СТИГЛА ПОТВРДА: Матији Бећковићу забрањен улазак у Црну Гору

STIGLA POTVRDA: Matiji Bećkoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru

1 novembra 2018

Uprava policije donela je rešenje kojim se srpskim intelektualcima, među kojima je i književnik Matija Bećković, zabranjuje ulazak u Crnu Goru.

„Prelazak državne granice, osim Bećkoviću, uskraćen je i istoričarima Čedomiru Antiću i Aleksandru Rakoviću, kao i srpskom političaru i pravniku Dejanu Miroviću“, saopšteno je „Danu“ iz Granične policije.Starešinama na svim graničnim prelazima je dostavljen spisak osoba koje ni slučajno ne smeju da uđu u zemlju, jer ugrožavaju nacionalnu sigurnost Crne Gore.

Srpski intelektualci kojima je zabranjen ulazak bili su najavljeni kao govornici na manifestaciji povodom proslave 100. godišnjice Podgoričke skupštine. Kao glavni razlog zabrane navode se njihove ranije izjave, koje su, prema proceni crnogorskih bezbednosnih službi, opasnost po sigurnost države.

Centralna proslava 100. godišnjice Podgoričke skupštine i Dana ujedinjenja Crne Gore sa Srbijom i drugim južnoslovenskim narodima biće održana 1. decembra u Kripti Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

KOMENTARI5 komentara

 1. Deda Micko says:

  A šta će on u Crnoj gori, kad je Akademik, kobajagi Srbin, a nedavno uslikani Rotarijanac i masončić, manite mi sa ovakvim liderima srpstva, ima na hiljade mnogo većih Srba od ovog čoveka kome je neko zakupio prisustvo u medijima. Dosadniji je od Tita.

  • Lekar says:

   Odeš u apoteku i tražiš nešto za mozak.

   • Deda Micko says:

    Da nisi ti neki lekar-narkoman?

 2. Zemjo Makedonska says:

  Hrvatska,BiH,Makedonija,Kosovo treba da slede primer Crne Gore.Ne treba ih pustiti medju civilizovane ljude!Neka zauvek ostanu medju onima u kojima ih smatraju intelektualcima

  • Deda Micko says:

   Klecali pred Titom, sad klece pred Mantijom Beckovicem. Obojica, clanovi iste masonske bande. Matija u Akademiji promovise SRPSKOHRVATSKI jezik. Jednom se nije oglasio povodom tog kriminala. Sto se mene tice ja bih ga izbacio iz Srbije za sva vremena, kao i ostale koji tvrde da je srpski samo varijanta hrvatskog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *