ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У СРБИЈИ? Нова анкета о ЕУ шокирала Брисел!

ŠTA SE TO DEŠAVA U SRBIJI? Nova anketa o EU šokirala Brisel!

6 decembra 2017

Na pitanje agencije „Faktor plus“ da li bi Srbija trebalo da bude član Evropske Unije, 38 odsto ispitanika izjasnilo se da je za Srbiju u EU, dok je 35 odsto protiv

Prema rečima direktora te agencije za ispitivanje javnog mnjenja, Vladimira Pejića, poverenje u EU opada, a to pokazuje i minimalna razlika između odgovora „da“ i „ne“ za Srbiju u EU, dodajući da je razlika sve manja i da je pitanje kada će „ne“ biti veće od „da“.

– Kurs ove vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem je put ka EU, što pojačava odgovor građana za da – rekao je Pejić.

Kako je istakao, kada bi njegova stranka postala antievropska, to bi uticalo na građane da promene mišljenje iz evropskog u antievropsko.

– Put Srbije u EU je spor i nesiguran, a to pokazuje i ovo istraživanje – ukazao je Pejić.

KOMENTARI12 komentara

 1. padre says:

  A gde se odražava taj "šok EU", boli njih za to, šta misle u Srbiji, ako neće milom, onda će silom je njihov moto!

 2. Rastko says:

  Znaju li ovih 38% uopšte zašto je Evropa bila to što je, ili tek onako tupo prosto slede trendove dobre fensi propagande jer nemaju vlastitih ideja?

  • Mali vuk says:

   Ovaj je napisao laŽ, 80% je NE ...

 3. rajko says:

  stvarno ne umemo da cenimo ovu ponudu a toliko smo poklona od evrope dobili: inflaciju i rasturanje zemlje, bedu, bombe koje su nam decu ubijal i zemlju unistavale, otimanje kosova, kapitaliste gladne para koji su preko nasih izdajnika narod iz fabrika isterali... i jos nas ubedjuju kako je put ka eu nas ideal. znamo kolika smo zemlja i kakvo bogastvo posedujemo, potreban nam je vodja koji ce resavati nase probleme a ne evroopske zelje.

  • Sladja says:

   Bravo Rajko !

 4. R.Srpska says:

  KAO I SVE ANKETE NJIHOVIH AGENCIJA ZA DEZINFORMIRANJA, OVO JE LAŽ. SRBIJA ZNA DA SU DRŽAVE EU ISTO TAKO I DRŽAVE NATO, ONI SU NAS BOMBARDOVALI I NAŠI SU NEPRIJATELJI. ZA EU JE NAJVIŠE 10%, TO SU MANJINCI KATOLICI I MUSLIMANI I NEŠTO MALO JUGOSLOVENA. 90% JE ZA SRBIJU U RUSKOJ EAU I ODKB-U.

 5. Stevan says:

  Rajko zaboravio si uranijum...

 6. Ognjen says:

  Prema istraživanju agencije soroš plus.

 7. goran says:

  Lazu, 90% Srba su protiv Unije.

 8. Beli Orao says:

  I ja sam mišljenja da je ova anketa napravljena u zapadnoj kuhinji , siguran sam da 60 % je protiv bilo kakvog ulaska u EU i NATO !!! To jest ovo su lažni propagandni izvještaji!!!

 9. Trifun says:

  To je jos uvijek stravican broj retardiranih degenerika u Srbiji = 38% za gubitak suvernosti i padanje na kolena nacistickom EU Rajhu koji zasluzuje da bude zbrisan za mape svijeta za ono sto su nam uradili ti monstrumi!! To se mora spustiti na ne vise od 12% degenerika. Nema nazad.

 10. ARTILJERAC says:

  Koliko poznajem ljude sa kojima se družim , iz razgovora sa njima 95% nije za ovakvu nacievropu. Ova nacievropa gleda da ostvari hitlerov san o 4 rajhu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *