ШТА СЕ ТО СПРЕМА НА КОСОВУ? Британци упозорили да се…

ŠTA SE TO SPREMA NA KOSOVU? Britanci upozorili da se…

30 marta 2019

Britansko Ministarstvo spoljnih poslova objavilo je savet svojim državljanima da ne putuju u Zvečan, Zubin Potok, Leposavić i severni deo Kosovske Mitrovice.Na zvaničnom vladinom sajtu, državljanima Velike Britanije se savetuje da izbegavaju ova mesta osim u neophodnim slučajevima, jer je bilo nasilnih sukoba na severu Kosova, kao i incidenata koji su uključivali eksplozije ručnih bombi i vozila u Severnoj Mitrovici.

„Protesti imaju potencijal da postanu nasilni, zato treba da pazite ukoliko ugledate da se velike mase okupljaju tokom pojačanih političkih napetosti u tom gradu. Pratite lokalne medije, konsultujte recepciju hotela za savet i redovno proveravajte informacije na ovom sajtu zbog novih podataka“, navodi se u poruci koja je na sajt postavljen 25. marta.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. padre says:

    A ako se slučajno nađete tamo, potražite prvog našeg specialca, da vas izvede!

  2. Leutar (Eleftheria i thanatos) says:

    Fingiran sukob se planira, eto šta se sprema.

  3. milorad2 says:

    britanske obavetajne strukture su VAN KONTROLE a ovo "upozorenje" je samo talambasanje u prazno, eto čisto sitnica koja je njihov zaštitni znak i pokazuje uglavnom njihovu "papirološku" inerciju delovanja.Na kosovu se NIŠTA ne sprema, možda bi oni voleli ali nema dovojno resursa za ozbiljniju pripremu, a,ako nema pripreme oni su PUKLI, i zato će tamo biti tišina sve do juna 2020:)Znači ako neki zalutali britanski turista čita ovo , može slobododno da dodje na kosovo ništa mu se neće desiti, sem što će šiptarski mafijaši da ga možda opljačakju,siluju i iz zabave ubiju, ali to spada u okvir paket aranžmanaa tamo:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *