ШТА СЕ ТО СПРЕМА У БиХ И НА БАЛКАНУ: Сарајево тајно посетио…

ŠTA SE TO SPREMA U BiH I NA BALKANU: Sarajevo tajno posetio…

27 aprila 2019

Zamenik direktora CIA Von Bišop sastao se u Sarajevu s direktorom Obaveštajno sigurnosne agencije (OSA) BiH Osmanom Mehmedagićem.Bišop je u Sarajevo doputovao juče, a to je jedna od najznačajnijih poseta Bosni i Hercegovini nekog visokog zvaničnika SAD, prenosi televizija N1 BiH.

Krajem aprila 2016. godine u BiH je boravio je tadašnji direktor CIA Džon Brenan.

KOMENTARI10 komentara

 1. Željko says:

  Kratko i jasno, "veliki brat" će istjerati Ruse, Turke i Kineze iz BiH!!

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Aha, kao i u Ukrajini, na Krimu, u Siriji, u Abhaziji i Osetiji, Čečeniji i tako to sve od 2008. naovamo :-))) Nego KROmanjonac, kako ide kopanje po kontejnerima u NATO/EU Kroejšiji? Jel se planira emigracija? Nemoj da doživiš preplivavanje Drave, bolje je da se natenane spakuješ nego gologuzno kao '92.iz Republike Srpske pa preko ledene Save, opasno je tako putovati :-)))

  • Velika Metla says:

   Kao i u Siriji,Venecueli,Gruziji............, i svuda gde su dobili po leđima! Uskoro ćeš ti biti najžešći Kinez,čisto koliko da ne izneveriš tvoju vatikanoidno-prevrtljivo-slugeranjsku "svIjetlu tisućljetnu" tradiciju!

  • Milan says:

   Držiš rekord i po netoleranciji i po gluposti. U BIH ima 1,7-1,8 miliona Bošnjaka. "Veliki brat" i ti sa njim zajedno kako ćete ovo ostvariti: "istjerati Turke iz BIH"? Don Kihot u njegovoj borbi protiv vetrenjača je daleko inteligentniji.

  • test01 says:

   Evo ga opet zalutali hrvat na pogresnom portalu. Znamo mi da bi vi rado isterali i sve Srbe ali ne moze... Sto je babi milo to joj se i snilo!

  • Velika Metla says:

   Uskoro ćeš ti vatikanoidu i pored toga što si skinuo gaće pred okupatorima,da tražiš vizu za Sloveniju! Hahahahahahahah.........,kako radili,tako i dobili! Džaba si se ulizivao i dodvoravao eu-rajhovcima! Hahahahahaha....! Vizu,nego šta! I još ćeš ti njima da platiš da te puste! Nama Srbima ne treba eu-rajh!

 2. Velika Metla says:

  Sva nacističko-američka ujdurma s njihovim služinčadima balijama,rvatima,ŠLIHtarima,čokalijama,montenesojima je da bi se pokušao zaustaviti kineski i ruski "Jedan pojas-jedan put"! Uzaludno im je sve! Još će i da dobiju po labrnji samo tako!

 3. Kulak says:

  Ameri su na Balkanu prisutni politički i vojno,a ekonomski ih nema.Nema na Balkanu ni američkih banaka, ni američkih investicija,ni američke robe u trgovinama.Balkan ni na koji način nije ovisan o američkim energentima.Oni su jednostavno predaleko od nas.A bez jake ekonomske baze ništa nije na dugi rok.Ova američka politička dominacija na Balkanu bez ekonomske podloge neće dugo.

  • Velika Metla says:

   Toliko su se napljačkali olova i uglja s Kosova i Metohije da sada mogu slobodno i da odu! A o milijardama dolara od narkotika da i ne govorim!

 4. Dulle says:

  Osman M. Osmica,ratni zlocinac i Alijin ratni sef obavestajne sluzbe. Sastali se stari znanci iz rata,CIA i jeste upravljala svim zlima koja su nas snasla. Izgleda da opet nesto "kuvaju".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *