ШТА СУ ТО РУСИ НАПРАВИЛИ? Објављен спот новог борбеног авиона, један детаљ свима привукао пажњу (ВИДЕО)

ŠTA SU TO RUSI NAPRAVILI? Objavljen spot novog borbenog aviona, jedan detalj svima privukao pažnju (VIDEO)

14 jula 2021

Prvog dana vojnog sajma MAKS-2021 ruska korporacija „Rosteh“ će predstaviti „fundamentalno novi“ vojni avion, piše RIA Novosti.„Ujedinjena avionska korporacija“ (deo „Rosteha“) namerava da javnosti predstavi novu letelicu 20. jula, na Međunarodnom vazduhoplovnog i kosmičkog sajmu u Žukovskom kod Moskve.

– Uvereni smo da će novi proizvod izazvati interesovanje ne samo u našoj zemlji, već i u celom svetu, uključujući i naše konkurente u inostranstvu – rekao je predstavnik „Rosteha“.

Izrađena je i posebna veb stranica za prezentaciju novog ruskog aviona, a takođe je objavljena i reklama koju možete pogledati ispod.

Na reklami se vide ljudi iz UAE, Indije, Vijetnama i Argentine, koji dobijaju poruku u kojoj piše „Dolazi“, i hitaju da vide novi avion.

Ipak je mnogo zanimljivija činjenica da se u jednom trenutku vidi senka nove ruske letelice na zemlji, što nam daje neke smernice po pitanju izgleda iste.

Ruski vojni ekspert Aleksej Leonkov je za radio Sputnjik prokomentarisao snimke i izneo svoje pretpostavke.

– Može se videti da će letelica imati dobar raspon krila, i očigledno je da će biti udarni avion. Budući da sada imamo multifunkcionalne letelice, i novi avion će verovatno ciljati i vazdušne i ciljeve na zemlji. S obzirom na to da se sada razvijaju nove tehnologije, pretpostavljam da će one biti ugrađene u novu letelicu. Činjenica da su na video snimku prikazani predstavnici različitih zemalja sugeriše da će letelica imati izvoznu orijentaciju – rekao je Leonkov.

(Večernje novosti)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Vakcinaska covid mafija says:

    Dolazi nesto j.beno ! Zapadni luzeri ce biti ponizeni i mentalno potuceni.Mit o zaoadnom tehnoloskom vodstvu bice jasan da je samo propagandni mit. Sloveni i to pravoslavni su oduvek najpametniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *