ШТА ТО ТРАМП ЗНА ШТО ОСТАТАК СВЕТА НЕ ЗНА? Открио када ће нестати КОРОНАВИРУС!

ŠTA TO TRAMP ZNA ŠTO OSTATAK SVETA NE ZNA? Otkrio kada će nestati KORONAVIRUS!

29 jula 2020

Američki predsednik Donald Tramp obećao je da će epidemija virusa korona biti uskoro pobeđena i najavio početak „zlatnog doba“ u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pre iznošenja svoje prognoze, Tramp se na svom nalogu na Tviteru obrušio na novinare koji daju neobjektivnu procenu prilikom izveštavanja o protestima u zemlji i u negativnom kontekstu govorio je o svom potencijalnom suparniku na predstojećim predsedničkim izborima Džou Bajdenu.„Lažljivi mediji pokušavaju da predstave demonstrante u Portlandu i Sijetlu kao divne, mile i nevine ljude, koji se prosto šetaju. Zapravo, oni su bolesni i ludi anarhisti i agitatori, koje naša divna policija lako kontroliše“, napisao je Tramp.

Ukoliko bi Bajden pobedio na izborima, „država bi patila više nego ikad“, tržišta bi se urušila, a gradovi bi izgoreli, istakao je američki predsednik.

„Uskoro ćemo pobediti virus i ući u ‘zlatno doba’ – bolje nego ikada pre“, zaključio je Tramp.

Pored masovnih demonstracija, Ameriku i dalje potresa ozbiljna situacija sa virusom korona. Sjedinjene Američke Države dominiraju kada je reč o broju zaraženih.

Prema današnjim podacima portala „Vorldometers“, u zemlji je zabeleženo 4,4 miliona slučajeva obolelih od kovida 19, preminulo je 154 hiljade ljudi, a ozdravilo je 2,1 milion osoba.

KOMENTARI10 komentara

 1. S-500 na Zg says:

  "divna policija" :-))))))))))) Ne mogu da verujem :-))))))) Nasa divna kanalizacija sakuplja divne fekalije :-)))))))))))))))))))

  • S-700 says:

   Ha ha ha vrhunski,spic, top

 2. test01 says:

  statistika duboke drzave gde se cak i zrtve auto (moto) nesrece (sudara) vode kao zrtve kovida (proverite - desilo se u Floridi, dva mladica su poginula u saobracajnoj nesreci a uvedeni su kao zrtve korone).

 3. Rista says:

  Vudu izveštaji o koroni su nametnuti celom svetu. Nije lako objasniti kako, uzelo bi previše prostora, a sigurno to nisu neka direktna naređenja. Soroš globalni igrači su već uigrani i oni mentalno shvataju šta treba da rade. Znači, mentalno su iskrivljeni i nema problema da slede nakazne puteve globalista. (Kine i Amerike, onako tek da vas potsetim. Razočaravajuće? Pa šta vam ja mogu) Otud je "pandemija" buknula preko noći u celom svetu. Brzinom 100 maha. Nije čudo što porobljena Srbija mora da daje slične izveštaje. Izveštaji se daju preko medija, medije kontrolišu globalisti, izveštaje pišu lekari iz "kriznih štabova" gde se navodno slivaju svi "podaci" a lekare kontrolišu farmako globalisti. Eto, to je sva mudrost gebels izveštaja o koroni gde usput ubace nekoliko leševa i mi to treba da podrazumevamo da se olešilo od korone. Srbo, ne podmeći. Znam ja da si i ti član tog tima mada mislim da si pre laktaš nego član, ali zašto meni podmećeš tvoje misli o nekom podzemnom bunkeru kriznog štaba? Pa znam ja da su oni visokoobrazovana gospoda na odgovarajućim položajima, gospoda koja mirno i bez uzbuđenja šeta kroz vašu izmišljenu pandemiju, nose kravate i jedu jagnjetinu. Neobrazovan čovek to ne bi mogao da uradi jer bi ga bilo sramota. I kad nemaš gde dalje, ti lepo napišeš kako ja mislim da su oni neki crni ljudi u bunkerima ispod zemlje? Onda ti sve ostalo pada u vodu, jer eto ti tu gore kako ja vidim krizni štab. A to uopšte nije po tvojim shvatanjima. Čak šta više, neki moji prijatelji su u kriznom štabu i kad jedemo jagnjetinu, korona je tabu tema. Mi ne biramo prijatelje, ne odlučujemo kakvi će biti i šta će raditi ali prijateljstva se ne razbijaju tek tako. Kao i sva ostala tvoja shvatanja i to je pogrešno. Ne znaš čak ni da podmećeš a guraš se u krizni štab? Za to moraš biti maher a ti to nisi, kao što vidiš. Da ja nekim slučajem "pređem" na vašu korona stranu, dobio bih odmah poziv da im se priključim. Znaš zašto?

 4. milorad2 says:

  pa ja mislim da će ovaj virus prestati da šire posle izbora u USA.Možda se povremeno pojavi u nekim državam "odmetnicima" kojima amerikanci uvode sankcije pa onda im uvale i coronu uz put kao sredstvo pritiska mada i to je diskutabilno pošto bi bilo jako sumnjivo da neke države dobiju epidemiju nekako u isto vreme kada i američke sankcije i pretnje:)Virus je napraveljen u USA podmetnut kinezima a zatim aktivno širen po evropi da bi na kraju "došao" u USA i dostigao vrhunac,nekako baš pred same izbore,koja slučajnost:)

 5. milorad2 says:

  brate nisam vido ovo za "zlatno doba" ovaj lupeta iz sve snage amerika je svoje "zlatno doba" potrošila u vijetnamu.TO je bio kraj njihovog zlatnog doba.Od tog rata većina stanovništva u USA živi sve gore i gore a uskoro će da nam se pridruže u BEDI.

  • Rista says:

   Možda računaju na novu Aljasku...Šta znaš, ima darežljivih uvek.

 6. padre says:

  Ja ga ne pratim mnogo, ali po onome što vidim, on pojma nema ni o čemu, akamo li da zna nešto, što neznaju svi!On, recimo misli, da je finska bila u Sovjetsko savezu, da Baltik na Balkanu i verovatno misli, da Arktika na Južno polu, a Atarktika na Severnom!

 7. uddu says:

  Nije Tramp glup,samo ga mediji prikazuju takvog zato što jedino on može da zabiberi sudbinu koronarnoj svetskoj mafiji i da ih sve pohapsi.Dovoljno je samo da pokaže prstom i moćna USA armija će sve da ih za veoma kratko vreme pohapsi.To mora biti uskoro,pre izbora u Americi.

  • doktrina soka says:

   Potpuno si u pravo,a to o medijima,dovoljno je reci da mu gase TVITER,Presedniku SADe ,koja je to sila u svetskim okvirima,ukorenili su se u svim drzavama sveta,ali Tramp i Pentagon ce ih zgaziti ili ce se SADe raspasti,a svet upasti tamni vilajet. Samo kada krene kampanje svet ce se zaprepastiti kada se objave sotonisticke prevare i bakanalije. Zato se demokrate bore svim silama da Tramp ne pobedi,da svet nista ne sazna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *