СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ! Сви сумњају на Клинтонове! ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА

STEŽE SE OBRUČ! Svi sumnjaju na Klintonove! EVO ŠTA SE DEŠAVA

17 avgusta 2019

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima.

To se dogodilo dan nakon što je u javnost pušteno dve hiljade prethodno zapečaćenih sudskih dokumenata koji uključuju slučajeve zlostavljanja dece od strane Džefrija Epstajna.U dokumentima je opisano kako je Bil Klinton održavao privatnu zabavu na Epstajnovom pedofilskom ostrvu.

Bil Klinton je putovao najmanje 27 puta privatnim avionom Džefrija Epstajna. Većina tih letova navodno je bila sa maloletnim devojkama. Ime Hilari Klinton takođe je bilo prisutno u Epstajnovoj crnoj knjizi šest puta.

Uprkos prethodnog pokušaja njegovog samoubistva pre samo tri nedelje, zatvorski stražari preskočili su potrebne 30-minutne provere Epstajnove ćelije. Rano ujutro našli su ga mrtvog.

Postoje tvrdnje za sada neproverene da su kamere koje su kontrolisale ćeliju u kojoj je bio Epstajn bile isključene pola sata i da ne sadrže vreme njegovog samoubistva niti ko je prilazio ćeliji u to vreme.Donald Tramp je otvoreno optužio Klintonove da su ubili Epstajna kako ne bi svedočio protiv njih.

Sledi spisak 71 saradnika Klintonovih koji su misteriozno umrli ili izvršili samoubistvo pre svedočenja koje je imalo vezu sa Klintonovima:

KLIKNITE OVDE

 

KOMENTARI5 komentara

 1. Mile says:

  Klintonovi imaju para ali nemaju obraz, nema tih para koji će oprati obraz Klintonovih. Ubice čekaju duše koje su ubijene pa da jim se sudi pred bogom.

 2. Velika Metla says:

  Kad se ova dva zla i sotonina pseta likvidiraju,kao i njihova služinčad,a na prvom mestu gazde njihove(znači zmiju u glavu tući)onda se ovaj svet ima čemu nadati! Pre toga NIŠTA! Dok se zmijsko leglo ne satre,vatrom spali,nema mira. Tada će nestati "duboka država" i "isis". Sve ostalo je trabunjanje.

  • persida says:

   Ne rece nam ko je zmija?

   • Velika Metla says:

    persida,oni koji su uzeli čifutsku veru,iliti jevrejski "hrvati"!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *