СТИГЛО ПОЛА МИЛИОНА ВАКЦИНА ИЗ КИНЕ

STIGLO POLA MILIONA VAKCINA IZ KINE

5 marta 2021

Pola miliona doza kineske vakcine „Sinofarm“ protiv virusa korona stiglo je na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“.

Avion sa kineskim vakcinama na aerodromu je dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.„Poštovani građani, mimo protokola sam sam došao večeras na aerodrom Nikola Tesla, i iza mene je naš najveći avion A330 koji je dopremio 500.000 doza kineske vakcine Sinofarm“, objavio je Vučić na svom Instagram nalogu.

Vučić je rekao da je na aerodrom došao kako bi izrazio zahvalnost i poštovanje kineskom predsedniku Si Đinpinggu i kineskom narodu.

„Došao sam da kažem i građanima Srbije da imamo ukupno 2.620.000 vakcina, da smo ugovorili 13.350.000 vakcina ukupno i da pozovem ljude da se vakcinišu, da spasavamo živote i da se borimo za našu Srbiju“, rekao je Vučić.

KOMENTARI10 komentara

 1. petrovgrad says:

  Vakcine su za starije osobe 65 plus spas. To sam se uverio na ličnim primerima iz porodice. Baba je primila vakcinu a kasnije dobila kovid. Nije je savladao uz blagže simptome izlečila se za par dana. Da nije bilo vakcine završila bi na respiratoru. Vakcine život znače. Ja da se pitem uveo bi vakcinaciju 24 sata i za 15 dana vakcinisao bi 50% stanovništva.

 2. Ivke says:

  bezite od trovanja vakcinama spasavajte živote i da se borimo za našu Srbiju

 3. persida says:

  Neko je Vucku promenio licni opis. Da nije uzeo pogresnu vakcinu?

  • I Love persida says:

   Ne, on je bolestan čovek, od nečega se naduo, možda lični ego, ali vakcinu nije primio jer se saoseća sa onim delom svog naroda koji još nije u mogućnosti da primi vakcinu jer je još uvek nema dovoljno. Srbiji će trebati na godišnjem nivou od 15 do 20 miliona vakcina obzirom na učestale vakcinacije, revakcinacije i trajanje dejstva vakcine. Ima u njoj možda i poneko antitelo ali kako ćemo da izbacimo iz organizma ostale otrovne sastojke?

  • Si Ju Leter Aligeder says:

   Sve više liči na kineza, valjda ne spava 12 sati pa onda spava 48 sati pa se naduje kao dečija zvečka. Bože me sačuvaj šta mi sve u Srbiji imamo!

 4. Strsljen says:

  Ovaj postade sve. Postace i voda i vazduh. Nema de ga nema i ma sta ne zna.Samo se u kriminal ne mesa. Haha Da nije tuzno bilo bi smesno sta Srbi i Srbija vise dozvoljavaju. isprani mozgovi!

 5. Rista says:

  Ma to nije Vučić. Ili ima novu frizuru jež kategorije. Da nisu i njega počeli da paze ko i Bajdena pa mu lupili dvojnika? Nema veze. Jadnik, mnogo se napreže. U bre, koju lovu je potrošio na vakcine. Zaista je rodoljub. Američki SZOvski. Mene brine štedljivost Evrope. Ko da nekako gledaju da izbegnu troškove. Ala će umirati za par meseci a mi ćemo zdravi i pelcovani gledati kako nestaju. Pa će onda dići revolucije, otsecati glave nedostojnim rukovodiocima i tako to. Ko im kriv kad nemaju Vučića.

 6. Gospodi Pomiluj says:

  Ima para, ima vakcina, da bi ste sačuvali pare i zdravlje - budite odgovorni, i dobro zaključani kod kuće. Komšije će već prijaviti vaš čudni miris kada bude trebalo. Zlatno doba nam kuca na vrata.

 7. Rista says:

  Gospođi pomiluj, pa ovde svi pišu latinicom osim mene. Jestel vi sigurni da ste Srbi? Nije čudo što nas polako nacizuju i hrvatizuju. Većina vas to uopšte ne shvata. Nije uteha ni to što pola Rusa piše latinicom. Oni su na istom putu. Imam utisak da meni ovde nije mesto. Ko da sam pao smarsa među neptunce. Srbija je duboko zabrazdila. Gospoda sa Zapada su uspela. Srbi su odbacili svoju kulturu, istoriju i pravoslavlje. Rusi su sva svoja imena preveli na engleski jezik i svaki Rus zna svoje ime na Engleskom i na Ruskom. Ali engleska imena nisu preveli na ruski jezik. Ruske kompanije imaju većinom engleske nazive. Beograd je sav pod latinicom. Srbija treba da se ugleda na izgubljene Ruse. Tako se brže i lakše katolizuje i brže vam teritorije putuju na Zapad. Sada je već druga faza. Uništili su nam jezik i pismo, a sada je na redu istorija. I vi svi glumatate rodoljube ovde??? Na latinici? Ako niste znali, vi više niste Srbi.

 8. Čist je ko Suza says:

  Vuči biti presrećan, ako želite da mu čestitate rođendan to tako treba da činite. Ali sada bi već trebalo da počnemo da se lečimo od zavisnosti koje te vakcine stvaraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *