ŠTAB DONBASA: Rusija nas je izdala

ŠTAB DONBASA: Rusija nas je izdala

5 jula 2014

Crisis in Ukraine...epa04202481 An armed pro-Russian militant stTreći jul 2014. će ući u novijoj istoriji Rusije kao dan nacionalne izdaje i sramote. Nacistički avioni bombarduju ruske gradove i sela, ravnajući ih sa zemljom, izveštava „Novorus.info“.

U nekim gradovima, nema vode, struje, hrane. Ne postoje humanitarni koridori u izvlačenju civila. Fašistička vojska je izdala formalnu naredbu: Nema zarobljenika!

U isto vreme rusko rukovodstvo ne čini ništa da se spase ruske stanovnike Novorusije. Nije napravilo ni minimalne diplomatske korake. Naprotiv, u Državnoj Dumi blokiran je svaki razgovor o pomoći Novorusiji.

Rusija zatvara granicu sa njene strane i pomaže fašistički režim u blokadi Novorusije. To je – direktna izdaja. Njene posledice će biti strašno ne samo za bolnu Novorusije, već i za samu Rusiju. Vukovi su osetili ukus ruske krvi.

Posle uništenja Novorusije i Krim će vratiti u Ukrajinu, gde će biti uništena sva ruska populacija, kao što to trenutno rade u Novorusiji, a onda nacistički vojnici idu na Moskvu.

Rusija – ruskavojska, ruskodruštvo, moraju znati za osnov ove demoralisane izdaje.

Razlog za ovu izdaju je možda strah za njihovu imovinu i svoj novac koji se nalazi na Zapadu.

Možda je neko u rukovodstvu dobio poklone na tajne račune u stranim bankama. Glavni problem lično Vladimira Putina i njegove pratnje, sve savremene ruske elite – lična zavisnost, zavisnost njihovih porodica, biznisa – od novca sa Zapada, iz SAD, iz Engleske i Evrope. Možda su poslednje zapadne sankcije ozbiljno pogodili lične interese vlade.

Danas, u vreme nastavljanja i produbljivanja sukoba sa Zapadom, počeo je sukob pojedinaca sa nacionalnim interesima zemlje i nacionalne doktrine.

Kakvo će rešenje iznaći? 21. februara je već predat saveznik – Viktor Janukovič. Sada je Novorusija na redu.

Staljin je iza sebe ostavio oronuli kaput, nekoliko rubalja i veliku zemlji. Da  li je imao račun u zapadnoj banci ili imanje na Floridi?

Saša Filipović

(Vestinet.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Zlata Milutinovic says:

  Ne prolazi ta propaganda ovde. Na prvom mestu Rusija, jer bez Rusije nema ni ruskog naroda, ma gde on živeo. A Putin brani Rusiju, onako kako najbolje zna. Teško i mučki isprovociran, morao je da krene da ruši politički i ekonomski sistem američke globalne dominacije. Kome taj sistem ne smeta i podržava ga, može slobodno da ide na stranu onoga, ko je i nama mnogo zla naneo, pa neka za njega ratuje i seje smrt po svetu. Hvala Bogu da postoji čovek koji se odvažio a ima i pameti i snage, da na uništavanju tog zla, krene temeljitije a ne stihijski da radi. On je dar od Boga koji je poslat celoj planeti. Biće teško, ali vredi!

 2. sinisa says:

  Mi (Srbija) nemamo pravo na nikakav komentar.Mi plesemo odavno kako zapad kaze....Sta se mi javljamo ?

 3. Nebojsa says:

  Ovde kod nas svako moze da pise sta hoce! Otkud je ovaj S. Filipovic ekspert za ta pitanja? Dozvoljava se ljudima koji ne vide dalje od svoga nosa da komentarisu i u javnosti stvaraju iskrivljenu sliku.

 4. Sinisa BANJALUKA says:

  da li je iko od vas STRUCNJAKA ratovao il dal mu se pucalo oko kuce

 5. Kralj Milutin says:

  http://www.vestinet.rs/u-fokusu/dmitrij-stesin-ukrajinska-armija-je-u-slavjansku-kao-ratni-trofej-dobila-misolovku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *