Стиже МАЂАРСКА ЈЕСЕН – ОТПОР руши Орбана!

Stiže MAĐARSKA JESEN – OTPOR ruši Orbana!

20 septembra 2017

Nakon što je Orbanova vlada usvojila zakon kojim se nevladine organizacije deklarišu kao strani agenti ukoliko primaju novac iz inostranstva, izbio je pravi rat između Soroša i Orbana.

Soroševa reputacija u Mađarskoj je svakako poljuljana tokom migrantske krize 2015. kada on stao nasuprot Orbanovih mera i zaštitne ograde na južnim mađarskim granicama.

Sukob Orbana i Soroša je dostigao vrhunac kada su nevladine organizacije pod kontrolom Soroša optužile Mađarsku i Orbana da vodi izrazito antisemitsku politiku zbog postera protiv Soroša koje su Orbanovi sledbenici lepili širom Mađarske. Međutim, sam izraelski premijer Netanjahu je tom prilikom stao u odbranu Orbana negirajući da je Mađraska na čelu sa Orbanom antisemitska država i ističući da su Orban i on, Netanjahu, veoma bliski prijatelji.

Poslednji Orbanov potez u ovom otvorenom ratu Orbana i Soroša je pokušaj ukidanja Soroševog univerziteta u Mađarskoj.

Nakon svega u Budimpeštu je stigla ekipa bivših beogradskih otporaša koji pripremaju antirežimske partije i pokrete za „nenasilni“ otpor vlastima.

Otporaši sa svojom organizacijom KANVAS su se do sada pokazali kao veoma vešti u obaranju čitavog niza režima koji nisu bili poslušni ili po volji Sorošu i tadašnjem američkom establišmentu. No ovaj put u Mađarskoj se vodi rat između Trampa i Soroša, baš kao i u samoj Americi. Iza Orbana stoje Trampovi ljudi a Sorošu u pomoć stižu otporaši!

KOMENTARI3 komentara

  1. Jovan says:

    Ako su Madjari glupi kao Srbi neka slusaju Otpor! Nadam se da su Madjari pametniji da ce proterati Soosevu bagru.

  2. opet ja says:

    He he nema šansi da skinu Orbana, mmogu samo da pokušaju i da izgore u tom pokušaju. Ne zaboravite da se Orban češće viđa s Putinom nego sa zapadnim liderima :-)

  3. Kosovac says:

    Sorošoida ima malo, kao i svuda, ali oni su „jaki“ zato što kupuju medijumsko javno mnenje. Takođe je neprijatno i to što su oni vlasnici mnogih vlada – i većih i ozbiljnijih od srpske….. Inače, „Otporaši“ su ispušili odavno, mogu da služe kao maska američkim operativcima, da bi oni pokušali da završe te prljave poslove a da se vlasi ne sete. Srećom, Sorošoidi imaju velikog protivnika u Trampu, što će Orbanu i Mađarima dobro da dođe. Videćemo da li će u igru da uđe neka žuta patkica, a možda i neka po golema patka….. Novinar izbegava da napomene da je Izraelski ambasador protestvovao i pretio zbog napada na Soroša, a da je posle Netanjahu vadio fleke………. A Orban je pametno primenio Putinov metod šamaranja nevladinih organizacija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *