ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У СРБИЈИ? Руски, НАТО и хрватски шпијуни! Додик, Трамп, притисци на Србију…

ŠTA SE TO DEŠAVA U SRBIJI? Ruski, NATO i hrvatski špijuni! Dodik, Tramp, pritisci na Srbiju…

1 decembra 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je analitičar Aleksandar Pavić.

Objašnjene su mnoge stvari oko špijuna u Srbiji, Dodiku, Trampu, pritiscima…

POGLEDAJTE EMISIJU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI4 komentara

 1. Jura iz Samobora says:

  Fakat vi ste jedini koji napadate druge narode na Balkanu, stalno brijete na veliku Srbiju i na ratove sa nama Hrvatima

  • Enzo Molinari says:

   Jura, fakat prvo ugasi HRT, pa ukljuci zdrav razum I logiku. Pa ti nama reci samo u proslom vijeku ko je koga I koliko napadao? Pocni sa 1914, jeste li vi upali u Srbiju ili obrnuto, 1941 ko je koga napadao? Ajde da ti dam da si u pravu za 1991, iako se ne slazem, ali I tako gledajuci matematika nije na vasoj strani tako da tvoj zakljucak kako mi "stalno brijemo" ne vuce korijen u cinjenicama vec u mrznji koja jedino skodi tebi. Zelim ti svako dobro. Ljudi se dijele jedino na lose I dobre nikako drugacije.

  • Istina says:

   Jura istorija će pokazati ko je koga ubijao i klao, koliko je Srba ubijeno da bi stvorili lažne banana-države koje je srbska vojska spasila i oslobodila. Setimo se samo doček nemačke vojske u Zagrebu ili napad u Borovom selu ili ubijanje Zec familije, itd... Recite da ste Ustaše, šta se stidite, znamo kako vam je Vatikan prao mozak i širio mržnju prema svemu što nije katoličko. Vaš problem je što brzo zaboravljate istoriju a naš problem je što brzo opraštamo. Bolje da opraštamo nego da zaboravljamo. Decu vam nećemo oprostiti, a vi ste ti koji ste okrenili obraz vašim oslobodiocima tj. Srbiji. Zato ćete 2022 shvatiti koliko ste pogrešili kada se bude 70% hrvata razselilo iz lijepe vaše. Budučnost je na strani pobednika a pobednik je na balkanu Srbija sa oslobodiocem majkom Rusijom spasila sve balkanske narode od Hitlera, Ustaša, Hanđar i Skenderbeg divizije. Gubite u moralnom i duhovnom smislu jer vam toga pored €ura najviše ponedostaje...

 2. Simeon says:

  Nikad nikog Srbija nije napadala,nego branila svoje i sprečila genocid koji bi se ponovio. Tužno je što mnogi ne shvataju da se sve tačno desilo kako je zapad hteo,lažno podržali jedinstvenu Jugoskaviju,pe preko noći promenili priču.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *