СТАРИ РУСКИ ДУШМАНИ: Пољска испоручила Кијеву 250 тенкова!

STARI RUSKI DUŠMANI: Poljska isporučila Kijevu 250 tenkova!

14 februara 2023

Poljska nastavlja sa aktivnom podrškom Ukrajini.

Poljska je isporučila Ukrajini 250 tenkova T-72 i sprema se da pošalje još 60 modernizovanih T-72 i PT-91 Tvardi i 14 Leopard, saopštio je poljski premijer Mateuš Moravjecki na konferenciji za novinare u Stokholmu posle razgovora sa švedskim premijerom Ulfom Kristersonom.On je uverio da će Poljska nastaviti da aktivno podržava Ukrajinu.

Poljska je bila jedna od prvih zemalja koja je zagovarala slanje modernih tenkova u Ukrajinu. Varšava je aktivno promovisala ovu inicijativu, nudeći formiranje tenkovske koalicije zemalja kako bi zajednički pružili takvu podršku Kijevu, prenosi Sputnjik.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Filip says:

    Među svim slovenskim narodima najveći ruski dušmani su pre svega loši ljudi potplaćeni od strane Zapada i infiltrirani u strukture vlasti na čelu sa rukovodstvom. Narod se tu manje pita i ima mnogo onih koji nikad ne bi Rusima ništa loše radili. Propaganda i indoktrinacija zapada je poluga Zapada koja unosi razdor u slovenski svet, a potom ih lakše eksploatiše i pljačka. Žive na tuđoj grbači.

  2. Aco says:

    Samo nek šalju ko če njima slati kad jim rujo zakuca na vrata

  3. persida says:

    Zasto tenkovi nisu unisteni cim su usli na teritoriju Ukrajine? Zato sto bi onda rat krace trajao, Ukrajina dovlaci sta god hoce, a Rusi sede i gledaju. Pa, kad im to dosadi, onda neki i ginu. Ima li tu nekakve logike?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *