ШТА ТО АМЕРИЧКА ВОЈСКА СПРЕМА У НОРВЕШКОЈ? Русија упозорава свет!

ŠTA TO AMERIČKA VOJSKA SPREMA U NORVEŠKOJ? Rusija upozorava svet!

24 juna 2017

Odnosi između Rusije i Norveške se mogu pogoršati zbog odluke Osla da nastavi raspoređivanje korpusa morske pešadije na svojoj teritoriji. Moskva ocenjuje ovaj korak kao „potez vojnih priprema“.

„Razmatramo je (odluku norveške vlade) kao element vojnih priprema pod rukovodstvom SAD koje su intenzivirane u kontekstu antiruske propagandne histerije“, navodi se u dokumentu koji je objavljen na stranici ruske ambasade na Fejsbuku.

Diplomate su naglasile da je saopštenje o raspoređivanju marinaca na rotacionoj osnovi pokušaj da se dovede u zabludu. U suštini, primećuju u diplomatskoj misiji, prisustvo Amerikanaca „ostaje neprekidno“.

U Ambasadi su dodali da je Moskva prinuđena da preduzme adekvatne mere radi zaštite države, jer ne postoji sveobuhvatni dijalog.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Rusiju zbilja gadno okruzuju,a onda ce je iznenada napasti,ako se ne dogodi pad megaasteroida prije toga...ili nesto drugo veliko.

 2. Prva linija says:

  zabodite jednu ,,satanu" bez bojeve glave u bastu parlamenta u oslu, kad budu norvezani shvatili sta je moglo da se desi sa bojevom glavom najurice vladu govnjavim motkama sa sve marincima

 3. Prva linija says:

  ma u stvari posaljite po jednu i u berlin,pariz,brisel, da vidite kako se trci iz nato-a, ima da sutiraju sami sebe u guzicu

 4. doktrina soka, says:

  Kazu neki da ce Rusija kada za to dode trenutak jednu evropsku zemlj sprziti AB i da ce svet ostati zaprpastene i bez komentara,sa porukom"tako e svi proci koji se drrznu da napadnu Rusiju" Jeli se neko seca Putinovih rci,"na ulicama Ptrograda sam nauci ko prvi zada udarac taj pobeduje"Minhenski govor,sve se obistinjuje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *