СТЕФАНОВИЋ ПРИЗНАО да постоји раскол у СНС-у! (ВИДЕО)

СТЕФАНОВИЋ ПРИЗНАО да постоји раскол у СНС-у! (ВИДЕО)

17 јуна 2017

Министар унутрашњих послова Србије и функционер СНС Небојша Стефановић каже да подржава одлуку Александра Вучића да Ана Брнабић буде мандатар, верује да ће она наставити досадашњи курс владе и уверен је да Србију очекују боља времена.

Гостујући на ТВ Пинк, Стефановић је рекао да му се некада не свиђа када неки људи из СНС заборављају да је Председништво те партије овластило Вучића да предложи Ану Брнабић за мандатара.

– То је и наша одлука – рекао је Стефановић, наводећи да највећи део партије, 95 одсто, разуме да је та одлука добра и подржава је, док, како каже, има неких који су можда „видели неке друге комбинаторике“.

– Пустите ви Вучића да ради свој посао. Ако смо му веровали у тешким временима и показало се да је то било успешно, вероваћемо и даље, и сугуран сам да ће се наставити добри резултати. Уверен сам да Србија може да очекује много боља времена – додао је министар.

Он је истакао да је Александар Вучић донео тешке одлуке у претходном периоду, неки су, каже, сумњали у њих, али су оне имале за резултат да Србија постане економски стабилнија и безбеднија.

– Биле су у влади многе тешке одлуке, али те мере су касније оздравиле привреду да данас можемо да повећавамо плате и пензије. Данас имамо новац да уложимо, када је реч о МУП-у, обновили смо оклопна возила, купили смо нове униформе, па ћемо имати прилике да ове године повећамо плате полицајцима – рекао је он.

Наводећи да је влада Алекснадра Вучића направила добре резултате, омогућила да се отвори 130.000 радних места, Стефановић је рекао и да Брнабић разуме да то треба наставити, те да постоји озбиљна посвећеност и воља да Србија иде напред.

– Не да иду напред тајкуни и криминалци, већ да Србија иде напред, а грађани ће то итекако осетити – рекао је Стефановић.

Каже да је у претходном периоду сводечио да је Брнабић посвећена и да јој није било тешко ништа, ни да ради суботом и недељом, да се бори за сваки пројекат и буде део тима.

Она, каже Стефановић, зна колико је важно да се заврши цео економски процес који је започет, као и колико су важни преговори са ММФ-ом.

Министар верује да ће председница парламента Маја Гојковић следеће недеље заказати седницу на којој ће Брнабић представити експозе, а на питање да ли очекује да ће и даље бити министар, Стефановић каже:

– Ако ме предложе – ја сам сто пута рекао и заиста то мислим, нисам рођен у фотељи. Кад држави будем требао бићу ту да помогнем и да служим свом народу, кад не будем, нећу сигурно кукати за тим и радићу нешто друго – рекао је министар.

KOMENTARI3 коментара

  1. Mitke says:

    Života ti tvoga, idi radi nešto drugo.

  2. Rastko says:

    Похвала паметнима, моралнима и храбрима којима је доста ових других.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u