ШТА СМО ДОЧЕКАЛИ! ПРЕДСЕДНИК БУЈАНОВЦА ОТЦЕПЉУЈЕ ЈУГ СРБИЈЕ: Погледајте шта је рекао Камбери и шта то Шиптари спремају

ŠTA SMO DOČEKALI! PREDSEDNIK BUJANOVCA OTCEPLJUJE JUG SRBIJE: Pogledajte šta je rekao Kamberi i šta to Šiptari spremaju

20 maja 2019

„Najbolje rešenje za Preševsku dolinu je pripajanje Kosovu, ali mi smo i dalje neko sa strane, ko ne može da se meša u stav Kosovara, jer ne možemo da utičemo na Kosovo“, izjavio je predsednik Opštine Bujanovac Šaip Kamberi, posle jednonedeljne posete Vašingtonu.

U delegaciji političkih predstavnika Albanaca sa juga Srbije u poseti SAD bio je i Ragmi Mustafa, predsednik Demokratske partije Albanaca, koji je takođe poručio da bi „Albanci u Preševu, Bujanovcu i Medveđi nesumnjivo sa radošću prihvatili integraciju u okvire države Kosovo“.Albanci sa juga Srbije, inače, i ove godine će manifestacijom „Dani kapetana Lešija“, obeležiti dan kada je ubijen terorista Ridvan Ćazimi, zvani “Kapetan Leši”, član OVK koji je uz Šefketa Muslijua, Muhameda Džemajlija i Mustafu Šacirija komandovao je OVPMB-om od 1999-2001. godine. Učestvovao je u mnogim terorističkim napadima na srpsku vojsku i policiju.

Tradicionalno, politički predstavnici Albanaca posetiće porodicu ubijenog teroriste, a za 24. maj planira se marš od fudbalskog stadiona u Trnovcu do mesta gde je ubijen Ćazimi.

(Večernje novosti)

KOMENTARI5 komentara

 1. Misaoni says:

  Trazi vepra

  • pomirenje says:

   svak prilazi svojoj braci , samo srbi beze od svoje brace i srbije srbi su lud narod

   • Velika Metla says:

    pomirenje,lud 100% ! Ovo nijedan narod koji je iole normalan ne bi trpeo. Sem kukavice.

 2. Gardista says:

  Ili glogov kolac?

 3. Rafmanjinov says:

  Kad Ustavni Sud Srbije cuti,i kad se niko ne oglasava na ovakve stvari,a slusamo ih svaki dan,onda je to dokaz,da Srbija treba da se zapita,koga mi (NAROD),imamo na vlasti i koji su ti koje mi placamo da stite Ustav i Drzavu,za koga oni radi?Za Srbiju svakako NE,bez rusenja sistema,nema opstanka drzave,jer ovo je prevrsilo svaku meru,ovi okupatori se moraju proterati iz Srbije,zar nema u Srbiji 100 iskrenih patriota koji bi mogi da se saberu i oforme vladu Nacionalnog Spasa koja bi ceo Srpski narod podigla protiv ovih okupatora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *