ШТА ТО АМЕРИЧКА ВОЈСКА СПРЕМА У НОРВЕШКОЈ? Русија упозорава свет!

ШТА ТО АМЕРИЧКА ВОЈСКА СПРЕМА У НОРВЕШКОЈ? Русија упозорава свет!

24 јуна 2017

Односи између Русије и Норвешке се могу погоршати због одлуке Осла да настави распоређивање корпуса морске пешадије на својој територији. Москва оцењује овај корак као „потез војних припрема“.

„Разматрамо је (одлуку норвешке владе) као елемент војних припрема под руководством САД које су интензивиране у контексту антируске пропагандне хистерије“, наводи се у документу који је објављен на страници руске амбасаде на Фејсбуку.

Дипломате су нагласиле да је саопштење о распоређивању маринаца на ротационој основи покушај да се доведе у заблуду. У суштини, примећују у дипломатској мисији, присуство Американаца „остаје непрекидно“.

У Амбасади су додали да је Москва принуђена да предузме адекватне мере ради заштите државе, јер не постоји свеобухватни дијалог.

(Спутњик)

KOMENTARI4 коментара

 1. M says:

  Rusiju zbilja gadno okruzuju,a onda ce je iznenada napasti,ako se ne dogodi pad megaasteroida prije toga...ili nesto drugo veliko.

 2. Prva linija says:

  zabodite jednu ,,satanu" bez bojeve glave u bastu parlamenta u oslu, kad budu norvezani shvatili sta je moglo da se desi sa bojevom glavom najurice vladu govnjavim motkama sa sve marincima

 3. Prva linija says:

  ma u stvari posaljite po jednu i u berlin,pariz,brisel, da vidite kako se trci iz nato-a, ima da sutiraju sami sebe u guzicu

 4. doktrina soka, says:

  Kazu neki da ce Rusija kada za to dode trenutak jednu evropsku zemlj sprziti AB i da ce svet ostati zaprpastene i bez komentara,sa porukom"tako e svi proci koji se drrznu da napadnu Rusiju" Jeli se neko seca Putinovih rci,"na ulicama Ptrograda sam nauci ko prvi zada udarac taj pobeduje"Minhenski govor,sve se obistinjuje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u