СТАМАТОВИЋ: „Зорана Михајловић је вођа антисрпског лобија у Србији“

STAMATOVIĆ: „Zorana Mihajlović je vođa antisrpskog lobija u Srbiji“

20 maja 2017

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović saopštio je danas da će podneti krivičnu prijavu za klevetu protiv ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da Stamatović nije nikakva žrtva i da nikada nije dostavio kompletnu dokumentaciju za dozvolu za izgradnju kabinske žičare-gondole i da su protiv njega već podnošene krivične prijave.

Stamatović je ocenio da „bezobrazluk i drskost ove ministarke za sve i svašta koja se javno hvali da je zapadni igrač, nema granice“.

„Ona se Zlatiborcima smeje u lice i kaže da možemo da ležimo ispred ministarstva, ali ona neće da potpiše dozvolu. Kao da je pečat za dozvolu ponela iz rodne Tuzle, kao da ga je od nekoga dobila u amanet, ona veruje da će sto puta ponovljena laž da postane istina“, naveo je Stamatović.

On je u saopštenju ocenio i da je Zorana Mihajlović „vođa antisrpskog lobija u Srbiji“.

Prema njegovim rečima, „Zlatiborci njoj i njenom šefu nisu poverovali ni na poslednjim izborima gde su naprednjačke kabadahije i raspikuće doživele ponižavajući poraz“.

„Otuda njena osvetoljubiva hajka na nas koji tražimo svoje pravo na rad, braneći svoju dedovinu i očevinu, državnu zemlju od naprednjačkih uzurpatora“, naveo je Stamatović.

Stamatović je dodao da se tvrdnjom da na Zlatiboru caruje „organizovani kriminal“ i da će to ona „sprečiti formiranjem naprednjačkog rezervata Park prirode, Vučićev režim potpuno razotkrio“.

„Posle ovoga, nema nazad. Mi idemo napred i izgradićemo svoju gondolu i sačuvati našu zemlju, a raspikuće neka čine što je njihovo“, rekao je Stamatović.

KOMENTARI5 komentara

 1. Petar says:

  Tako je. Ona jeste jedna od glavnih u antisrpskom lobiju, ako izuzmemo AV. Bolje bi joj bilo da ne preti spavanjem ispred ministarstva, jer bi ona mogla spavati ispred ministarstva sva onako nafrakana, sa štajge pred ministarstvo, biće joj blizu.

 2. Aleksandra says:

  pričate gluposti. dosta više bezakonja, nema više gradnje kada ko hoće i gde... naša srpska posla

  • Mi says:

   Aleksandra, Hodža iz N.Pazara gradi sa dozvolom, Beograd na vodi se gradi sa dozvolom.... Ako je neko prljav igrač, pritom pokušava da prestavi protivnika prljavim, ne može to činiti na očigled svih nas. Ja vas molim uzmite zakon u svoje ruke , pa prelomite ovu gondolu, bez ugrožavanja onih Nikolićevih kuća u forlandu reke Save. Aako ste Aleksandra Damjanović ona famozna"pametnica" na koju se odnosi zahtev o smeni onda vam je sve oprošteno...

   • Aleksandra says:

    Nisam Aleksandra Damjanovic već gradjanka ove zemlje. Šta da prelomim. Već veliki gazda sa zlatibora koji je gradio godinama bez dozvole, više nema. Nije zlatibor njegova privatna prčija i njegovih pulena. DOSTA DIVLJE GRADNJE KAKO SE KOME PROHTE

 3. Dusan says:

  Trilateralna Zorana dishe kako je i disala kod Mladje Dinkica pa nije ona slucajno tu gde jeste. Rasipnik lazov i demagog. sluzi svojima iz Trilaterale i to je ok. I treba da se zna ko je ko. Zlatiborci imaju sve papire i sve su sami isfinansirali. Zato i ne da dozvolu jer nisu hteli da plate !!! Jedva cekam da joj vidim ledja folirantkinja jedna debela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *