. Nema nedoumice, zaba se kuva polako i planski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *