СТАРИ НЕПРИЈАТЕЉИ НАМ ПОНОВО РАДЕ О ГЛАВИ! Бајден се договорио са својом десном руком у Ервопи! ИМАЈУ НОВИ ПЛАН ЗА БАЛКАН

СТАРИ НЕПРИЈАТЕЉИ НАМ ПОНОВО РАДЕ О ГЛАВИ! Бајден се договорио са својом десном руком у Ервопи! ИМАЈУ НОВИ ПЛАН ЗА БАЛКАН

6 марта 2021

Председник САД Џозеф Бајден и председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен сагласили су се у петак да се координишу у погледу питања од заједничког интереса, међу којима је и Западни Балкан.

Бајден је у телефонском разговору са фон дер Лајен нагласио да подржава Европску унију и да је посвећен побољшању и оживљавању партнерства између САД и ЕУ, наводи се у саопштењу из Беле куће и додаје да су се лидери сагласили да четири месеца суспендују тарифе повезане са споровима у Светској трговинског организацији и да раде на њиховом решавању, преноси Глас Америке.„Лидери су разговарали о значају блиске сарадње САД и ЕУ на сузбијању пандемије Ковида 19 и јачању безбедности глобалнг здравља, постизању одрживог глобалног економског опоравка, решавању климатских промена и снажењу демократије. Такође су се сагласили да се координишу у погледу питања од заједничког интереса, међу којима су Кина, Русија, Белорусија, Украјина и Западни Балкан“, закључује се у саопштењу.

Бајден је од преузимања дужности председника најавио обнављање односа са европским партнерима и повратак мултилатералној дипломатији.

У недавном интервјуу за Глас Америке, заменица помоћника америчког државног секретара за Европу и Евроазију Моли Монтгомери поручила је су Сједињене Државе посвећене сарадњи са Европском унијом, нарочито када је реч о дијалогу Београда и Приштине.

KOMENTARI3 коментара

  1. Si Ju Leter Aligeder says:

    Da, naravno, ali i to sve nekako treba da se uklopi u plan bilijeve eutanazije stanovništva, tako da se za sada svici otkrivenja iz kongresa neprestano otvaraju.

  2. Косовац says:

    Чујеш, „Лидери су разговарали о значају блиске сарадње САД и ЕУ на сузбијању пандемије Ковида 19 и јачању безбедности ГЛОБАЛНОГ ЗДРАВЉА, постизању ОДРЖИВОГ глобалног економског опоравка, РЕШАВАЊУ КЛИМАТСКИХ ПРОМЕНА и СНАЖЕЊУ ДЕМОКРАТИЈЕ“. Сорошоиди су шампиони у употреби крупних речи свог новоговора. Комунисти су мала деца за њих. Ето, јадни ми, Џо Бајден и Сорошоидна Европска Унија ће нас жртвовати у име наведених виших циљева. ………………..Само ћорав не види да је и званична Европа такође жртва Бајденове сорошоидне државе. Помало се Виктор Орбан копрца, свака част, али за сада то изгледа као део икебане. Још није Европа дошла на ред, да се то њено ропство под управом Мудраца конкретизује, нема ни потребе, за сада све одлично функционише и овако, са оним крупним речима. ………………..КЛИМАТСКЕ ПРОМЕНЕ. Најебали су када Европскa Еколошка Банда (EEB – Europien Ekologishe Banditen) конкретно узме ствар у своје руке. Прво смо ми са дна Европе пригрлили јежа, већ је српски руководилац потписао да пристаје да нам Европска Енергетска Заједница угаси Николу Теслу и Колубару. У име виших климатских циљева. Даље, питање дана је када ће стручњаци ЕЕБ прогласити руски гас за еколошки Неодржив и Необновљив. И забранити Немачкој да га купује, такође у име виших климатских циљева. И ево Немачкој Божија казна зато што гаси српске термоелектране. Међутим, Немачка иако је роб сорошоида и педера, ће одрешити кесу, па куповати америчке шкриљце, скупље, али ће ипак решити своје енергетске потребе. Плус, ЕЕБ ће убедити Србе и оне постале од Срба, да је нуклеарна фукушима ОДРЖИВА И ОБНОВЉИВА 100%. Па ће да их Срби посеју на свим оним животним срединама које су ЕЕБ и СЕБ и Ратко Ристић декан шумарског факултета успели да спасу од изградње Мини хидроелектрана. СЕБ – Српска Еколошка Банда. Тако ће и Србија постати извозник Чисте еколошке електро енергије. Обогатиће се Српски идиоти. Идиоти?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u