СТАРИ НЕПРИЈАТЕЉИ НАМ ПОНОВО РАДЕ О ГЛАВИ! Бајден се договорио са својом десном руком у Ервопи! ИМАЈУ НОВИ ПЛАН ЗА БАЛКАН

STARI NEPRIJATELJI NAM PONOVO RADE O GLAVI! Bajden se dogovorio sa svojom desnom rukom u Ervopi! IMAJU NOVI PLAN ZA BALKAN

6 marta 2021

Predsednik SAD Džozef Bajden i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saglasili su se u petak da se koordinišu u pogledu pitanja od zajedničkog interesa, među kojima je i Zapadni Balkan.

Bajden je u telefonskom razgovoru sa fon der Lajen naglasio da podržava Evropsku uniju i da je posvećen poboljšanju i oživljavanju partnerstva između SAD i EU, navodi se u saopštenju iz Bele kuće i dodaje da su se lideri saglasili da četiri meseca suspenduju tarife povezane sa sporovima u Svetskoj trgovinskog organizaciji i da rade na njihovom rešavanju, prenosi Glas Amerike.„Lideri su razgovarali o značaju bliske saradnje SAD i EU na suzbijanju pandemije Kovida 19 i jačanju bezbednosti globalng zdravlja, postizanju održivog globalnog ekonomskog oporavka, rešavanju klimatskih promena i snaženju demokratije. Takođe su se saglasili da se koordinišu u pogledu pitanja od zajedničkog interesa, među kojima su Kina, Rusija, Belorusija, Ukrajina i Zapadni Balkan“, zaključuje se u saopštenju.

Bajden je od preuzimanja dužnosti predsednika najavio obnavljanje odnosa sa evropskim partnerima i povratak multilateralnoj diplomatiji.

U nedavnom intervjuu za Glas Amerike, zamenica pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Moli Montgomeri poručila je su Sjedinjene Države posvećene saradnji sa Evropskom unijom, naročito kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine.

KOMENTARI3 komentara

  1. radmila says:

    Bajdenova desna ruka ne zna sta u radi lijeva.

  2. Si Ju Leter Aligeder says:

    Da, naravno, ali i to sve nekako treba da se uklopi u plan bilijeve eutanazije stanovništva, tako da se za sada svici otkrivenja iz kongresa neprestano otvaraju.

  3. Kosovac says:

    Čuješ, „Lideri su razgovarali o značaju bliske saradnje SAD i EU na suzbijanju pandemije Kovida 19 i jačanju bezbednosti GLOBALNOG ZDRAVLJA, postizanju ODRŽIVOG globalnog ekonomskog oporavka, REŠAVANJU KLIMATSKIH PROMENA i SNAŽENJU DEMOKRATIJE“. Sorošoidi su šampioni u upotrebi krupnih reči svog novogovora. Komunisti su mala deca za njih. Eto, jadni mi, Džo Bajden i Sorošoidna Evropska Unija će nas žrtvovati u ime navedenih viših ciljeva. ………………..Samo ćorav ne vidi da je i zvanična Evropa takođe žrtva Bajdenove sorošoidne države. Pomalo se Viktor Orban koprca, svaka čast, ali za sada to izgleda kao deo ikebane. Još nije Evropa došla na red, da se to njeno ropstvo pod upravom Mudraca konkretizuje, nema ni potrebe, za sada sve odlično funkcioniše i ovako, sa onim krupnim rečima. ………………..KLIMATSKE PROMENE. Najebali su kada Evropska Ekološka Banda (EEB – Europien Ekologishe Banditen) konkretno uzme stvar u svoje ruke. Prvo smo mi sa dna Evrope prigrlili ježa, već je srpski rukovodilac potpisao da pristaje da nam Evropska Energetska Zajednica ugasi Nikolu Teslu i Kolubaru. U ime viših klimatskih ciljeva. Dalje, pitanje dana je kada će stručnjaci EEB proglasiti ruski gas za ekološki Neodrživ i Neobnovljiv. I zabraniti Nemačkoj da ga kupuje, takođe u ime viših klimatskih ciljeva. I evo Nemačkoj Božija kazna zato što gasi srpske termoelektrane. Međutim, Nemačka iako je rob sorošoida i pedera, će odrešiti kesu, pa kupovati američke škriljce, skuplje, ali će ipak rešiti svoje energetske potrebe. Plus, EEB će ubediti Srbe i one postale od Srba, da je nuklearna fukušima ODRŽIVA I OBNOVLJIVA 100%. Pa će da ih Srbi poseju na svim onim životnim sredinama koje su EEB i SEB i Ratko Ristić dekan šumarskog fakulteta uspeli da spasu od izgradnje Mini hidroelektrana. SEB – Srpska Ekološka Banda. Tako će i Srbija postati izvoznik Čiste ekološke elektro energije. Obogatiće se Srpski idioti. Idioti?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *