ШТА СЕ ТО ДОГАЂА? Српска власт је последњих 18 месеци… (ВИДЕО)

ŠTA SE TO DOGAĐA? Srpska vlast je poslednjih 18 meseci… (VIDEO)

2 maja 2018

Jugoslav Petrušić – Dominik bio je gost emisije „Intervju nedelje“ u produkciji „Srpska priča“ gde je govorio o sudskom pustupku koji je vođen protiv njega, a u kom je oslobođen, situaciji na zapadnom balkanu, planovima zapada i velikih korporacija za ovaj prostor i drugim aktuelnim temama.

Petrušić je upozorio da islamske zemlje, pre svega arapske, vide Balkan kao svoju rezervnu teritoriju nakon nestanka razervi nafte i zbog toga ulažu ogromna sredstva u Bugarsku, Srbiju, Bih i druge balkanske zemlje. Međutim, Petrušić smatra da Zapad neće dozvoliti tako snažan prodor islama i da će Srbija dobiti sredstva da se oduprnj arapskim težanjama.

On tvrdi i da Izrael vidi zapadni Balkan kao rezervnu teritoriju u slučaju totalnog rata sa Arapima.On je rekao da velike korporacije ubrzano rade na projektu zapadnog Balkana. On tvrdi da se u Srbiji stvari odvijaju brzo i da je dokaz tome da je za poslednjih 18 meseci naša vlada je imala preko 400 sastanaka sa najvišim državnicima sveta, sa predstavnicima najvećih korporacija i kompanija.

On je rekao da će zapad uložiti ogromne količine novca u Srbiju, ali da će Srbija platiti veliku cenu, a na prvom mestu to će biti okretanje leđa Rusiji.

Petrušić je objasnio da Zapad pokušava da uvuče Rusiju u konflikt na Kosovu i Metohiji iako Rusija nema direktne veze sa njim. Petrušić je objasnio da Zapad nije uspeo da porazi Rusiju u Ukrajini i Siriji, i da sada žele da Kosovo bude novi poligon sukoba.

Petrušić u emisiji govori o zločinima koji su podmetnuti Srbima tokom ratova u Jugoslaviji, a posebno o Srebrenici, Markalama i Tuzanskoj kapiji.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. Ready GO! says:

  Ovaj Petrušić je takav baron minhauzen da nema dalje. Stručnjak za limunadu.

  • Velika Metla says:

   Redi go,pusti to kakav je on,nećeš valjda da ga kući vodiš,nego daj napiši nešto da i mi pročitamo,pa da vidimo šta ćemo s time šta si napisao!

 2. Trifun says:

  Bwhaaaa...Samo sto nisu stigle OGROMNE PARE! To je isto kao da bi sada ili bilo kada podizali Rusiju svojim parama! Ustvari to ne bi ni bile njihove pare, jer oni zive na veresiju, za razliku od Rusije i Kine koji su pravi domacini. Oni su samo zainterosavani za bioloski nestanak nas i Rusa, kada su Rusi razorili Nemacku odmah nedugo je usledilo dizanje njihove ekonomije! Tako to oni rade kada su u pitanju drzave i narod koji oni smatraju da ce da zaustavlja i blokira razvoj i uticaj Rusije!! Nema veze ko je u pitanju, Nemacki ili ukrajinski nacisti, Titovi antisrpksi komunisti, dzihadisti ili sav davo!! Ako im te grupe mogu posluziti za umanjivanje uticaja Rusije bice odmah podrzani! Mi u tu grupu NE SPADAMO. Bwhaaaaa...i ja se ponosim tim. To mi daje izuzetno zadovoljstvo. Nema nazad.

 3. Zoran says:

  A sto bi Srbiji toliko pomnogli kad Bugarsku nisu, ni Rumuniju, nikog u okruzenju nisu pomogli jer s eodrekli Rusije? Tako Zapad ne radi. On ne daje nekom standard iz politickih razloga. Kome je on dao standard? Nikom. UAE? Njiam su uzeli naftu a posle im uzimaju pare za svoje proizvode koje ovi MORAJU d akupe jer ne znaju nista sami da naprave. Oni ni svojoj deci ne pomazu, vec ih uce da da sami zarade. I to je najvise sto cete od njih dobit, ali po duslovom da ste dete keog americkjog bogatasa, ostalima nema ni to.

  • Velika Metla says:

   Zoran,kad Arapi ne bi imali svoje dosovce i agregatno stanje izvedeno iz dosovaca zvano "SNS",ne bi zapad nikada mogao opljačkati naftu tim istim Arapaima! Ali šta da se radi,Čedomira Jovanovića,Borisa Francetića,Dinkića i ostalog šljama je svet pun!

 4. Beli Orao says:

  Nama je najbolje da prodamo to sve Arapima za skupe i preskupe pare ,pošto smo itako prokleti na novac ! Za uzvrat preseliti se na Krim i Serbjansk ,crnomorsku obalu i jednom za svagda riješiti našu zamena u vjetrometinu Balkan. Ako to ne učinimo bićemo od Šiptara i Arapa poturčeni i nestaaćemo kao narod!!! Pošto je Rusija slabo naseljena to nam je i prilika da se naselio i opstanemo !!! Prepustimo nek se Arapi i katolici glođu i uništavaju međusobno kad budu imali direktne granične dodire na Balkanu!!! U suprotnom bićemo sića za potiskivanje vječnodo totalnog nestanka !!! Bilo je seoba i prije učinimo taj korak za opstanak kao narod!!!

 5. Velika Metla says:

  Batalite se te floskule "zapadni" Balkan,jer takva terotorijalna celina NE POSTOJI! Kad mi kažete šta je to "južni" Balkan onda možemo o "zapadnom" Balkanu govoriti! To što zapad svojata Balkan je druga stvar!

 6. evangelist says:

  Islam nas je osvajao, zapad uništavao, istok nikada dovoljno odbranio, i svi pamte da imaju nekog posla kod nas, a mi jadni nikad sami sebe nismo videli. Mi bi se rado raspršili po svim tim zemljama jer u našoj vlada samo aparat za punjenje državnog budžeta od zajmova i poreza, narod je izdan i predan samom sebi, postaje kriminalan, bludan, star i bolestan, nestaje, topi se. U svakom sledećem glasanju za pretsednika i stranku mora da vaskrsava sve više umrlih mučenika da bi dali svoj glas od 51 %. Naravno spasenje postoji, ono je u Gospodu našem i Spasitelju koji je dao svoju krv, svoj život za naše živote i tako nas otkupio za carstvo svoje večno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *