СТИЖЕ ЈОШ ЈЕДНА СЈАЈНА ВЕСТ СА KАРИБА! После Јамајке још једна земља ЗАМРЗЛА ПРИЗНАЊЕ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ

STIŽE JOŠ JEDNA SJAJNA VEST SA KARIBA! Posle Jamajke još jedna zemlja ZAMRZLA PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE

22 februara 2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je nova pozicija Antigve i Barbuda po pitanju Kosova i Metohije da će uvažiti rezultate dijaloga Beograda i Prištine.

Dačić je na konferenciji za medije s ministrom inostranih poslova, imigracije i trgovine Antigve i Barbude Četom Grinom u Beogradu podsetio da ta zemlja nije glasala za prijem Kosova u Interpol, iako su neke od prethodnih vlada Antigve i Barbude priznale jednostrano proglašenju nezavisnost Kosova.On je ovu poziciju te zemlje uporedio sa zamrznutim odlukama o priznanju nezavisnosti KiM Egipta, Perua i Dominikanske Republike.

Ministar Grin rekao je da će njegova zemlja poštovati integritet i suverenitet Srbije i rezultate dijaloga Beograda i Prištine.

Podsećamo, prekjuče je ođeknula vest da je Jamajka priznala nezavisnost tzv. Kosova. Samo dan kasnije, međutim, u izuzetno ponižavajućem potezu za lažnu državu, ministarka spoljnih poslova te karipske zemlje je demantovala te navode.

Zbog širenja lažne vesti „vlasti“ u Prištini će pokrenuti istragu i vrlo moguće smeniti ambasadorku tzv. Kosova u Vašingtonu Vljoru Čitaku, od koje je ta vest i potekla.

KOMENTARIJedan komentar

  1. petrovgrad says:

    Baš šteta za Natašu Kndić, Sonju Biserko i mnoge NVO u Srbiju. Za Šiptare je sve jedno, oni nikada nisu niti će biti neki faktor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *