ШТА ТО АМФИЛОХИЈЕ ЗНА КАД ИЗЈАВЉУЈЕ: Братоубилачки дух пресудио Ивановићу

ШТА ТО АМФИЛОХИЈЕ ЗНА КАД ИЗЈАВЉУЈЕ: Братоубилачки дух пресудио Ивановићу

25 фебруара 2018

Митрополит црногорско-приморски СПЦ Амфилохије је оценио да је сва прича о државним ударима у Црној Гори заснована на ,,братоубилаштву и на богоубилаштву.

Он је казао и да је Оливера Ивановића, у Kосовској Митровици, убио „опаки, зли, богоубилачки и братоубилачки дух, који је итекако присутан и у Црној Гори.”

“И сами пратите шта се догађа овде у Црној Гори. Овде видите чак и такозване државне ударе који су овде проглашени. Сва та прича о државним ударима је заснована на братоубилаштву и на богоубилаштву, као што су сад осудили на четири месеца затвора и Милана Kнежевића, једног од угледних људи у нашој Црној Гори”, истакао је Амфилохије.

Он је, у цркви у Дољанима код Подгорице, служио четрдесетодневни помен Оливеру Ивановићу и том приликом орденом златног лика Светог Петра Другог ловћенског тајновидца даровао је Данимира и Веру Стевановић из Осредака, који имају шесторо деце.

“Зли, безбожни дух Јулијана Апостате, богоубилачки и братоубилачки дух убио је и Оливера Ивановића, коме служимо помен на овом месту где су се родили и сахрањени су његови преци”, казао је Амфилохије током помена Ивановићу у цркви у Дољанима.

Навео је да се ту налази и гроб Ивановићевог деда, а да су и његови родитељи, такође, сахрањени у Загоричу, преноси ЦДМ.

Оливер Ивановић убијен је 16. јануара у Kосовској Митровици, испред канцеларије своје грађанске иницијативе „Србија, демократија, правда“. Према подацима са обдукције, Ивановић је погођен са шест метака из „дуге деветке“, а недалеко од места убиства пронађено је запаљено возило.

Б92

KOMENTARI2 коментара

  1. Velika Metla says:

    Мени милогорци,војвоЏанери,круг двојке,другосрПијанци,досовци(у свим могућим агрегатним стањима),есенесовци нису браћа!

    • Milutin says:

      Па онда очигледно незнаш своје порекло и припадност. Нису зато животе дали СРБСКИ ВОЈНИЦИ ОД КАД СЕ ПАМТИ И ПИШЕ ИСТОРИЈА. Да они нису животе давали нити би било нас СРБА нити би било НАШЕ СЛОБОДЕ А НЕ БИ НИ БИЛО ЈЕДИНЕ ДРЖАВЕ У ЕВРОПИ КОЈА ИМА СВОЈУ ДРЖАВОТВОРНОСТ АКО ЗНАШ ШТА ЈЕ ТО. ТО МОРА ДА СЕ ПОШТУЈЕ И ОСТАВЉА У НАСЛЕЂЕ НАШИМ ПОТОМЦИМА И МУШКИМ И ЖЕНСКИМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u