ШТА ТО БИЛ ГЕЈТС ЗНА? „Свет би могла погодити смртоносна епидемија грипа“

ŠTA TO BIL GEJTS ZNA? „Svet bi mogla pogoditi smrtonosna epidemija gripa“

31 decembra 2016

bill-gates-45454

Milijarder Bil Gejts izrazio je danas nadu da svet iduće godine neće pogoditi smrtonosna epidemija gripa.

Gejts je rekao da je svet trenutno „malo ranjiv“ i da bi epidemija predstavljala veliku opasnost.

Poznati filantrop ima svoju fondaciju koja se bavi poboljšanjem zdravstvene zaštite u svetu, pa Gejts s te pozicije kaže kako su krize s ebolom i virusom zika pokazale kako sistemi za odbranu od epidemija još nisu dovoljno razvijeni, prenosi „Jutarnji list“.

KOMENTARI6 komentara

 1. Bagro crvena says:

  Smrad djavolji!

  • Garavi Srbin says:

   Njega bi mogao pogoditi vagir po onoj mu magarećoj glavi !

 2. spira says:

  Nije da on zna nešto. Nego je on deo toga da se smanji ljudska populacija

 3. kuka says:

  Šta je sad ovo? On izražava zabrinutost? A ja ga svojim ušima slušao i svojim očima gledao kako se na nekom predavanju sa radosnim osmehom na licu zalaže za plansko smanjivanje broja stanovnika na pola milijarde i to bolestima, vakcinama i drugim vrstama otrova. Obrazloženje je da je ovoliki broj ljudi veliki balast za planetu, pa ga se moramo osloboditi. Sad se taj isti tip presaldumio i priča potpuno suprotno. Je li on lud, je li zaboravio šta je ranije javno pričao ili ga je baš briga što mi to znamo? Prsli su načisto!

  • Deda Brada says:

   Bilu Gejtsu ne treba pridavati značaj. On je praktično niko i slučajno se našao u tom kolu čiji glavni igrači ga u suštini ne cene. Osim novca nema ništa drugo. Treba znati da je tamo najvažnije poreklo ličnosti, svetom vladaju dinastije a ne skorojevići. Gejstsu je upala kašika u med kada je njegovoj tek osnovanoj firmici (koja je zato i osnovana) dato da napravi operativni sistem za novostvoreni računar koji je po zamisli CIA-e trebalo nametnuti čovečanstvu, kao sredstvo kontrole. Mislite li da je IBM, tvorac tog računara, bio blesav kada ga je odmah predao u javno vlasništvo, tako da svako može da ga pravi? To je omogućilo niske cene i osvajanje planete. Posle je došlo stvaranje Interneta, koji je sve te računare povezao. Zahvaljujući tome, danas su CIA i NSA u skoro svakoj kući na svetu i svakoj firmi. Evo, upravo čitaju ovu moju poruku. Raspisao sam se, jer sam hteo da objasnim kako je Gejts postao "veliki". Uopšte nije, samo je bogat, za šta uopšte nema lične zasluge. Kada bi njegovi uposlenici stvarno pravili operativne sisteme, a ne širom otvorena vrata kroz koja špijuni ulaze u naše domove, valjda bi uspeli da konačno reše multitasking, koji je i za najnoviji Windows misaona imenica.

   • kuka says:

    Niko ne dobija šansu da zaradi milijarde tek tako, slučajno. Vladari sveta suviše cene bogatstvo da bi pristup njemu omogućili običnim prolaznicima, nezaslužnim skorojevićima. Ne kažem da je Gejts mnogo važan, ni mnogo pametan, ali nečim im se preporučio, ako ničim drugim, ono nekim masovnim ubistvima ko zna kad i gde. Slažem se da je Microsoft srranje od OS, podvala i mišolovka za sirote glupe mišiće. I sve je gori. Svaka nova verzija je gora i blesavija za upotrebu od prethodne. Takodje si u pravu kad kažeš da je Microsoft CIA-ina špijunska oprema. Sad, što špijuniraju mene i tebe, ni po jada. Neće mnogo ućariti od takvog špijuniranja. Ali i naša državna uprava koristi Microsoft OS, bar koliko ja znam. Mada naša administracija i sama objavljuje i najpoverljivije podatke npr. o ličnosti gradjana iz čistog neznanja ili nebrige, a često nema ni dovoljno zaštite od neovlašćenog pristupa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *