ШТА ТО РАДИШ ЦРНИ ЕРДОГАНЕ!? Откривена најмрачнија тајна турске операције „Маслинова гранчица“

ŠTA TO RADIŠ CRNI ERDOGANE!? Otkrivena najmračnija tajna turske operacije „Maslinova grančica“

17 marta 2018

Turske snage u Siriji koje učestvuju u operaciji „maslinova grančica“ prtiv kurdskih boraca u Afrinu stavili su pod svoju komandu više stotina pripadnika Islamske države. Reč je o borcima koji su se nedavno predali drugim terorirstičkim grupama u Hami i Idlibu, ali i onima koji su se već nalazili u zatvorima proturskih terorističkih grupa.

Teroristi Islamske države presvukli su se u uniforme proturskih frakcija tzv. Slobodne sirijske armije i grupe Falak al Šam, a neku su zauzeli čak i visoke oficirske pozicije u tim grupama.

Sada pod direktnom komandom turske vojske, teroristi Islamske države se u Afrinu bore protiv proameričkih kurdskih Sirijskih demokratskih snaga. Društvene mreže preplavile su slike boraca ID pre i posle presvlačenja u proturske jedinice.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Diego says:

    Kakvi samo naslovi.... Ti ili vas možda ima više, umijete dobro da kopirate tekstove, ali da napišete naslov, bas se potrudite.... Mora biti onako sočan, čaroban, zvučan... Još kad nebi napravili grešku i kada bi citali tekstove koje kopirate bilo bi još bolje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *