ШТА ТО ПРИЧА СТОЛТЕНБЕРГ? Нико не може да верује, ПОГОТОВО ЗАПАД

ŠTA TO PRIČA STOLTENBERG? Niko ne može da veruje, POGOTOVO ZAPAD

12 jula 2018

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg smatra da je neophodno voditi dijalog s Rusijom radi rešavanja složenih problema, odnosno da postojanje tih problema nije argument za izolaciju Moskve.

„Važno je da razgovaramo s Rusijom kako bismo pokušali da smanjimo napetost, kako bismo rešavali složena pitanja“, rekao je Stoltenberg u sredu na marginama samita NATO-a u Briselu.„Ne priznajemo nezakonitu aneksiju Krima (kako Zapad naziva ujedinjenje poluostrva s Rusijom, ne priznajući rezultate referenduma), ne priznajemo dejstva u sajber-sferi, mešanje u izbore, znamo za incident u Solsberiju, ima i drugih primera, ne prihvatamo ih“, rekao je Stoltenberg, ali je dodao da ne misli da postojanje tih problema predstavlja argument za izolaciju Rusije, jer je u periodu značajne napetosti dijalog posebno važan.

Generalni sekretar NATO-a već je ranije govorio o tome da NATO ne teži izolaciji Rusije, nego da vodi politiku obuzdavanja i dijaloga.

KOMENTARI9 komentara

 1. Velika Metla says:

  Jeste li "razgovarali" sa Rusijom pre nego ste poslali svoju paščad na rusku granicu? Niste naravno! Sad kad ste videli da to Rusiju nije ni jotu uplašilo vi bi sada da "razgovarate",a? Ja da sam na mestu Rusije ne bih "razgovarao"sa vama,nego bih vam da rok od ODMAH da sklonite svoju paščad s ruskih granica,i onda se može o nečemu i razgovarati!

  • goran says:

   Dobro velis, neka uklone pascad i ostalu mravincad.

 2. rajko says:

  Ej Stotelberze a jer priznajes aneksiju Kosova. U prevodu sto bi srbi rekli "more mars bre"

 3. Rale says:

  Vi ne možete obuzdati islamiste koji vam siluju ćrke ,sestre,majke,supruge,a pričate o obuzdavanju velesile Rusije.Vi ste gomila smešnih propalih kolonista koji su nesvesni svoje nebitnosti danas u svetu,jer ste ekonomski propali i moralno i natalitetski uništeni.

 4. Jugoistok says:

  Da,da....

 5. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  o,da,oni bi da razgovaraju isključivo o onim stvarima koje njih škakljaju poput ruskih sankcija na zapadne robe, rata u Siriji, ruskogplana sa Ukrajinom, Balkanom i sl., ali o onome što su ruski interesi već su rekli šta misle; nisu nadareni za trgovinu i pregovore, nemaju oni šta da ponude i razgovori sa njima su trošenje vremena

 6. milorad says:

  nisu ćevapi dobri za severnjake,skupljaju im mozak izgleda , sise socijalne iz rusije im je JASNO poručeno koliku količinu rendgena će dobiti ako pokušaju napad, sad je pometnja jer niko nema muda da zagrize tu priču, i moraće da objašnjavaju okolo ČEMU ta priča o rusiji, skripaljima , ukrajini, krimu i svemu ostalo UOPŠTE SLUŽI:)Čisto sumnjam da će uspeti da objasne a uskoro neće hteti ni da ih saslušaju, mnogo se tu kralo MNOGO.

 7. Bane says:

  zašto se primaju nove članice u nato? zato da starim članicama peru gaće kada se približe Rusiji...

 8. goran says:

  Tudje gace peru, tudju drze veru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *